30

detelina

преди 10 години

ТОЯ , ПЪК САМО КАТО ГО ВИДЯ И СЕ ОБРИВАМ!!! 25 ГОДИНИ СМЕ ИМ ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА, И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА, АМА ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ -ВИНОВЕН Е НАРОДА , ЧЕ ГИ ТЪРПИ!УЖ ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА НАРОДА , А ТОЙ НАРОДА ЖИВЕЕ ВСЕ ПО-ЗЛЕ! МНОГО СЕ КРАДЕ У НАС, ТОВА Е ИСТИНАТА!А, И ВИНА ИМА -ВИНОВНИ-НЯМА! ФАКТ!

29

Анонимен

преди 10 години

Хубаво ще е да се вдигне възрастта за пенсиониране на военни и полацаи, хубаво ще е да спрат да се дават помощи на крадливите цинаги, но нали се сещате, че това няма да стане. Полицаите и военните са именно тези, които бранят с телата си политици и ***, когато има протести и безредици, а пък *** са най-лесния начин да добавиш още 10% повече гласове при избори.А сетете се сега коя ще е тази партия, която би се лишила от услугите на горните 2 прослоики.

28

...

преди 10 години

Естествено, че това се има предвид. То иначе върху себе си всеки може да си отчете и работа от 100 години. Но за да се разчита на плащания от фонд, този фонд следва да се пълни и то приходите да са ако не повече, то поне на равно с разходите.С бандата ранно пенсиониращи се лежали, с лъже- инвалидите, с неосигуряващите се и чакащи на живот от помощи това не може да се случи в никоя държава.

27

Анонимен

преди 10 години

"БългаринЪТ (пълен член) не работи 31 години, а много повече."Вярно е, но в случая най-вероятно се има предвид колко години плаща осигуровки на държавата.

26

Чиновник

преди 10 години

Българина не работи 31 години, а много повече. Просто 25-40% от трудовия му стаж е откраднат от такива пишман капиталисти като Каролев, които карат хората да работят без договори, за могат да им крадат от осигуровките и заплатите.

25

Въпрос

преди 10 години

На тоя, от ежедневно обикаляне по телевизии и телевизийки, кога му остана време да се подготви? Сигурно е много умен.

24

Анонимен

преди 10 години

и още нещо г-н Каролев, 4 ри милярда валутни лева откраднати от комунистите точно от пенсионните фондове, това са парите за пенсии на нашите бащи и майки които днес са най-бедната прослойка от обществото ни, по-бедна и от мърлявите *** които само крадат и нищо не произвеждат!!!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Каролев е поредният лобист и манипулатор слуга на дявола това интервю на колко части ти го вземаха или този път не си напускал демонстративно ХА ХА ХА .

22

Анонимен

преди 10 години

За да се подобри пенсионната и социалната системи определено трябва да се вземат мерки:1. Ако искаш социални помощи, полагаш обществено-полезен труд. Никой работещ не е длъжен да дава голям процент от доходите си, за да се издържат млади и трудоспособни лентяи.2. Полицаите и военните да се пенсионират на 65г. като останалите хора. Да, работата им определено е опасна и отговорна. Но, да речем, че работата на хирурзите не е по-лека и по-малко отговорна, а пък и те си пенсионат като всички други.

21

Иван

преди 10 години

Като чета повечето коментари, разбирам защо сме толкова зле.....

20

Анонимен

преди 10 години

В развъдника на ястреби скоро ще останат само милиционери,*** и дскуманизи,кой от кой по-крадлив и мързелив. Как ще се изхранват не е ясно.

19

Анонимен

преди 10 години

"Той изчисли, че през 1990 година средно един пенсионер е получавал 16 години пенсия. През 2013 година годините са нараснали до 21, което означава, че хората живеят повече."Хайде стига бе! Пенсионираш на 65г. и получаваш 21г. пенсия - това означава средна продължителност на живота 86г.!!!! А според официалната статистика българинът живее средно 69г. Каролев, нещо се опитваш да манипулираш общественото мнение ми се струва.

18

Анонимен

преди 10 години

Че на военните и полицаите трябва да им се вдигне вързастта за пенсиониране, съм съгласен. Обаче да твърдиш, че България е била най-бедната страна в Европейския съюз през 1990 е пълна глупост.

17

бай Иван

преди 10 години

Каролев.Кажете си го направо,без чупки от ханша".Другарки и другари-25 години управлявахме и се насрахме.Признаваме,че политиката не е за хора,които мислят само с гръбначния си мозък."

16

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б.Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

15

сс

преди 10 години

Каролев *** долна - нужно е възход на икономиката и хората да взимат хубави заплати ,а безработни да няма въобще - тогава ще има и за пенсии ,и за инфраструктура , пътища , здравеопазване , образование ,спорт и тн , Като вдигнеш пенсионната възраст кво печелиш бе толуп - пак парите ще отиват при безработните като помощи . Бегай да си играеш *** ....

14

Рали1

преди 10 години

Не се правеха реформи, а дори се създадоха предпоставки за ограбване на предприятия и хиперинфлация, коментира икономистът ситуацията у нас."Сега да не би да се правят някакви реформи? Социални пенсии за тези, които останат живи и успеят да се пенсионират!"През 2013 година годините са нараснали до 21,което означава,че хората живеят повече."-Тази стъкмистика от къде се взе?Като хората умират все по-млади - виж справките на лекарите за заболеваемостта на населението ни и увеличена смъртност.

13

Бесен Българин

преди 10 години

............. А останалите 58 процента Българи - ИЗОБЩО НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ !!!!! .......... Защото много преди пенсия са починали я от инфаркт....... я от инсулт....... я от онкологично заболяване................ Дошли от "ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ БЕЗ НЕРВИ И СТРЕС" в това подобие на Държава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........................

12

...

преди 10 години

Прав е Каролев- пенсионната ни систена и сега не може да изхрани толкова много млади пенсионери. Като се прибавят и фалшивите инвалиди- фалитът й е направо дошъл. Няма да има пенсии за действително работещите пълен стаж, пенсиониращи се за стаж и вързаст, на чиито вноски се крепи системата.

11

---

преди 10 години

Проблема е че пенсионерите са около 2 500 000- и за трудов стаж 25- 27 г още колко пенсии ще се наложи да се плашат.