68

Анонимен

преди 10 години

DA VIDQXME BYLGARSKATA ARMIQ SE PREVRY6TA VSE POVE4E V CIGANSKO TURSKA

67

Анонимен

преди 10 години

ЕГАТИ АРМИЯТА МНОГО ВОЖДОВЕ МАЛКО ИНДИАНЕЦ. САМО ГЕНЕРАЛИ АРМИЯ НЯМА..

66

Анонимен

преди 10 години

ДПС уронва престижа на България. Трябва да се закрие! Не плащам данъци, за да издържам небеългари в парламента и да ме представляват такива!

65

към 71

преди 10 години

По бтв казаха, че Русия ще демонстрира мощ на 9 Май, а БА днес демонстрира немощ. Кого защитава БА?

64

BG

преди 10 години

МИНИСТЪР НЕДЖМИ АЛИ БЕШЕ ЛИ НА ПАРАДА ?!? :))))))Армията никога не била предавала народа ?!?! Същата армия преди няколко години се вдигна на протест щото искаха да им вземат по 40 лв от заплатата на сиромашките ! Но когато им сложиха турски зам.министър на отбраната си мълчат като п... !!!Тая ли армия ще пази България ??! П.П Пикаещите от 61 -ва бригада бяха ли на парада ?! Ако са били, представям си София, опикана цялата :))))

63

Леле че народ

преди 10 години

Страшен парад,няма що. Слава богу,че не дойдоха "лошите" от Славянск ,че и хеликоптери нямаше да видим на парада

62

Debora

преди 10 години

До БългаринNe obviniavaite amerikancite i rusnacite !! Vinata si e samo v balgarite. V moia dom nikoi nemoje da mi kaje kak shte marsheruvam. Vinovni sa samo balgarite nai veche za tova che vinagi tarsiat v drugi vinata si !

61

Анонимен

преди 10 години

И армията ни като църквата - много генерали и патриарси, липсват войници и попове.

60

барабончо

преди 10 години

Няма такава пародия, само не можах да разбера как Wizzair може да прелети над площада, а военните *** не могат...смяхххххххх, а как се бяха оградили от народната любов, смешницииии.....

59

Анонимен

преди 10 години

Тези паради станаха напълно излишни откакто армията ни се състои от наемници.Наемника който драпа да се докопа до някоя мисия за да си купи лека кола или апартамент с наемническата си заплата не е никакъв защитник на България.

58

Анонимен

преди 10 години

И за щастие мъже са начело на държавата. Храбри мъже, които могат и знаят как да ни извадят от кризата, в която ни заби герб!

57

Анонимен

преди 10 години

Което автоматично изключва всички герберуги! Там "мъжество" е непозната дума.

56

Българин

преди 10 години

Някой беше казал виц. Много ми хареса. :Когато Сергей Станишев отиде в Балкана и се провикне Сергей, ехото му отвръща "Гей, гей, гей ..."Така че истинския български дух не е по тези църкви и черкове и не е в "роболепните папи и патриаси" (както ги е нарекъл Ботев).По-скоро е в Балкана. Но всеки сам си определя кое може за него да води националното му самочувствие. Важното е да се запазим като българи и България да е в сърцата ни.Това е само до българите. Продаващите България да не четат.

55

Българин

преди 10 години

"Патриарх Неофит отслужи празничен водосвет на бойните знамена"Не бива така, попе. Исус е казал: Мир да има.

54

иво

преди 10 години

стига сте говорили против армията.не са виновни тия дето маршируват.а тия дето командват.и наи вече политиците.Виждате как ослабената украинска армия едвам се справя с сепаратистите.ако продулжава така и наща армия няма да има сили и ресурси да се справи с футболен мач камоли военен конфликт.ама никои не го мисли това.всвки си гледа себеси и роптае

53

Анонимен

преди 10 години

Патриарх Неофит,С ТАЗИ АРМИЯ И В ТОЗИ Й ВИД,единственото КОЕТО можеш да кажеш е:СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ е в ръцете на Господ!!!!!Бог да пази и бди над България и българите!!!!

52

Анонимен

преди 10 години

До ASKER Тя най-напред да се опази от децата на българският кан Курт--дите.Че като гледам 2000-3000х. партизани ги правят за смях.

51

Анонимен

преди 10 години

Искате истински парад на войски, ами гледайте парадът на 9 май в Москва!

50

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Гадни са *** и баща ти , че са те създали такъв ***. Евтини номера , да обиждате българският народ и да всявате разединение.

49

Анонимен

преди 10 години

До без Трудов договор ***!Нали ти признават трудов стаж за пенсия. А иначе какъв парад? Пародия ! Вместо маршировка, като на разходка! Каквато ни е демокрация,такава ни е армията-прогнила! И ,погледнеш карикатурата на главнокомандващият ,съдиш за армията. Жалка , жалка ,пародия !!!