51

Анонимен

преди 10 години

Дано руснаците час по скоро да спрът газта и да ги видим тия тарикати как ще се върнат вмигновенно в 17 век

50

Анонимен

преди 10 години

Барозу, нали щяхте да санкционирате бе, баце?

49

Анонимен

преди 10 години

Защо Барозу не поискка от хунтата,която настаниха в Киев, да изпълнява договорните си задължения,а искат от Русия да съобразява с това,че Украина е пред фалит?Кой е неизправният по договора за доставка Русия или Украина?Как е по "законодателството"на т.нар.съюз,който той" управлява" кой трябва да отговаряИЗПРАВНИЯТ ИЛИ НЕЗПРАВНИЯТ?

48

Румчо

преди 10 години

Путин:А кой ще каже вълшебната думичка "Моля!"?

47

цифрички

преди 10 години

до 77На мен нещата са ми ясни, и икономически и технологично - това ми е работата. Коментара ми беше по-скоро към зомбитата и от двете страни дето се плюят кой е по по най, защото един по долу иска да ми кара втечнен газ от САЩ.....то ако беше така, щеше да има газопровод от Индонезия до Япония и цената нямаше да им е такава :)

46

Анонимен

преди 10 години

До цифрички.Американския ширстов газ е ефтин в САЩ. След сгъстяването и транспорта с газови кораби ще стане по-скъп от Руския. Иначе до сека Катар отдавна да са изместили Русия от пазара на Европа с техния сгъстен газ който носят с кораби. Имат много газ и огромна флотилия от кораби.Интересно как Украинците очакват след толкова плюене по Русия тя да им дава газ на 260$ което е доста по-евтино от цената 395$ на която го продава на германците?

45

Анонимен

преди 10 години

тези наред ли са?те им усилват санкциите от запад и спират южния потопутин завладява газа в Крим и сключав сделка с Китай на изток за газаУкрайна не си плаащ дълаг към газпром.путин обявава че ако до 1 юни УКрайна не плати ще спер газа.защо да се отказва - въраз си експорта - с Китай. Върза си добиав на фет - чрез крим. Може още утер да врътен кранчето наЕвропа ако не преосмислят политиката си на сакнции

44

Анонимен

преди 10 години

"Москва не вярва на сълзи. Барозо моля плати поне едно милярдче от дълга на подопечните ви маймудани и няма да я спираме."Украинците още не са платили 2.5 милярда за газа дето Русия им го доставяше на 260$ от миналата година и до повишението на цената а Барозо за кви преговори за цената раздува смешки. Руснаците казаха дайте там някаква сума ама да не е съвсем малка и няма да спираме газа. Ама украйна нали я упрявляват стиснати еврей и цент не ще да даде.

43

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До висок25 МЕМОРАНДУМА ЗА КОЙТО ПИШЕШ БЕ ОЩЕ ПРЕДИ 8 ГОДИНИ ПОЗАКЪСНЯЛ СИ МАЛКО, А ДНЕС БЕ СКЛЮЧЕНА ,,СДЕЛКАТА НА ВЕКА'' МЕЖДУ РУСИЯ И КИТАЙ ЗА УЖАС НА ТЕБ И МНОГО ДРУГИ КАТО ТЕБ ЕВРОИНТЕГРАТОРИ. НАБЕРЕТЕ СИЛИ ВДИШАЙТЕ ДЪЛБОКО И СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА ОЩЕ РУСКИ СДЕЛКИ И ТО НЕ САМО ЗА ГАЗ ИНО И ЗА НЕФТ ЗА УЖАС НА САЩ И ЖИДОМАСОНЕРИЯТА. ,,ПРОЦЕС ПОШЕЛ!'' НЯМА МЪРДАНЕ И ВРЪЩАНЕ НАЗАД И БАЙ БАРОЗУ ОТЛИЧНО ГО ЗНАЕ КАТО ,,ДЪРТО МАГАРЕ'' ТОВА!

42

цифрички

преди 10 години

...много големи стратези тука.. скъп руски газ, евтин американски газ... понеже ми е свързано с работата, да вметна няколко цифрички: на световната борса се търгуват 3 вида газ който се определя на 3 ключови места, и 3те са различни поради технически причини, заключенията остават за вас:Средна годишна цена за 1000м3, 2013 (по данни на IMF)Henry Hub (USA) - шистов газ, $ 131.10Russian Border Price (границата с Германия) - газопровод, $395.10Indonesian LNG (за Япония) - втечнен газ, $612.58

41

Анонимен

преди 10 години

до 64 ТИ ЗA ДВЕТЕ ТРЪБИ, КОИТО ДЕМОНТИРAХA ПРИ РAСОВО ЛИ МИ ГОВОРИШ, AБЕ ОСЪЗНAЙ СЕ, ОСЕФЕРИ СЕ МAЛКО И ВЛЕЗ В РЕAЛНОСТТA- ПОТОКA В ТAЗИ КОНЮНКТУРA СAЩ- РУСИЯ Е AУТ ЗA N БРОЙ ГОДИНИ, A ДИПЛОМAТИЧНИЯ ЕКСКЮЗ Е НЕПОСТИГAНЕ НA СЪГЛAСИЕ МЕЖДУ ДОГОВAРЯЩИТЕ СЕ! СМЕШЕН СИ МИ, ЖAЛКО ЧЕ НЯМAМ ВРЕМЕ ДA ТЕ ПОМAЧКAМ И ИЗЛОЖA)))) ХAЙДЕ СЪС ЗДРAВЕ И НЕ СЕ ВПРЯГAЙ ТОЛКОВA НA РAШA, БИТA КОБИЛA Е ТЯ ОТДAВНA!

40

Анонимен

преди 10 години

AAAAAAAAA TAKA LI?????? E NALI RUSIA BESHE LOSHA, A?????

39

Анонимен

преди 10 години

до 58 ЗA ТЕБ И ЗДРAВЕТО ТИ ( ДУШЕВНО) СЕ ПРИТЕСНЯВAМ, ТОЛКОВA ЛЪЖИ, ЩЕ ЛУДНЕШ ОПРЕДЕЛЕНО. A ПОТОК НЯМA ДA ИМA, ЕТО ЮНИ ИДВA СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ, БAСA Е ОЩЕ AКТУAЛЕН, AКО СЕ ПРЕСТРAШИШ?!?

38

****

преди 10 години

А каква стана тя сега,до вчера заплахи,санкции,и незнам си какво още,а днес се молим и мечим като бит п*****с,на това му се казва двоен стандарт.Като видят дебелия,и започват да вият на умряло.

37

ВАРНЕНЕЦ

преди 10 години

До Анонимен 33Ако в София стане майдан за ЕС като в Киев, във Варна и Бургас ще стане като в Донецк и Луганск! Майната му на ЕС! Южен поток няма алтернатива, въпреки напъните на европедерите риформърчета

36

Анонимен

преди 10 години

до 35 ВИЖДAШ ЛИ, ЧЕ ДОРИ 5 СТОТИНКИ НЕ СТРУВAТ " ДРAСКAНИЦИТЕ ТИ", ТИ СAМИЯ НЕ ВЯРВAШ В ТЯХ, ЗAЩОТО СA ИЗМИСЛИЦИ! ПОТОКA НЯМA ДA СЕ РЕAЛИЗИРA В РУСКИЯ МУ ВAРИAНТ, AКО НЕ ВЯРВAШ- ДA ЗAЛОЖИМ СУМA И ЩЕ СЕ УБЕДИШ, ЧЕ СЪМ ПРAВ! ТРЪБAТA ЩЕ Е ВЪЗМОЖНA, AКО НЕ Е РУСКA, И AКО В НЕЯ МОГAТ ДA НAЛИВAТ ГAЗ ТРЕТИ СТРAНИ, И AКО ТОЗИ ПРОЕКТ НЯМA ДA БЪДЕ В УЩЪРБ НA УКРAЙНA, ИМA И ОЩЕ AКО...

35

Dan

преди 10 години

Е а честито, сигурен съм ,че хитрити китайци са си договорили най-тънката цена, което пък изобщо не притеснява Русия май, сега остава и един газопровод през Китай за Индия и Европа става безинтересна,и ще си цака за Руския газ колкото си поискат руснаците, те тръгнали да ги плашат с азърбейджански газ и алтернативни източници, като гледам стреснали са се руснаците за това е този хленч "задължително трябва да приключат преговорите с Украйна" а не беше ли задължително Украйна да си плати газа!?!?!

34

Среща ЕС-Русия

преди 10 години

...Силвио...- Добре.Срещата свършила. Хили се Путин - "ама как му го нахендрих на Барозу...".Хили се и Барозу - "ама как му го нахендрих на Мартин Шулц..."

33

Среща ЕС-Русия

преди 10 години

- Г-н Путин, моля ви, не ни спирайте газта...- Г-н Барозу, само с молби не става, вие какво сте готов да жертвате за Европа, за да не го спирам? - Ами ...мога да ви пусна отзад...- Ама ние тук, в Русия, педерастите много не ги обичаме...секс с хора от същия пол...подсъдно е.- Ами *** тогава? То това не е секс, нали? - Не, не...искам да докарате Меркел - тя в партер, вие я оправяте отзад, а накрая е Берлускони-той оправя вас, на влакче.- Ааа...не, Силвио е нерез, ще ме разкатае...- Ще те разкатае, ама ми е приятел, обещал съм му.Искам ви наредени - Канцлер, Председател на ЕК, С

32

y

преди 10 години

***, Барозу не призовава, а се МОЛИ.......... ;)