434

инженер-пенсионер

преди 10 години

Африканец -*** на БСП-ДС ,никога не е късно да станеш за резил. Тези хора които ровят по кофите са пияници и мързеливци. Преди 90 година същите крадяха от държавните фабрики и ТКЗС-тата , но сега е частно и няма от къде. Ти си нямаш представа какво крадене беше денонощно от *** и пияници. Така , че сега си дойдоха по местата които заслужават. Това обаче разврати необратимо морала на хората.

433

Бивш член на БСП

преди 10 години

За съжаление от идиотизмът на политически *** като Станишев, Доган, Сидеров, Бареков няма спасение. Все по-проблематично е да се вярва, че тази държавица ще се размине с гражданския конфликт.

432

аз питам

преди 10 години

как може да сте такива русофили и продажници ?! вие продавате България за жълти стотинки и ГМО кебапчета... като толкова искате в Анадола или Русия АРЕ МАРШ!!!! Комунистите съсипаха всичко в тази държава и понеже знаят, че падат на изборите и правят супер кампания да спечелят малко вот

431

az pitam...

преди 10 години

Koi zashtitava tova neshto narecheno politik, chovek i premier???Tova neshto e bilo agent na DS, chlen na BKP, partiata koiati unishtoji Bulgariia, za da stane general celuvall zadnika na Dogan, prodaval i predaval banditite ot SIC kudeto bil izvestenn s turgoviata s droiga i kradeni koli, govori se, che e bil zamesen i v poruchkovi ubiistva, kato kmet oposkal kakvoto i kudeto moje, obeshta, che 2008 shte ima zavod za bokluka, stana premier i SMAZA vsichko koeto be uspeshno.Iskate li si go pak?

430

Анонимен

преди 10 години

Мислех че най-веселия ден в живота ми е когато свалихме Тиквата от власт, но сега като се разплаче на 25-ти ще ми е по-весело.

429

Анонимен

преди 10 години

Като чета коментарите ми става много смешно.. червените *** нямат нито 1 стойностен аргумент, ама поне са на заповеди и са организирани да манипулират и изглежда, че хората подкрепят правителството, ама това не е вярно.. колкото и пясък да хвърляте в очите на хората , не всички са прости селяни и пияници, като вас.. :)

428

ИСТ

преди 10 години

До 554Кратуната при тиквата бил безработен. Сега бил назначен за *** с 4000 лв. заплата. Не знаех че професията *** е по ценена от сърдечех хирург.Големи заплати плащат големи крадци.

427

Анонимен

преди 10 години

Комунисти, вие не разбрахте ли, че на никого не сте нужни.,. нужни сте само на вас самите.. Знаете, че народа никога не ви е избирал..(в близкото минало, настояще и бъдеще)и знаете, че и сега падате затва раздавате пари на *** и турци, та поне да имате малко депутатски места.. Консервативизма и застоя са пагубни.. нормалния и разумен човек го разбира това.. а вие цъкайте минуси , все пак сте на заплата, ама като партията майка не е на власт - не знам кво ще правите.. :)

426

днес

преди 10 години

Няма да има пари за охраната ти,за самолетчетата и хугарчетата да се правиш на голяма работа там ли ти е проблемът бе мутро нахална.То бива нахалство ,че повече няма накъде и го демонстрира пред цяла България. Нормалния човек не иска мутренското ти управление,тия герберчета вече ги познавам от разстояние -нахални,цинични и с мутренски физиономии няма как за ги сбъркаш.

425

Анонимен

преди 10 години

За съжаление от идиотизмът на политически *** като Боко няма спасение. Все по-проблематично е да се вярва, че тази държавица ще се размине с гражданския конфликт.

424

Анонимен

преди 10 години

" Дотогава каквото има да изхарчат и да оставят ние пак да стягаме колана.""" Леле горкичките.Ако дойдат на влас вместо по 3 годишни заплати ще си раздадът по 2,99.

423

0

преди 10 години

*** нарцистичен, е този път Орешарски няма да ти остави 8 млр да си ги харчиш както си искаш и да се правиш на голяма работа - ти ще трябва да си ги заработиш,но не знаеш как -това говорене е проблема ти,това махлянско говорене и върши работа само пред Кеворкян.

422

Мирослав

преди 10 години

И да лаете и да ревете, Бойко пак ще спечели изборите!!! И парламентарни да има, пак ще спечели и този път ще управлява! Кво построй Ореха? Спряха всички проекти, *** се пред Европа както винаги! Обещаха работни места, вдигане на доходи, пари за майките, пенсионерите и кво? Заем след заем, а народа нищо не разбра от тея пари! Айде пишете си коментари за 5-10 стинки по интернет и си ги къткайте, че скоро няма да има кой да плаща за да натискате копчетата на клавиатурата! Продажници!!!

421

Анонимен

преди 10 години

До азКато те гледам теб, преуспял си при ГЕРБ. Загладил си, ама мозъка си.

420

аз

преди 10 години

Много прости хора сме българите, и като че ли си заслужаме политиците.Единствено с ГЕРБ страната ни има шанс, за съжаление сме *** народ. Казвам го от страната на човек, видял много различни народи и живял там. ***, необразованите, пенсионерите - това за съжаление са хората, които определят бъдещето. Защото ако бяха въвели интернет гласуването, нещата щяха да са много различни. ама ги е страх - от младите, интелигентните и образованите. Явно на Б-я не са и необходими такива хора

419

Анонимен

преди 10 години

До Бивш член на БСППо времето на Тиквата бях безработен. Сега работя за 4000 лева на месец. Тия "най-най" си ги разказвайте на гейберските партийни сбирки. Там може да си вярвате.

418

Анонимен

преди 10 години

I D I O T

417

Бивш член на БСП

преди 10 години

Станишев, Доган и Сидеров са проклятие за България , те докараха : НАЙ- голямата безработица , НАЙ- бързо опоскания фискален резерв, НАЙ големия външен дълг, НАЙ голямото отчаяние на народа, НАЙ- много самоубииства , НАЙ- много самозапалили се , НАЙ- ниски доходи на населението, НАЙ- малко медали на олимпиада, НАЙ- малката раждаемост/ от 1947 насам/, НАЙ- много имигрирали , НАЙ- много съсипани бизнеси, НАЙ- много убииства, НАЙ- голяма контрабанда..... нямаааа край.

416

инженер-пенсионер

преди 10 години

Африканец никога не е късно да станеш за резил. Тези хора които ровят по кофите са пияници и мързеливци. Преди 90 година същите крадяха от държавните фабрики и ТКЗС-тата , но сега е частно и няма от къде. Ти си нямаш представа какво крадене беше денонощно от *** и пияници. Така , че сега си дойдоха по местата които заслужават. Това обаче разврати необратимо морала на хората.

415

Шефа

преди 10 години

Тоя тарикат мисли че Орешарски е крадлив *** като него !Не бе Бойче , всички не са като тебе , има и кадърни и отговорни люде в тая държава !Ега ти и мръсника - Бойко Борисов , лидера на ГЕРБ - голям праз!