9

Анонимен

преди 10 години

*** е наясно че след 30 години няма да го има - я хамилата я хамиларя ще има да опъват 6 петилетки на изпълняват договора. За щастие китайците нямат експерта р.овч!

8

работещ

преди 10 години

Ето, даже и руснак в Москва е видял очевидното: Путин и бандата му УНИЩОЖАВАТ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО НА Русия, ЗА ДА ВЪЗСТАНОВЯВАТ СССР КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО КРАДАТ И ПЛЮСКАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ. Сега от изродщината им се е възползвало не по-малко бандитското "ръководство" на Китай. Трагедията за нас, българите е, че И НАШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ И*И ПРАВЯТ СЪЩОТО В БЪЛГАРИЯ, ТОЧНО С ПОДКРЕПАТА НА Путин и бандата му. А и тук, в сайта и форумите му, МЕСТНИ И*И ХВАЛЯТ путинците.,

7

Анонимен

преди 10 години

I izplastaneto nqma da e v dolari!

6

axaxaxax

преди 10 години

Putin vinagi mi izglezda stresiran i zamislen a kitaeca usmihnat i na kef, vse edno sa mu napravili *** po ruski.

5

Европеец

преди 10 години

Хахаха, Джуджето лази пред китайците и им целува подметките - а кой казваше, че санкциите не действали ??

4

Анонимен

преди 10 години

От цялата работа печели Газпром. На много малко места се написа, че газа за Китай ще бъде без мита откъм китайската страна и без данъци откъм руската.

3

Топалов

преди 10 години

Сега цялата армия от западо ще се юрне да доказва колко неизгоден за путин е руско-китайския газов договор, направо на загуба... ееех, *** глави, то ако от приказки като вашите се завижваше електрогенератор, сега щяхме да сме 1 в света по производство на електроенергия на човек от населениет. Поне кажете стигат ли ви доларите които получавате за да сквернословите и плювате по Русия?

2

vot42

преди 10 години

Такава е истината за превъзгласяната и от нашите медии сделка на Путин с Китай,които просто му натриха носа.Китайците показаха как се водят преговори,а не като нашите "ПИШМАН УПРАВНИЦИ",които забравят,че има и "НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ"!?

1

Анонимен

преди 10 години

До авторите на статията: Защо го мислите Путин и защо ревете на чужд гроб? Демек къв Ви е зора Русия с кого и за какво сключва договори за газ? Това че ще погалите ухото със статията на запада Ви топли? Прави Ви по богати?Предлагате се като пачаври на импотентен мъж! Принципа е пазарен-ако нещо носи изгода икономическа на РБ/в случая Южен поток/ значи е добър, ако не носи явно е лош. Трудно ли Ви е да го разберете или сте заслепени от слагачество? Слагачите обикновено ги изритват след употреба!