60

ей,к*пути!

преди 10 години

Ама явно вас ви устройва да има конфронтация Герб-БСП, хората са толкова настървени един срещу друг и не виждат истината, че определен кръг от хора живеят като *** на техен гръб.Тези хора са със съвсем друг стандарт на живот-дават им пари за храна, дрехи, почивки,командировки,осигуряват ги на хубави пари, знаят какво е отпуск - неплатен и платен,и "работят" по 40 часа на седмица! Колко такива фирми има в частния сектор? Подобна грижа за служителите в една частна фирма я обрича на фалит!

59

Анонимен

преди 10 години

Кога ще видим 250 000 раб места

58

Анонимен

преди 10 години

Кога ще се намали цената на тока

57

Анонимен

преди 10 години

Не важно какво е било при Борисов БСП дойде с големи обещания но виждаме само празни приказки

56

ОСТАВКА

преди 10 години

БСП СА СИ ЧИСТИ МАНИПУЛАТОРИ И ЛУКАВИ ОПОРНО ТОЧКОВЦИ! ИМА ЛИ НЯКОЙ,КОЙТО ДА ИМ СЕ ВРЪЗВА,АКО ИМА ЗНАЧИ Е ТОТАЛНО ЗАБЛУДЕН! ТОЛКОВА НАГЛО И БЕЗСКРУПУЛНО ЛЪЖАТ,МАЖАТ,НО НОМЕРАТА ИМ ВЕЧЕ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЛЪСВАТ!А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ПОЛИЦАИТЕ,ЧЕ ЗАЩО ТЕ ДА СА НАЙ-ЗАСЛУЖЕЛИТЕ,ЧЕ ДА ИМ ВДИГАТ САМО НА ТЯХ ЗАПЛАТИТЕ,НЕ СТИГА,ЧЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ РАНО,ВЗИМАТ НАКУП НЯКОЛКО ЗАПЛАТИ,И ПОСЛЕ ВИСОКИ ПЕНСИИ В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИ НЕ ПО-МАЛКО ЗАСЛУЖЕЛИ ПЕНСИОНЕРИ,ЗАРАБОТВАТ НЯКОЙ ОТ ТЯХ Я В МИТНИЦАТА,Я С

55

123

преди 10 години

То понеже при Борисов всяка година вдихага заплатите с по 10 %....................понякога бившият премиер е смешен. За 3,5 години с нито ЕДИН лев не бяха вдихнати доходите на хората!

54

Анонимен

преди 10 години

Важното е че дадоха по 20лева на пенсионерите за велик ден, а за работещите какво направиха едно голямо НИЩО

53

кк

преди 10 години

По-противен от Станишев ми е единствено Борисов от БГ политиците. Never again тая хунта.

52

ей,к*пути!

преди 10 години

Толкова ли е страшен коментара ми, че го изтрихте? Зададох въпроса ЗАЩО на държавните служители винаги се актуализират заплатките?Щото са кадърни и много бачкат?Та те там 99% са назначени на шуро-баджанашки принцип, и само се чудят с какво да си уплътнят работното време.Моята заплата например е доста по-малка от това, което съм взимала преди 5 години,въпреки че работата не е намаляла.Така е, защото шефа ми се чуди как да не фалира фирмата.Защо ние, които им даваме заплатите да живеем в лишения?

51

ХА ХА

преди 10 години

Най-използваната дума от комунистите нагли! ЩЕ! ЩЕ! ЩЕ! Всичкото им е в бъдеще обещано време!ОСТАВКА!!!

50

Иван

преди 10 години

Eй, мръсно човече тоя Боко, само интригантсва. Боко, ще ги вдигнат, няма да е като по твое време - МВР да ти е бащинийка и с ЦЕцко го бяхте обърнали на частна охранителна фирмичка, и полицаите ви бачкаха за жълти стотинки

49

Джони

преди 10 години

Българската полиция е много неадекватна, хората спряха да разчитат на тях.

48

skatelite

преди 10 години

До 44. Браво. Резерв не се увеличава от днес за утре, а зависи от доста по - продължителни процеси. В този смисъл, не това правителство увеличи резерва, а влязаха тези пари, за които предходоното говореше, че трябва да влязат. Но след като искаш да е това правителство, то да е.

47

Анонимен

преди 10 години

Тъй че какво говори Тиквата - просто лъже незапознатите простовати хорица...

46

Анонимен

преди 10 години

Постъпилите приходи и помощи по консолидираната фискална програма към месец март са в размер на 6 574,9 млн. лв., или 21,2 % от годишните разчети за 2014 година. За сравнение изпълнението на приходите и помощите спрямо годишния разчет за първото тримесечие на 2013 г. бе 20,3 процента.

45

Анонимен

преди 10 години

Частта от вноската на Република България в бюджета на ЕС, изплатена към 31.03.2014 г. от централния бюджет, възлиза на 348,8 млн. лв

44

Анонимен

преди 10 години

Приходите в частта на преките данъци са 1 075,3 млн. лв., което е 24,9 % от планираните за годината и нарастват с 10,1 % спрямо същия период на миналата година.

43

Анонимен

преди 10 години

Относно резерва - проверете! Не цъкайте минуси като тикви.

42

Анонимен

преди 10 години

само да напомня на пишещите лъжи. В момента резерва е с близо 3 милиарда повече отколкото го остави Тиквата. Може да се провери, а не да се пишат измислици. Нека отчетем, че това правителство си има и добри страни.

41

Анонимен

преди 10 години

Как нема да има пара бе?!? Що кредити изтегли Гаргамелчо Орешарски...Дали пък вече не ги е изпапал???