63

Анонимен

преди 10 години

Русия постигна това, което целеше. И то с каква лекота само. Съвсем скоро Луганската и Донецката народна република ще се присъединят към Руската Федерация. Общо населението на тези 2 републики е колкото цяла България, представете си колко добре ще се отрази на руската икономика присъединяването на толкова народ към нея. :) Който си го може - си го може, западняците на си сядат на гъзовете и да се учат.

62

belousrv

преди 10 години

До БГМного си прав! Аз дори и не съм българин, но много ми харесва България, българи и много ми тъжно когато чувам, че не всички се чувстват счастливи във този земен Рай! Да живее България, много счастия и здраве на всеки българин!

61

успех

преди 10 години

честит празник

60

Луд за връзване

преди 10 години

Късно тази вечер руската Дума обяви присъединяване към Украйна. Путин си глътна граматиката като разбра че вече ще е само губернатор на автономната украинската република.

59

Анонимен

преди 10 години

"Луганската НР" много напомя историята за онзи бедняк който решил да мине със затворени очи по моста по който всеки ден минавал и пропуснал късмета си да намери оставената торба с жълтици.

58

АНТИМУТРА

преди 10 години

Вместо това Пушилин призова Москва да обмисли абсорбирането на Донецка република в пределите на Руската федерация----------------ИМА ЛИ НУЖДА ПОВЕЧЕ ОТ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 10 години

Абе сигурно е много хубаво да се живее в Русия.

56

Леле че народ

преди 10 години

До eu uberalles Еми като смятат ,прав им път към ЕС ,към германския модел ,няма лошо. Просто ще си отидат без тия 2 области+Крим и това е ,няма лошо. Да направят развод по взаимно съгласие и всеки да си живее както иска. Е колко е елементарно . А причина за бедност може да е мързела,некадърността. Украйна е зле,щото над 20 години,лежеше и чакаше на друг да й оправя икономиката,а това няма как да стане.

55

eu uberalles

преди 10 години

До Леле че народУкраинците се сравняват с поляците. Преди 25г. те бяха равни. Украйна има повече от всичко в сравнение с Полша. Днес обаче в Полша взимат 800 евро, а в Украйна -300. Те смятат, че причината е в про-немската ориентация на полската икономика, спрямо про-руската ориентация на Украйна с неправилни технологии, закони, пазари, финансиране. Това променя и манталитета. Чувал ли си за полски олигарси?. Когато Янукович отказа на Европа, това преля чашата. Останалото е пропаганда.

54

АНТИМУТРА

преди 10 години

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА В УКРАЙНА ДА СИ ХВАЩА КУФАРИТЕ И ДИРЕКТНО В РУСИЯ!!!!!!!!!ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е И ЩЕ БЪДЕ НА УКРАИНСКИЯ НАРОД А НЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

53

АНТИМУТРА

преди 10 години

ДОВЧЕРА ВЕЕХА РУСКОТО ЗНАМЕ АРЕ БЕГАЙТЕ ОТ ТУКА!!!!!!!!!!!!!!

52

Леле че народ

преди 10 години

До eu uberalles От 15 най-големи компании в Украйна 7 сенамират в Донецка и Луганска области en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Ukraine Айде ето ти доказателство,че без Донецка и Луганска области,Украйна ще духа супата Вижда се ясно,че от другите компании има само 2 които не са в Киев А няма нито една от Западна или Централна Украйна (изключвам Киев) Айде познай как ще се отрази на украинската икономика,ако се лиши от приходите на тези компании???????

51

eu uberalles

преди 10 години

До Леле че народРазубеди ме.

50

Леле че народ

преди 10 години

До eu uberalles Ама как хубаво лъжеш. Я вярваш ли си ???????????????????????? Нещо не си убедителен.

49

eu uberalles

преди 10 години

До СПАСКойто има земя, гладен няма да остане. ЕС отваря пазара си за украинско зърно. Металургията на Донбас е една от най-енергоемките в света. Технологията е от 30-те години на 20век, немска е и е пренесена през 1946г в Украйна. Изисква много газ. Страшно много газ. И ако газта е скъпа, металите стават непродаваеми. Т.е. Украйна продава чрез металите си руска газ. Консумацията на газ в Украйна е 75млрд. м3, а в Германия 50-60млрд. м3. Така че, Донбас работи и сега за Русия.

48

Леле че народ

преди 10 години

До dassyМалоумници съветвани от ФБР и ЦРУ

47

dassy

преди 10 години

Киев с тъпата си политика загуби за нула време Крим. Сега ще си отиде и промишления югоизток. Що за *** са в новото самозвано управление за да си съсипят за няколко месеца държавата.

46

Анонимен

преди 10 години

До vargЕвалата Varg !

45

СПАС

преди 10 години

ИЛИ КАЗАНО НАКРАТКО, хората от другата част на Украйна, след 6 месеца, с голи ръце, ще удушат хунтата!!! Просто ще умрат от глад и студ!!!

44

eu uberalles

преди 10 години

До СПАССпасе, безпорно Донбас (Донецка и Луганска област) е с развита тежка промишленост, и дава 25% от БВП на Украйна. Но не това иска да вземе Европа. Тя промишленост си има в повече. ЕС иска земята на Украйна. 30% от чернозема в света е в Украйна. Затова беше и "Барбароса"- за ''Lebensraum''- жизнено пространство, а не за индустрия. Украинската земя няма равна и е колкото на Германия и Франция взети заедно. Украйна ще влезе в ЕС, а САЩ да го духат.