118

аз

преди 10 години

Като си припомня, че няколкото неща за които се сещам да е направил този измислен ЕП са:- повишение на акцизите на горивата, искане за въвеждане акциз на тока- щастливи кокошки и щастливи прасета- 50 ст. за пликче, което струва 1 ст.- забрана на крушката с жичка за сметка на крушките по 5 лв.- забрана на АЕЦ за сметка на зелен хайверНе виждам смисъл нито да гласувам, нито БГ да хрантути представители там. Глупостите си стават и без тях.

117

Духовников

преди 10 години

Да, 15 !

116

112

преди 10 години

До Веско"Виж анкетата БГ-ДНЕС 42% за ГЕРБ 13% за БСП.Ако някой каже ,че е платена тогава няма да и вярвам."И да ривеш и да не ривеш ГРОБ няма да вземе 42%, няма никога повече Тиквата да е премиер, а Цуцо отива на 26 в кауша :))).

115

ха-ха-ха

преди 10 години

От резултатите, които предвиждат виждам отново пълна 100% победа на ДС-БКП. На печелившите честито, а матряла да стяга колана и да грабва метлата, щото чувам, че приоритет на новия ЕП ще е да забрани прахосмукачките над 600 вата.

114

Изчерпаха им

преди 10 години

се прогнозите на социолозите. Та в чудо се видяха и само изравняват проценти и броя на гласоподавателите. А тези в чужбина,от които повечето са ГЕРБ, броят ли ги. Да не им излезе крива сметката. Доколкото знам има секции във всички големи градове от ЕС и много хора ще гласуват, за БГ.

113

Анонимен

преди 10 години

Стига сме обръщали внимание на псевдопатриотите от атака... те ни излъгаха ( защото и аз гласувах на по-предните избори за тях). Мисля отново да гласувам за непредставена партия, за да има промяна.

112

Дъбър

преди 10 години

Ама толкова не ме интересува кой кого и колко ще вкара в европарламента, че с неимоверна ненавист ще си загубя времето да отида да подраскам по бюлетината за да не ми иде гласа за някой си! Много жалко за тая страна, нищо не се е променило от 20 години - едни и същи партий или техни разклонения в различен цвят, а хората се друсат като ученичка пред изпит и вярват на чучела от екрана как те били различни.... наистина жалко, особено за хората с мозък в главите, не само на хартия

111

Таня

преди 10 години

Немога да разбера какви са тези глупости.При ниска активност БСП побеждава,ами ако има голяма и повечето за тях гласуват какво е това.Никой не знае кой за кого ще гласува.Е да ако не гласуваме масово верните баби и *** ще ги вдигнат на първо място ,но и обратното не е за пренебрегване.Така че да си гласуваме ,да не проявяваме мързел и небрежност,защото пак ще мрънкаме въъпреки ,че като спечелиха ГЕРБ какво стана ,БСП от задния вход се промъкнаха и с 17 % гласували за тях ,,управлява

110

до Веско

преди 10 години

Това е така, защото пенсионерите нямат комп, и не гласуват по анкети в сайтовете, аса около 2000000, и то бая активни. Още в 7 часа ще са на опашката.

109

Анонимен

преди 10 години

ami pri ciganskite glasove i na pensionerite bsp shte spe4eli , bulgarite v nedeli shte sa na riba ili shte si lejiat vkyshti , pak *** i turcite shte upravliavat bulgarina e vinoven 4e ne glasuva , ostavia rodinata si v rycete na ***,i ne samo rodinata i decata si sram za bulgarin koito ne glasuva pozor

108

are_kulata

преди 10 години

Ако Бойко продължи с джамиите със сигурност взима моя глас, твърдо съм ЗА Турция в ЕС!Рубладжиите от АТАКА долу !!!

107

Ако не гласуваш

преди 10 години

всъщност даваш гласа си за БСП-ДПС-Атака.Гласувай за който ти падне освен за тях.

106

Hitar Petar

преди 10 години

Да, защото при по-висока активност ще донесат повече бюлетинки от Костинброд :)

105

георги

преди 10 години

Ако има партия в тази измъчена държава която реално има потенциал да промени живота към по-добро това е НФСБ!

104

Веско

преди 10 години

Социолози-вятър работа,гледам не платените анкети.Виж анкетата БГ-ДНЕС 42% за ГЕРБ 13% за БСП.Ако някой каже ,че е платена тогава няма да и вярвам.

103

Анонимен

преди 10 години

Единственото хубаво е , че НПО партийката РБ няма да влезе. ГЕРБ да си направят изводи и да се държат като дясна партия /анти афро-арабски/, а не да ми мънкат по проблема с нелегалните емигранти, защото така отблъскват потенциални избиратели от себе си.

102

край на колониализма

преди 10 години

Ще има да я чакате АТАКА да залязва, колкото Буда да проговори на италиянски.Кампанията по дезинформация и плакненето на мозъци с добре изпитани методи и средства тепърва ще среща отпор в лицето на АТАКА, като резултат на което тя не само ще градира, но благодарение, че е медиатор на истината, неотмено ще постигне успех, с който да върне БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!

101

men

преди 10 години

и в двата случая губи народа. кога ще започнем да издигаме бесилки за лъжливите политици?

100

Анонимен

преди 10 години

обьркали са снимката трябваше да има усмихната групичка роми

99

Анонимен

преди 10 години

След като АТАКА излиза от политическата сцена , има възможност България да тръгне в правилната посока !