155

ДО 213

преди 10 години

Извинявай, но би ли казал, с какво точно Бареков е по-различен от Борисов преди 4 години.Една и съща медейна помия, по абсолютно еднакъв начин манипулиране на материяла.

154

анти политик

преди 10 години

като не искате да гласувате за този,може и да краде ама кой не краде,НО все пак със опит вече, гласувайте за барека,въздух по налягане та да се повтори същият сценарий като със Желю първият демократичен президент сега казват че било грешка не бил добър президент,давайте смело напред с *** той ще ни удави в Марица,успех на емоционалните!!!

153

Анонимен

преди 10 години

Кой каза, че Бай Тошо е умрял. Не е - той се е преродил в образа на селския тарикат, пазвантинът му Боко Тиквата. Вижте го какъв е убавец на снимката. Излъчва мегапростотия и наглост в същото време.

152

баи Ганю

преди 10 години

Този ако наистина доиде пак на влас окончателно ще ни затрие.Има и друга вероятност ако няма стабилно мнозинство в парламента отново да върне мандата за да гледа и плюе по тези които са съставили правителство.По краи баи Тодор тои усвои селската реч и му подражава във всичко и по хитруване.Дано се препъни, защото иначе ще стане още полошо.. с него.

151

Анонимен

преди 10 години

Селската послушница Фандъкова беше назначена за Кмет от Мутрата с едничката цел да прикрие колосалните кражби от строежа на Метрото, които Мутрата осъществи с помощта на Черепа, ГБС и Котараците. Бяха източени повече от 350 млн, за които скоро Мутрата ще лежи в затвора. Скоро, много скоро. Вече няма да ги има покровителите му комунисти. Властта скоро ще премине в ББЦ и АТАКА и тогава крадците ще отговарят за кражбите си.

150

Анонимен

преди 10 години

Чудя се дали наистина има още българи, освен платените, които да гласуват за тоя тъпоъгълник.

149

Бръчков

преди 10 години

Грозен , корумпиран *** ....по кражби и разруха , няма кой да те стигне .....амин !!!

148

CCCP

преди 10 години

номерата на Тодор Живков , знаем ги тия

147

Безпартиен

преди 10 години

СТРАНДЖАТА"Никой не може да оправи тая държава, освен комунистите... - просто трябва да върнат заграбеното в държавната хазна.."============= СТРАНДЖА то и Бойко и Костов са били комунисти така че това се отнася и за бившите комунисти от СДС и ГЕРБ то нашите десни са родени от БКП и ДС!

146

rustam

преди 10 години

Лошо беще при Тодор Живков а ? който не знае да целува ръка целува ***

145

Анонимен

преди 10 години

По-добре прости, като гербаджии, отколкото бат сали, дето е легален купувач на гласове по махалите!

144

Анонимен

преди 10 години

Ще ги победим, Бойко! Въпреки купените гласове на Барека и серГей - те по катуни и паланки са купували, къде ли не.... а кампанията на онзи дудук е престъпна отвсякъде - ако може и по 5 застъпници ще сложи, ***... ще ги водят гласовете под ръчичка.

143

Анонимен

преди 10 години

Ти нямаш стигане, ти си единственият пожарникар в света бил премиер :). За теб лошо няма, напротив, но за повечето българи този срам и последствия ще ги носим дълго.

142

Бойко не Борисов

преди 10 години

Пожарникарю ти по време на Възродителния процес бе командир на сборна рота! И нали страдаш от мегаломания си преписваш командването на батальон.Като фурнаджийска лопата си бе *** продажно..

141

Анонимен

преди 10 години

Ба ,толкова простотии никойне е в състояние да направи колкото вас .Само като ви види човек депутатите и пада от смях .Там са *** ,по-*** , най -***.Тоя последният дето го изключихте е само деликатна подробност 3 и 65 диплома за средно образование ,тоест преминал по милост , после вишу в поредният измислен университет .Ама то и ти не си от най-умните ,де.Такива като вас трябва да работят с ръцете си и да правят магистрали ,ама с лопата в ръка.

140

тролове

преди 10 години

До ссрано рано сте налазили кутевски *** ....ще ви цепи алките кутев на 25 некъдърни безработници

139

сс

преди 10 години

Бойко тикво проста , никой не иска и да те стига ,защото все пак 20 години в затвора не е много приятно !!!! Но пък от друга страна 20 години в пандиза са малко за теб и Цецко !!!

138

dido

преди 10 години

Po krajbi li

137

Анонимен

преди 10 години

Още 20 Г. не могат да ви оправят зулумите *** милиционерска тикво.

136

Анонимен

преди 10 години

Е ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПЪК ФИРМАТА НА МОНИКА ЗА ПЛАТЕНИТЕ ПОСТОВЕ И ХВЪРЛЯНЕ НА ЛЪЖИ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРУМИ РАБОТИ НЕУМОРНО....И ЩЕ Е ГОЛЯМ СРАМ ЗА СТАНИШКО АКО ВЪПРЕКИ ХВЪРЛЕНИТЕ НАРОДНИ ПАРИ,ВЪПРЕКИ ГОЛЯМАТА СИРОМАШИЯ НА НАРОДА ДА СЕ ВНУШИ НА ХОРАТА КОЛКО КОМУНИСТИТЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ АКО ОТНОВО ЗАГУБИ....