110

Merry

преди 10 години

До АнонименБрадата му м/у другото не е истинска. Силно се съмнявам, че виенчани са толкова толерантни към хора като него, че да си позволи да ходи в такъв вид по улиците. По барове - да и то най-вероятно предназначени за такива като него.

109

Анонимен

преди 10 години

До MerryТочно така си ходи по улиците и баровете на Виена това чудо на еволюцията - с брада и рокля!

108

TRAKIEC

преди 10 години

DOSTA *** V TOQ SAIT FENCHETA NA CIGANSKITE IM SUBRATQ GURCITE I SURBITE NA KOITO PUK MQSTOTO IM E V SOMALIA..........

107

до 106

преди 10 години

Ти сериозно ли твърдиш, че холандци са отговорни за клането в Сребреница или нещо си попрекалил с пиенето.

106

skeptik

преди 10 години

А на Поляците им забраниха да излезнат на сцената с "Playboy" момиче не като певица а като част от танцов састав.ЕЕЕ Европа европа

105

Виж сега,

преди 10 години

До MerryТе, чуЗденците ри'йш и особено западните ри'йш ли, са едни долни типове. Наш'ти са друга бира. Ей на, да вземем другаря Азис. Яко! Наш човек. Той сега мъж ли е жена ли е, обърках му спатиите, ама се жени и развежда с мъже ли , с жени ли, пак се обърках. Ама то ри'йш ли уж не било истина, ами било за пари само. *** го разбери човече, ка'ам ти начи-и...

104

Анонимен

преди 10 години

Мария Шерифович,с която Сърбия спечели Евровизия сама призна,че е лезбийка,а Русия също спечели този конкурс със станалия известен гей-Дима.недоразумение,или завист от страна на сърби и руснаци,които също осъдиха австрийската награда.

103

Анонимен

преди 10 години

до 126 - пропагандира се упадачен морал и ми влиза в личното пространство. Нямам нищо против един гей, ако не го показват по телевизията и ако не осиновява деца. но да ми го прекспонират всеки ден по телевзията и да ми казват че е нормално - е, не мерси. Плюя на такава демокрация

102

Анонимен

преди 10 години

Време е и ние да направим така: бойкот на тоя парад на извратеността и уродливостта. Въобще не ни трябва да участваме във такива фестивали на странните европейски "ценности".

101

Merry

преди 10 години

Абе, хора, какъв ви е проблема с "брадатата дама" не мога да разбера? В джобовете ли ви бърка, от храната ли ви яде, закача се с децата ви или пък сваля мъжете и жените ви? Това си е просто един сценичен образ, едва ли така ходи облечен/а по улиците на Австрия.

100

st

преди 10 години

На фона на азис делян пеевски и тн е глупаво да се подигравате.

99

#$%

преди 10 години

Прилича на Исус, ама с дамски черти.. опазил ни Бог!

98

АнтиГлобалист

преди 10 години

Целта на т.н. "Нов световен ред" е *** на човечеството и довеждането му до животинско състояние, т.е. гоите наистина да станат животни.

97

Анонимен

преди 10 години

Азис е същото л.

96

Анонимен

преди 10 години

До да даТова сега е невиждано чудо, което показва, колко перверзен е станал света. В света на броиме един континент+пясъчните хора.

95

от 98

преди 10 години

Какво ми слагате минуси. Да ми кажете, че "Я сашла с ума" и лигавене по сцената не беше гейска музика?

94

мен

преди 10 години

Не забравяйте че скоро и България изпрати травестит на Евровизия....

93

Рали1

преди 10 години

Не ли им стигат гей-парадите, та сега и гей- фестивали !

92

BOC

преди 10 години

нОМЕР 99, не дрехата е определяща, а СБЪРКАНИЯ ЧОВЕК, ДЯВОЛСКОТО ЛИЦЕ, ВЕЩИЦАТА, която получава одобрението на сбърканите в сексуалната си ориентация.Страшното е, че те стават все повече!Как си представяш един свят само от гейове?!Колко време би просъществувал такъв свят???

91

Защо???

преди 10 години

До снимката на този *** има снимка на една красива жена - разликата е такава, че прилика няма! Защо искате да ни направите и нас ***, бе, господа глобалисти?И ние ли да станем ***, като вас?