14

Анонимен

преди 10 години

Джокович преди няколко дена разкритикува медиите, че отрзяват вяло най-големият потоп, който някога е виждал. От "загрижената" международна общност, помощ са изпратили само: Русия, България, Чехия, Австрия и Германия.

13

българин

преди 10 години

Сърбите са наши братя ! Претърпели да много нещастия и злини ! От турци, от германци , от *** американци и от природата ! Господ ще ви помогне братя !!!

12

смяххл

преди 10 години

Сърби дръжте се !!! Бог ще ви помага !

11

Анонимен

преди 10 години

Сигурен съм, че спасителите после няма да поискат от спасените да им платят разходите и няма да напишат в 10 медии колко пари им е излезнала операцията. А тук коментиращите и медиите се нас**ха да обясняват и питат кой щял да им плати парите от данъците. България е циганизирана отдавна. Не е необходимо народът да бъде от ромски произход, че да има *** манталитет. Българинът определено го има. За това бягат и масово хората от тук. С две думи: *** народ-слаба държава!

10

Sluchaino

преди 10 години

А защо, питам в пресата има единични отразявания, на кризата в Сърбия? Явно и за медии и за политици в България, нещастието на съседите ни не е толкова интересно, колкото предизборните кампании, кой колко ще лапне от баницата на края...... По сутрешните блокове гледаме всякакви простотии, и само бегъл репортаж какво се случва в Сърбия. Аз до сега не съм разбрала - изпратила ли е държавата помощ, освен доброволческите организации, какво е направила държавата? Специалист, спасители, техника...????

9

Анонимен

преди 10 години

Ето една aлтенатива на ... (и по-сигурна - според мен)Trag foundation Serbia...

8

Анонимен

преди 10 години

Срамота е, че за три дни сме събрали ЦЕЛИ 1000 лв. по дарителските сметки!Съседи са ни, можеше да сме ние..!

7

тцЪ

преди 10 години

до 6Естествено че не се отразява - така са казали господарите...Не се казва, че кандидат евродепутатите на Хърватия са се отказали от субсидии и са дарили всичките си пари за кампания за бедстващите райони. Не се отразява, че и в момента в посолството на Сърбия и на Босна тече кампания по набиране на хуманитарна помощ, че сме от първите изпратили спасители, лодки и помпи...Не се казва, че Македония е изпратила повече помощ отколкото САЩ и ЕС...

6

Анонимен

преди 10 години

не се отразява ,че на 2 ден пристигат 2 руски транспортни самолета с оборудване и спасители на следващият ден още 2 след ден и нашите пратиха 9 ч спасители с лодки и помпи ,след 2-3 дни чувам и ЕС помогнал но с какво не зная

5

Анонимен

преди 10 години

Kolko sa izdavenite do tozi moment

4

Анонимен

преди 10 години

Bravo! Poveche spasiteli i hora s um i sarce

3

Шапка им свалям

преди 10 години

Шапка им свалям на сърбите! Това са истински герои!

2

Анонимен

преди 10 години

А като избивахте, разделяхте и изнасилвахте жените на босненците преди 15 г. какво ли е било чувството за тях, а сръбски убийци?

1

Невен

преди 10 години

Спасения старец имал ли е застраховка наводнение? Благодарил ли е пред 20 телевизии за това, че е спасен? Браво на сърбите, сами знаят как да си помагат, а и знаят как помощ да искат - за пример трябва да са ни в това отношение.