11

Анонимен

преди 10 години

За стрел...ба!!! Готови! Огън!

10

MATEMATIK

преди 10 години

GRE6KA,GRE6KA.NALI VI POMOGNAHA S ORUJIE -DA SE POIZTREPETE..-SEGA E VA6 RED DA PLA6TATE...PAK..

9

!

преди 10 години

Страната иска помощ заради проблема .................лелеле......кво стана, кажи кво стана..........продадохте дупе на Хамериката ,напомпа Ви една голяма демокрация, килнахте Кадафито, а сега нямало пари.... каква мисирка.... е за това Донецк няма да е Хамериканска колония !

8

Анонимен

преди 10 години

Тоя на снимката, като го гледам и ми се иска да си сложа предпазна маска на лицето и да си закопчея здраво джобовете. Сигурен съм че неговите джобове са пълни с наркотици.

7

До 1

преди 10 години

И на мен ми направи впечатление това изказване. Да се чуди човек, как така не набеди българските медици и за сегашните болести, закононарушения и т. н.Хората, прииждащи от Черна Африка, са братовчеди на либийската нация. Повечето от тях изповядват същата религия. Либия има петрол=има пари. Има и предостатъчно място - в географски смисъл. Защо не помогне на своите изпаднали в беда братя и едноверци? Ислямът повелява да се помага на нуждаещия сеИли се сещаха за ислям само когато тормозеха нашите?

6

АНОНИМЕН

преди 10 години

Вие се продадохте на САЩ и ЕС сега искате помощ.От капиталист съвест не чакайте.Ако сами не си бяхте разтурили държавата нямаше да сте на този хал.Не видяхте ли как оправиха Ирак.

5

ТОВА Е исляма

преди 10 години

носители на болести, престъпления и трафик на наркотици

4

Анонимен

преди 10 години

Нека нека, пускайте ги маймуните, за да може оня олиговрен Фарадж един ден като отиде да пазарува и да види само черни маймуни, та да го видим дали пак ще плюе срещу българите

3

Ф.С.В

преди 10 години

---Ами тя Европа не се страхува от такова либийско изнудване ) Нали си има "Европейска" България за това !

2

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНосталгия по Кадафи изпитвам...Cарко и компания проклети да сте...

1

Анонимен

преди 10 години

Либия страда от присъствието на хиляди нелегални имигранти, главно от страните на юг от Сахара, които по думите на Мазек са носители на болести, престъпления и трафик на наркотици.