72

Другари анономници

преди 10 години

Докато вашите фашизоиди в Русия харчат безсмислени пари за средства за унищожение, в омразната ви Европа създават блага. Идете на сайта на БТВ и гледайте БТВ репортерите от снощи. Там даваха 7 млади лекари българи, работещи в Германия. Защо ли??? Единият от тях на 37 години е главен лекар в направление на болницата. И коко още такива има по света. Запазете си размахването на пръста и менторството за вашите деца. И си взимайте парцалите и в Русия.

71

Анонимен

преди 10 години

До 77: Предполагам, че коментарът ти е насочен към друг номер:) Защото в моят коментар се говори за убийствата в Красноармеск и че може да се намери в мрежата при добро желание.

70

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 72По-глупаво сравнение от твоето може да направи само държавния секретар на САЩ. Явно познатите ти са същите човекомразци като онези от Майдана. Хората не искат да ги продават на МВФ, Световната банка и НАТО. Искат си правата, сами да определят бъдещето си. Просто, но за такива амеби като теб - необяснимо.

69

Анонимен

преди 10 години

Искаш да ми кажеш, че големите пари са за обикновените хора? Не смешите мои тапочки!!!(както казват в Одесса). Говорим на различни езици и с различни понятия.( не огорчайтесь!!!).

68

Анонимен

преди 10 години

72 и ние гледаме тел а имаме и познати в украйна та знаем от кухнята какво върши русия в украйна. Когато в кърджали започнат да провеждат референдуми може и да ти уври в главата че това не бива да става.

67

Анонимен

преди 10 години

70 въртят се като в България сред политическата върхушка, мафията и хората на путин но ти явно освен с хора от службите с обикновен руснак не си разговарял.

66

Анонимен

преди 10 години

До 71: Аз също го видях, още вчера, виждат го хора, които знаят как да отсяват житото от плявата. Влез в ytube и потърси.

65

До 66

преди 10 години

Видял си на монитора как ти е на ъбнала сметката в рубли и турски лири еничарю.

64

Анонимен

преди 10 години

До 69: В Русия се въртят такива пари, които ти в най-смелите си сънища и мечти не си виждал.

63

Анонимен

преди 10 години

Я да видим тримата *** сидерасти дали са и тук умирайки да възхваляват рублата която само русия употребява.

62

Анонимен

преди 10 години

И още веднъж се убеждавам, че *** не е написан току-така :)))

61

Анонимен

преди 10 години

Ех, майдераторите:) не ви прави чест. Имам предвид как сте орязали коментара за Толстой и пр.(58, но предполагам, че ще го изтриете нацяло след моя пост, което ще ви направи повече хора всъщност) Като малки дечица си играете на журналсти, а реално сте едни печатари. А сега можете и да ме баннете.

60

Анонимен

преди 10 години

Току-що видях по телевизията как във Красноармейск, пред очите на всички, украински военни убиха двама абсолютно невъоръжени младежи пред едно от зданията на местната администрация. Хората се бяха струпали пред сградата и предявяваха някакви искания. Не можах да чуя какво точно беше, но нямаше абсолютно никакви наченки на зараждаща се агресия. Единия умря на място, а другия умира по пътя за болницата. Това е просто зверство от страна на ония превратаджии в Киев, с благословията на щатите!

59

Анонимен

преди 10 години

Повечето известни руски фамилии като Толстой, Галицин и мн.др. са от Велики Болгар!... После ме питат защо ги подкрепям, ми за това ги подкрепям!

58

Я

преди 10 години

Вижте сега Путинофили, човека правилно Ви го е казал, и да рипате и да не рипате Путин няма правилен ход в момента, няма как да излезе сух от кашата, която сам забърка и каквото и да пишете ЮП е в историята, ОПАЛ е в историята, световното първенство по футбол през 2018 няма да се прави в Русия, в Кирм вода и туристи няма да има през следвашите 15 години, а със суровините на Донбасс Путин може да си прави ордени с неговия образ :) и накрая руснаците ще се бият с камъние за тоалетна хартия

57

Анонимен

преди 10 години

До 54: Те като се напият и направят глупости, после като поизтрезнеят и сами се чудят - уж започнах да пия за здравето на мой приятел от Сахалин в Москва, а свършвам като пия в Берлин за упокой на цяла Европа. Ех, неведоми са пътищата Божии!!!!

56

ьцжц

преди 10 години

Гласуват под строй под заплахата от преоблечени руски спец части. Завзети учреждения от протестиращи про-руски преоблечени руски спец части и цивилни(отказващи да гласуват) разстреляни от фашисти преоблечени руски спец части. Но затова пък Руската мафия Уважава избора им. (което да не се бърка с руски народ. мафията си е отделна структура.)

55

Анонимен

преди 10 години

Нека си го кажем - на никой не му е притрябвала Западна Украйна, искат Източна.

54

НФБ

преди 10 години

До АнонименДРУГАТА ИСТИНА Е ЧЕ СЕ ВЗИМАТ ЕДНИ 15 МИЛИАРДА ЗАЕМ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ПОХАРЧАТ ОТ ФАШИСТКАТА КЛИКА В КИЕВ НО ДА СЕ ВРЪЩАТ ОТ ЮГОИЗТОЧНА УКРАЙНА ОТ МИНЬОРИТЕ И ХОРАТА КОИТО ДЕЙСТВИТЕЛНО РАБОТЯТ..ЯВНО ФАШАГИТЕ ТЪРТЕИ ИСКАТ ДРУГ ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ...

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 54Като пишеш как се напиват като животни кого имаш предвид: дали Толстой, дали Тургенев, Достоевски, Путин, Жуков...