17

Анонимен

преди 10 години

Сигурно пак са българи.

16

MB

преди 10 години

Застреляните са били пред входа на Еврейския музей.. обикновени туристи, не от еврейско потекло. Просто голямо нещастие.. да си на лошо място в лош момент.

15

akud

преди 10 години

Никой не се интересува от измислените еврейй. Така че еврейй престанете да си правите PR

14

дЕдо Йоцо

преди 10 години

Тук има доста болни мозъци, които новината за умрели хора им харесва?! Прегледайте си главите, по-добре бързо!!

13

муспи

преди 10 години

Един милион белгийски мюсулмани искат политическо убежище в България! Това е цялият ориенталски запас на Белгия. В плановете на евреите е докато става настаняването на тези бежанци, Орешарски да води преговори в Амазония за внос на магданос.

12

adolf

преди 10 години

..neka gi machkat tezi paraziti, samo taka! Do edin da gi pogrebat! Bulgariya i bulgarite nad vsichki!!!

11

Леле че народ

преди 10 години

Айде днеска 4 утре 40 ,в други ден 400 Шегата настрана,това си е очаквано В САЩ такива стрелби са като нашите ромски сватби. И ще продължават да се увеличават Нали ЕС е протеже на САЩ,трябва да копира всичко Абе карай,голяма работа

10

Анонимен

преди 10 години

Евреите пак ли почнаха да се гърмят сами, за да привлекат внимание?

9

Mk

преди 10 години

пак некой муджихидин...то Брюксел се напълни с арабели, нормално е да за4естяват такижа неща

8

Брюксел

преди 10 години

Стрелбите и жертвите в Брюксел не са рядскост - все пак това е центъра на Европа, и мафията която е преплетена с междунарондия бизнес няна да си направи седалишето в Долни Богров - Брюксел и Амстердам са центровете. Само че другите стрелби не стават близо до еврейски центрове, затова не им объщат много внимание и хората са свикнали и се страхуват което е добре - който се сртрахува е по послушен и по лесно се манипулира.

7

Тихомир Томов

преди 10 години

Най после добри новини от Брюксел !

6

Сашо

преди 10 години

Въх, в центъра на нашата столица да стават такива неща? Импосибъл! Ний сме бели хора, а оттам все ни дърпат ушите, наказват ни прави до вратата. Защо тъй? Нъл и ний сме европейци сущи? Защо тези брюкселлий се държат с нас като с европитеци! Дъл не си спомнят как великият Калоян, след като озлочестил тяхния Балдуин, го ритнал по озлочестеното място от камика в Янтра? Чудя се, защо моята чувствителна душа този път не се разплака...

5

Европа2014

преди 10 години

Е това е Европа която ни докара до просешка тояга и децата ни се излъгаха да ходят там.Лукс и богатства но зад всичко това едно лицемерие ,несигурност,наркомания,престъпност ,фалш.И за капак ни правят на виновни и ни наказват заради слабоумието на чиновниците им.Европа е фалш и това става все по очевидно а ,,приятелите" от САЩ точно това искат .

4

whoever

преди 10 години

Добре де, защо евреите рипат от радост при всяка възможност да се изкарат жертви? Като пиявици са, нечистоплътна работа.

3

rumen221

преди 10 години

Обикновен фашизъм...Приятели,- За фашистите няма разлика в коя държава ще убиват или ще изгарят живи хора...За тях няма разлика дали убиват в Одеса, Луганск, Брюксел или Лвов..., за тях ВИНАГИ:- ДОБРИЯ ЕВРЕИН Е МЪРТВИЯ ЕВРЕИН...!!!Така е... - кажете ми...:- В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ, ВАРВАРИ И КАНИБАЛИ...?.

2

Анонимен

преди 10 години

Ей аман от тия американци. Няма нужда да съобщавате за стрелба щом става въпрос за Америка.

1

Анонимен

преди 10 години

и тия са изтрещели