99

шопето

преди 10 години

И баба си да награди, че е родила майка му, все тая. Бита карта е тоя ***.

98

Анонимен

преди 10 години

Алфа тв и тя в кюпа

97

Анонимен

преди 10 години

ТОЙ ТАКА НАГРАЖДАВА И АТАКИСТИТЕ ! И МАЛКОТО ИЗКУФЕЛИ РУСОФИЛИ И БЪРГАРОУБИЙЦИ ! РУСИЯ И ПУТИН СИ ГОНЯТ ТЯХНИТЕ ИМПЕРСКИ МЕРАЦИ АМА НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ЛАЙНЯРИ НЕ ИМ СТИГА ЧЕ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА АМИ СЕГА СЕ ЗАКАЧИХА И ЗА РУСКАТА КАСИЧКА...

96

Анонимен

преди 10 години

ПУТИН ЩЕ НАГРАДИ ПОСЛУШКОВЦИТЕ ! НАЛИ ОТ ТАКОВА НАГРАЖДАВАНЕ В УКРАЙНА СЕ СТИГНА ДО ТАМ. ТОЗИ ФАШИСТ НЯМА ДА СПРА ДА ПОДКЛАЖДА ОГЪНЯ НА ВОЙНИТЕ !

95

+_+_+_+__+

преди 10 години

на Путин ГОСПОД да му дава силна ръка и хладен ум.....че с тези европейски меки китки не се живее вече.

94

8888

преди 10 години

121------ ти направо къртиш мивката,брато.....еееееее смех дигна ми настроението

93

Анонимен

преди 10 години

До ГражданинТи по себе си ли съдиш.Русия ни е майка ,загубим ли я ще загубим и БългарияБългария е нейната душа

92

supernova®

преди 10 години

Вова се кани да награждава... А който откаже ордена/медала ще го пратят при колежката Политковская...

91

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

русия ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРАЩА СВОИ АГЕНТИ В УКРАЙНА ЗА ДА СЕ СВЪРЖАТ С РУСКОТО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА И ДА ГО ПОДГОТВЯТ ПО РУСКИ СЦЕНАРИЙ ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА !!! А ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА НЕРВИТЕ НА ПУТИН НЕ ИЗДЪРЖАХА ЗАРАДИ ЖЕЛАНИЕТО НА УКРАИНСКИЯ НАРОД ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС !! ИНАЧЕ ТЕЗИ СЪБИТИЯ МОЖЕШЕ ДА ГИ ВИДИМ ПО-КЪСНО СЛЕД 10 ИЛИ 20 Г. ! КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧЕ СТОИМ ОТ руснаците ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! НЕ СА ХОРА !

90

до 121

преди 10 години

Момче-погледни в нета как се потушава бунт в Лос Анжелис през 2002год и тогава ми говори за демокрация.Невярвах, че има още хора, които да вярват в "американската мечта"""

89

ХАХАХАХАХА

преди 10 години

До Анонимен 121 -----както направи с талантливите девойки от Пуси Райът защото протестираха срещу Путин----Ти сигурен ли си че това искаше да напишеш??!!!!?????.........доста елементарно и наивно

88

Анонимен

преди 10 години

Не пишете глупости--през първата Иракска война--Пустинна Буря--в Белият Дом са награден 97 журналисти от американските медии.Някои от тях,дори не са присъствали в Ирак---За разлика от Русия където журналистите пишат под дулата на калашниците на кагебееца, Америка е демокрация и на журналистите е гарантирано свобода на словото и правото да се изразяват по съвест без страх че Путин ще заповяда да ги изпратят Сибир както направи с талантливите девойки от Пуси Райът защото протестираха срещу Путин

87

до абе...

преди 10 години

До абе--Логиката ти е правилна,но незнаеш ,че и американският посланник е награден с орден--Цитирам___За заслуги на САЩ и гражданите и във време на втората световна война----Получава се ,че ги награждаваме за бомбандировките над София..Незнам за Путин---но това че награждаваме американците е МЕКО казано БЕЗУМИЕ.....

86

Анонимен

преди 10 години

"Публично не е било съобщено за указа. В раздела "Документи" на официалния сайт на Кремъл той не е бил публикуван."...сигурно някое от либералните НПО-та е пророкувал след прекомерна употреба на алкохол и наркотици? Нека позная - Е.Дайнов?

85

Анонимен

преди 10 години

Oh basi parodiata :)

84

адад

преди 10 години

До АнонименНе е чувал остави го...той гледа "Търси таланти","Денсинг Старс" НОВА,тв7,бТВ СНН,ТЛС-"Америка търси ***"не знае че в Америка продължават да прозвеждат ковчеци по държавна поръчка към 3 млн....не е,да се крият от ураганите и торнадо в средния запад.

83

Анонимен

преди 10 години

На тържественият концирт послучвай връчването на наградите на отличилите се журналисти др Ким изпрати представителен ансамбъл матроси да участва.др Кастро също изпрати представителният танцов ансамбъл по бачата и меренге.На отличилите се бяна раздадени и предметни награди-снимка с вожда,ръчен часовник Пакета,еднопосочен билет до Чукотка и др.

82

прочетете

преди 10 години

Не пишете глупости--през първата Иракска война--Пустинна Буря--в Белият Дом са награден 97 журналисти от американските медии.Някои от тях,дори не са присъствали в Ирак--просто са провеждали официялната политика на Белият Дом.Нека да бъдем поне малко по-обективни.

81

Анонимен

преди 10 години

До 108 ти не си тангра ти си тайга стой си там и не се връщай Българския народ е Европейски народ

80

een man

преди 10 години

Това ми звучи като : Хитлер ще награди Гьобелс за обективност :D