405

Първи стъпки

преди 10 години

Разговарят Бойко и росен.росен:-Не ми харесва, че спиш с жена ми.Бойко:- А бе, вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво.

404

rumen221

преди 10 години

Браво Офшорналиев, браво...!!!Зължени сме да работим за нова фаза на икономическа, енергийна, финансова, отбранителна, политическа и човешка интеграция, за по-силен Европейски съюз. ЕС, който да не допусне да се върнат отново ретроградните политики на велики сили (САЩ и Турция) и периферия между тяхСамо, че като ти кажат, какво си казал и ако го разбереш, от яд ще си уволниш ПР-а...

403

rumen221

преди 10 години

Офшорналиев командва светаПлевнелиев България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна При необходимост ще свикам дори КСНС Стреснат от този заповед:Путин внесе в Съвета на Федерацията искане за изпращане на руски въоръжени сили на територията на Украйна до.. нормализиране на обществено-политическата обстановка в страната, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЯЛ ДА ГО НАШЛЯПКА!!!- ***...!!!.

402

БГ

преди 10 години

Стига с тези руснаци!-освободили ни били,но не е бил Путин тогава президент!ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СА НЕЗАКОННИ,ЩОМ ЕДИН ЧОВЕК Е МОЖЕЛ ДА ГЛАСУВА НЯКОЛКО ПЪТИ,ЩОМ Е НЯМАЛО КОНТРОЛ ОСВЕН ОТ СЕПАРАТИСТИТЕ,ЩОМ Е ИМАЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО НАМЕРЕНИ БЮЛЕТИНИ ПОДКРЕПЯЩИ РУСКИЯ ВОТ И Т.Н ПРОСТО Е ЗА НЕЗАБЛУДЕН И ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК!

401

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 514Айде стига с това освобождение! Да не мислиш, че ни освободиха защото се братя а? Имаха силен интерес да дестабилизират Османската империя и се възползваха! Плюсът ни е че ние имахме нужда от освобождение а украинците в Донецк не са го искали, натресоха им го!

400

салих

преди 10 години

Един мъдрец е препоръчал :"Зад определен конфликт вижте невидимото". Много помия се излива върху Президента. На кого не е удобен той, въпреки че реално няма никаква власт?Защо е тази акция и това " активно мероприятие" и кой го режисира?Режисьорите са ясни , последователите им са просто изпълнители , къде платени , къде неплатени в повечето случаи първосигнални.Не се интересувам от партии и държавни мъже , но колкото повече го плюят , по-симпатичен ми става.Помислихте ли за това?

399

TrollTerminator

преди 10 години

До ПАЗАРДЖИК 511 и 512Смешнико, Путин съди само корупцията, която не е позволена от него а неговите приближени продължават да бъркат в кацата с меда. От време на време осъжда някой за да му се вържат такива като теб дето не разсъждават. Колкото до народа тук отново грешиш, не народа си каза думата само руският народ го направи, което не прави референдума легитимен!

398

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

НАРОДА СВОЯТА ДУМА КАЗА .САМИ СИ ИЗБРАХА ПЪТЯ ПОКОИТО ЩЕ ВЪРВЯТ И ЩЕ ЖИВЕЯТ .ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ ТОВА ЩЕ Е НОВА РОССИЯ ОБЛАСТИТЕ ЩЕ СЕ СЪЕДИНЯТ И МНОГО БЪРЗО ЩЕ СА ИКОНОМИЧЕСКА ДЪРЖАВА РУСИЯ НЯМА ДА ГИ ОСТАВИ А ТИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ГЛЕДАШ КАК ГЛАДУВА ТВОЯТ НАРОД КАКТО И ГЛАДУВА СЕГА

397

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО НАПРАВИ ПУТИН КОРУПЦИОНЕРИТЕ ВЕДНАГА ГИ СМЕНЯВА И ГИ СЪДИ. Е ТОВА ОЗНАЧАВА ДЕМОКРАЦИЯ. А НЕ КАКТО У НАС В БГ.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЕ Е ТОЙ КАКВА ДЛЪЖНОСТ ИМА

396

Тато

преди 10 години

Тази ТИКВА-ПРЕЗИДЕНТ е време да престане да ни излага пред света,не че някой му чете коментарите, но то бива простотии но чак толкова и за български президент не бива.Такъв слугинаж и необективност може да демонстрира само един истински ***.

395

Анкета

преди 10 години

Който иска да наплюе този на снимката палец нагоре, който иска да го похвали палец надолу.

394

36293

преди 10 години

СЛЕД НЯКОЕ ВРЕМЕ ЩЕ ПАДНЕШ НА КОЛЕНЕ ПРЕД РУСИЯ ЩЕ ИСКАШ ДА ТИ ПРОСТЯТ ЗА ТЕЗИ ДУМИ НАРОДА ТАМ ГИ УБИВАТ А ТИ КАЗВАШ КАТО МЕРКЕЛ И КЕШТЪН НЯМАТ ПРАВО И ТИ ДОСТОЕН ЛИ СИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА Р Б

393

МАЯ

преди 10 години

Форумът е много интересен и под определени статии пишат много интересни хора, които непринудено и безкористно изразяват правото си на мнение. Често мнението им съвпада, но това не е чудно. Имаме традиции - не беше толкова отдавна когато избирахме по вътрешно убеждение нашите държавни ръководители с 99% подкрепа. Ние сме един сплотен и единен народ. Поклон!

392

Българин

преди 10 години

На този т.н.президент дали някой му казва какво говорят за него хората по форумите ,но не само и там ?

391

иванова

преди 10 години

добре че нищо и никъде не зависи от наш роско

390

!

преди 10 години

"Украинският народ има суверенното право сам да реши своето бъдеще и да определи своя път чрез свободни и демократични избори, се посочва още в позицията на президента Росен Плевнелиев"Та нали с референдума народът това и направи, *** надупен на запад! Ще ти настине дупето, пообуй се, поизправи се. Но може би гръбнакът ти е вече физиологично изкривен в тази поза.

389

.

преди 10 години

Хранениче натовско, ти си никой и не можеш да обявиш референдум, проведен в чужда държава, за незаконен. Мнението ти по въпроса тежи толкова, колкото ако решиш да обсъждаш има ли живот на Марс.

388

Анонимен

преди 10 години

Нашата президентка защо не отиде и да им го каже лично на хората там това. Само повече вазелин да си вземе.

387

Анонимен

преди 10 години

Този *** дори не осъзнава колко е смешен! ПОЗОР!

386

cas

преди 10 години

Тоя му спрете наркотиците и жена му да си затвори краката, че става течение.