53

Дедо Шмърк

преди 10 години

Предизборни словесни еквилибристики, половината червени и турчеещи се депутати са на хранилка в ЕРПетата а се правят на ощипани булки.

52

123

преди 10 години

БРАВО! Сега трябва по същата логика да се притиснат мафиозите от ВиК, Овергаз и другите ***! БРАВО!

51

Анонимен

преди 10 години

Това е толкова абсурдно, че не мога да повярвам председател на ДКЕВР да го обяви.Общите административни разходи, които влизат в цената на тока са малко над 200 млн.лв. годишно за 3-те ЕРП-та и 3-те ЕсП-та. Как е възможно за одитираните 5-6 години да са си надписали 800 млн.лв не ми е ясно, те общо са толкова. А технологичните загуби, които са обявили нямат никакво значение-закона казва ясно какъв процент да влезе в цената на тока и ако е под това-си е печалба за ЕРП. Като за пред матрЯла!

50

атакис'

преди 10 години

АЛАРМА:Прокопиев е насъскал платените си гей-журналичтчета и други вибратори да пишат брутални глупости из интернет.По пълната липса на логика на фона смели внушения ще ги познаете!!!

49

DO 50

преди 10 години

NE ZABRAVIAI KOI PLATI NA V. ORBAN OBRAZOVANIETO!MISLISH LI ,CHE GO E NAPRAVIL ZA CHERNITE MU OCHI?

48

дфх

преди 10 години

Плевльо, приятно санирано на Софийския Градски, комунистине безпардонен!Там яко ще те изолират отзад !!

47

До 47

преди 10 години

Не като Албания а като в Унгария, мисля натам да ходя!

46

До 42

преди 10 години

По този въпрос сме на едно мнение и даже съм в недуомение как е възможно срещата да се състои в личната му стая което според мен е недопустимо за държавен глава от каквато и гледна точка да се погледне.

45

Х

преди 10 години

Вина за това положение имат ДЕКВР.Три дружества ако по два пъти в месеца се проверяваха,щяха нарушенията да се отстраняват в зародиш,а те само заплати вземат.

44

до 44

преди 10 години

Ти като Албания ли искаш да сме? Що не отидеш там да живееш като те кефи?

43

do 40

преди 10 години

Може, може, когато и двете правителства са популисти, а знаят, че избирателите са *** и лесно манипулируеми (справка - този форум) нормално е заемат такива позиции, за да печелят гласоподаватели. Те и майките си *** ще изкарат, ако има келепир в тая работа.

42

Анонимен

преди 10 години

АТАКА каза Вън монополите от България.Ако искате ограбването да спре гласувайте за АТАКА с номер 20.Ако не искате ние загиваме тотално.Друг начин няма.Само Волен

41

800 000 000

преди 10 години

Aбе какви глоби какви 5 лв.да се омитат баси и крадливите инвеститори,веднага да им се отнемат лицензите ние по *** ли сме от албанците - ометоха се оттам за 24 часа,по *** ли сме от унгарците че и те ги изгониха,намерили тук тих "пристан" да крадат на воля - свързани фирми,свързани хора баси няма ли един читав ЧОВЕК в тази страна да се изправи и да им посочи пътя.Първо си плащат 800-те милиона,пък след това да се омитат,ВЕДНАГА ТЕЗИ ГЛОБИ ЩЕ ГИ СВЛЕКАТ ОТ НАШИЯТ ГРЪБ КАТО УВЕЛИЧАТ ПАК ТОКА..

40

симпатяга

преди 10 години

Стига с тези чугунени простотии и некадърност! В ЕРП остава по-малко от 7% от сметката за ток! Демек, проблема в енергетиката е в останалите 93%, толкова ли е трудно за разбиране това? Все едно да се сърдиш на момчето, което ти сипва бензин, че ти е скъп. Хората толкова ли са глупави, че се хващат на плоския театър с "ЕРП-най-големия враг". Не е истина, направо. Даже цялата част от 7% от ЕРП да е сбъркана, това са само 7%!

39

до 41

преди 10 години

Явно не разбираш, президента не може да си уговаря срещи, на които да присъства в качествтото си на президент, без да впише това в програмата си. Срещайки се с директора на EVN той създава конфликт на интереси и най-малкото ако намеренията му бяха добри, щеше да крие, а директора да лъже, че среща било нямало.

38

До Анонимен 34

преди 10 години

Явно президента си е свършил добре работата в Виена, след като вече не говорим за отнемане на лицензи а евентуално за някакви глобички и то ако не възразят ЕРП-тата и най-рано след месец при това.Както се казва "Честито на новодомците".А колкото до директора на ЕВН не тайна че симпатизира на ЕНП.

37

Анонимен

преди 10 години

Разберете, че не може две правителства поред да се канят на ЕРП-тата, а те да са чисти, няма как просто.

36

човек от народа

преди 10 години

имам въпроси към ДКЕВР: защо беше нужно да се сменят електромерите в районите обслужвани от ЧЕЗ с такива чешко производство, даже и тези, които бяха в сгради,построени съвсем скоро? и защо отчитането на консумацията на ток в тези райони става със софтуер на самата ЧЕЗ?Вярно ли е, че инкасаторите на оператора манипулират показателите на тези електромери с уредите, които засичат консумацията, за което получават бонус към заплатата?

35

Анонимен

преди 10 години

Тука повечето оставам с впечатлението, че не ги интересува дали ЕРП-тата са в нарушение, а повече ги вълнува да бъдат прецакани държавните органи, щото не ги кефи правителството.

34

Боил

преди 10 години

ДЕКЕВР=пълна порнография.Като ги глобите от кого бе профни ще вземат пари за глобите?Въпрос за средноинтелегентен член на ДЕКЕВР!!!!!!!!-обслужвате червените енергетици и турските хидроинжинери/без това да се отнася за истинските енергетици и хидроинжинери/.Поздрави на червеният и турскосин електорат,заради Вас сега търпи целият Народ!Избори и едните на Крим,а другите в Анадола