272

до valentin

преди 10 години

Като изключим крайно десни,фашистки настроени елементи и разни комплексари не успели в живота останалите нормални хора нямат нищо против сексуалната ориентация на този или онзи.Ако хомосексуанлите си живеят живота и не се натрапват,никой няма да ги мрази.Години наред травеститите се събираха вечер на пл.Възраждане и никой не ги закачаше.Има си клубове където се събират и веселят.Но подобни провокации към обществото,това непрекъснато парадиране в световен мащаб засилва омразата и е вредно за вси

271

Иван

преди 10 години

Не може да има търпимост към извращения и ***. Между другото т.н. феникс е символ на сатаната, свален от БОГА на земята и който лъже заблудените си последователи че пак ще се издигне.

270

Всъщност...

преди 10 години

За сведение на този който е споменал Елтън Джон - точно Елтън е най-големия пропагандатор сред гейовете, той даже вече е омъжен гей и децата му с неговия съпруг са общи-т.е. не е ясно кой от двамата е истинския им баща (омешали са си течностите нарочно).Така че не ми го давайте за пример, моля. А Ерик Клептън изобщо НЕ е гей, а доста изявен женкар, който имаше афера с Шарън Стоун. Преди години негово детенце падна от висок етаж и почина. Не съм за това гейове да бъдат бити, но и да не купуват

269

Иван

преди 10 години

Азис е спечелил Евровизия, а аз не съм разбрал!

268

Диана

преди 10 години

Аз подкрепям Кончита Вурст.

267

Ужас, ужас

преди 10 години

Със сигурност самата Европа не е гласувала за тоя.Купувайки наградата, целта им е да измамят всеки един европеец ( и всеки друг на Земата), че останалите европейци обичат гейове и така да манипулират общественото мнение в полза на гей организациите и да работят за извратените им цели. Масони плюс гей организации са купили наградата с още една цел- да се опитат да натрият носа на Русия. Знаете как Обама лобира за гейовете и със сигурност има трансатлантическа следа в този цирк, част от който бяха и освиркванията на руските участнички.

266

Ужас, ужас

преди 10 години

Много съм доволна, че България не беше в тоя цирк тази година. Победата на този е още едно доказателство, че конкурсът е корумпиран. Световни гей организации и масони, които имат много пари, са купили наградата, с цел да искат признаване на трети пол и за целта този е с рокля, но и с брада. Освен че изкривяват действителността, давайки му наградата, постигат и целта- догодина богата държава- Австрия- да е домакин.Със сигурност самата Европа не е гласувала за тоя. Купен жалък конкурс.

265

Феликс

преди 10 години

Това същество на снимката предизвиква в мен отвращение като фотография на насекомо под микроскоп. И какво това означава ,че аз съм ненормален, а те са нормални?А стига бе! Наистина ли?!

264

Анонимен

преди 10 години

Е, ако Канчита беше се появила маскирана на един БТР с руското знаме КГБ апаратчиците сигурно щяха да се разплачат !

263

Анонимен

преди 10 години

До ValentinХомосексуалност и трансексуалност са много различни неща и затова не трябва да ни слагат под общ знаменател, нищо че се пише ЛГБТ. И аз съм хомосексуален, харесах Кончита, но много харесах и близначките от Русия, много са сладки, а песента ,чиито автор е българинът Ф.Киркоров беше чудесна. Разбрах че са ги освиркали - много жалко, те са на 17 години.

262

just Wurst

преди 10 години

Как се прави на луд тоя! За пари.

261

Анонимен

преди 10 години

До Лорами то в немския език "вурст" е всякакъв салам, луканки там нямат; виж "кончита" е явно испанско слово и значи котенце. Много свободно творчество в поста за някакви нови "ценности". Откъде пък го измислихте в клуба по интереси.

260

край

преди 10 години

Стига сте морализаторствали -бръснето го и си го ползвайте по предназначение.

259

Valentin

преди 10 години

аз съм хомосексуален, но и на мен ми е противно това...срам ме е, че заради подобни образи, всички гей хора се слагат под един знаменател. Не смятам, че с подобно парадиране нещо ще постигне, най-много да нагнети още повече погнусата. И кво, сега да покаже колко е openminded, следващата година победителят да се яви с краставица в г*за ли? всеки трябва да е себе си заради самия себе си, аз лично нямам проблеми с това, и с никого..дори в БГ!

258

Mademoiselle Fille

преди 10 години

Гарсон, не е лицемерие. Ако това нещо е визията на Европа, предпочитам ценностите на Путин.

257

Говедарин

преди 10 години

Кончито, мАани си тая брАда от муцуната и си я пусни около вурста ***! :D

256

Aquila1488

преди 10 години

До Средностатистичен*тите се уважават един друг в буквален и преносен смисъл, ми така де нали са ЕВРОПЕЙЦИ, така е по европейскому... модерно... толерантно. Ние обикновените българи да правим като вятъра, нищо че България е най-старата европейска държава, а ония на запад са били още по пещерите като сме ковали закони и сме пишели и четяли!

255

Средностатистичен

преди 10 години

До 310Ти щом не уважаваш църквата, по-възрастните хора, дедите ни, историята ни, България - сигурно уважаваш гейчетата.

254

qwerty11

преди 10 години

строгият и справедлив бай Ставри ще го излекува

253

пю

преди 10 години

единствената разлика е че щесе удрят топки в топки