59

.

преди 10 години

Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! Създадохте най-голямата безработица в Европа! Разпръснахте по света 800 хиляди млади хора! Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! Намалихте нацията с близо 1 милион жители! Съкратихте средната възраст на българите с 1

58

анонимен

преди 10 години

С митинги не можахме да ви свалим миналата година, толкова сте се окопали във властта, дано обаче на 25-ти май ви покажем вне само л България, но и в Европа, че не ви искаме, червено-турски продажници и айдуци! "Европа сега, цяла нас гледа!" Гласувайте българи, гласувайте за бъдещето на нашите деца, да ги изринем тези наглеци!

57

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 80 ПРИЯТЕЛ , МНОГО СИ ПРАВ ...

56

Анонимен

преди 10 години

2 4 Отговориархитект-пенсионерпреди 35 минути След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега съ

55

Анонимен

преди 10 години

ДА , ПРАВ СИ ... ХОРАТА СА МНОГО МОТИВИРАНИ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БКП / БСП / ДПС / АТАКА ...

54

Lidia

преди 10 години

Naitina 6te glasuvam . No ne z a 4ervenite , 4e ste mnogo kompromentirani , Otdavna glasuvam samo za borisaov i GERB

53

Петър

преди 10 години

ПЕСЕНТА ТИ Е ИЗПЯТА БЕ *** ВРЕМЕ Е ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ВЛАСТТА !!! ГЕРБ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ МНОГО СКОРО ЗА УПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА КОЯТО РААЗГРАБИХТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И ЗАРОБИХТЕ С 11 млрд. ЗАЕМИ !!!

52

Анонимен

преди 10 години

Дреме ни на хората, да же не знаем кога са изборите. Емигрирахме със семейството в Германия и сега единствените ни проблеми са на кино или на ресторант да ходим довечера. Спасявайте се и не си губете времето в България, живота е кратък да го пропилявате

51

Анонимен

преди 10 години

"Хората са по-мотивирани да гласуват на евровота!" Нема такова нещо. Ще има и рибар съм и гъбар съм най вече!

50

ДА АМА НЕ

преди 10 години

Хората са по-мотивирани да гласуват на евровота -ДА ДА АМА НЕ ,ако говори за платените етнически гласове ДА мотивирани са ,лично аз не съм мотивиран защото 25 години една и съща песен пеете всички управлявали до сега партии и няма мърдане от блатото в което вкарахте БЪЛГАРИЯ.КОГАТО ВИДЯ ПОЛИТИК ВКАРАН В ЗАТВОРА ТОГАВА ЩЕ ГЛАСУВАМ.

49

Васил

преди 10 години

Таке е Станишка мотивирани сме, няма кой да ви чака 4 години. Сранишко,Местанчо,Доганчо,Воленчо и тн. отивате в историята,като най-черните години на България.

48

архитект-пенсионер

преди 10 години

След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.

47

Анонимен

преди 10 години

На 25 май да изринем *** за един ден!

46

55

преди 10 години

Като ти гледам мазната физиономия със сигурност ще гласувам.

45

Анонимен

преди 10 години

Няма по - голям некадърник от тебе Станишееееф! Ти никога няма да си шеф щото си некадърник,

44

Анонимен

преди 10 години

колко си нагъл станишеф ! Бойко 10 пъти ти каза, че е готов за дебат а ти 10 пъти бягаш а сега говориш глупости ..много си нагъл гаден чужденецо! Но си прав, хората искат да гласуват за да ви накажат вас точно вас БКП !! И в частност ТЕБЕ некадърнико !!!!!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Тюююю че гнусен съсел е този на снимката- по антипатична мутра като тази на Берия не мога да си представя!!!!Малка ,гадна ,долна ,страхлива и крадлива шушумига !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

+++

преди 10 години

Хахахаа един червен *** с различни имена имитира масова дейност -ама ако му бях работотдател нямаше да види и стотонка -то скука ,и папагалско повтаряне на едни и същи глупости -тиквата ,банкя,*** ,пожарникаря....а Станишев за тях вече върви по водата -той е безгрешен -култ типичен за червените тикви...другаря Алгафари ли е толкова *** или онзи *** Кутев не знам -но с тези опорни точки далеко няма да стигнат! Вони работата на деградация ,тъпизъм и масов ***!

41

Уверен

преди 10 години

"Той допълни, че поддържа поканата си към Бойко Борисов за политически дебат..." Борисов може да дебатира само на тема: "Мачлетата на Бистришките тигри" За други теми не му стига багажът.

40

Анонимен

преди 10 години

Този човек на снимката е КРАДЕЦ. Със Жена си Моника Станишева не се спират пред нищо.Да ги изметем.