108

Анонимен

преди 10 години

УКРАЙНА ПАК ТРЯБВА И ЩЕ СТАНЕ ЧАСТ ОТ РУСИЯ.ДРУГ НАЧИН НЯМА. КАКТО И МАКЕДОНИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ Е Б ъЛГАрСКА ТЕРИТОРИЯ.

107

Анонимен

преди 10 години

Нека бъдем преди всичко Българи..... руснаците да и стоят в русия. Да се наливат с водка. Да се избиват помежду си... те няата работа в България. Нека си приберат *** от родината ни. Да не им го връщаме ние с краката напред. България за българите

106

Ф.С.В

преди 10 години

До 108 - В тзи живот научих едно - с *** няма смисъл да споря- те просто си остават такива,, и умират в края на живота си с щастлива усмивка в своето невежество и неграмотност

105

Анонимен

преди 10 години

В Русия има много малко евреи, има много йудеи- хазаробългари, БЪЛГАРИ! Та Путин е българин по майчина линия!

104

BG

преди 10 години

Да добавя на другарите, че ако не бяха българските патриоти да направят Съединението и Независимостта (за което "освободителката" Русия е била против !!!), да най-вероятно сега щях да бъда Ахмед, Хасан .. и да служа аскер в турската армия на Ердоган !А бе, другарче 102 как предпочиташ да се пиша "РУ" или "ПУТИН" ! За разлика от вас, комунистите дето се срамувате да се наречете Българи щото хан Аспарух бил "поробител и насилник на славяните" някой хора се гордеят с това !

103

Анонимен

преди 10 години

Хората казват- не питай старило, а патило! Затова имаме право на мнение- няма по- лоши приятели от англосаксонците, врагове не са ни нужни! На такова му дай туба с уйски и по- висок балкон и гледай какво става!

102

Анонимен

преди 10 години

96. Умнико , не се казвам нито Ахмед , нито Альоша , а ти не си българин !

101

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 96 Няма малки независими държави - това е откакто Свят светува ) Има Различни "Господари" едните хранят роба и му дават шанс поне да живее - а другите го съсипват от глад и се радват че той умира защото ще му купят родната земя за без пари --- Въпросът е къде робът ще е по добре )??-

100

до 97

преди 10 години

Октомврийската революция е дело на евреите с швейцарските еврейски пари.Ленин и около, и след него почти всички са евреи.В руските сайтове пише,че и Путин е ,,еврей матери''.Дали е така?

99

Анонимен

преди 10 години

До РуснакА ние пък Тимошенки, Турчиновци, Яценюковци, Нюланд Кифловци, ЦРУшковци, Байгъньонци, неофъшкийсовци, пост-бандаровци, просто криминални типовци, разчитаме на такива велики умове като 87, който за всеки случай, обаче се е нарекъл Руснак. Предвидлив, нещо е надушил...

98

Анонимен

преди 10 години

96. Сигурно си и сега Ахмед , какво да те правим ! Живей си живота , но не се пиши BG ,!

97

111

преди 10 години

Плюйте си срещу Русия! На нея обаче не й дреме, защото има армия, ресурси, вече и напреднали производствени технологии. Затова е относително НЕЗАВИСИМА. За разлика от нас, които от дупене на великите сили и на най- нечистоплътни интереси сме на път да изчезнем като народ и сме сринати политически, икономически и демографски от всички благодетели от запад и изток и от собствената ни простотия и липсата на национално самочувствие. Затова най- малкото ние имаме право да даваме оценки на света.

96

Анонимен

преди 10 години

Единственото достойно поведение на новата власт е да се оттегли, за да се запази единството на Украйна и без друго завзеха властта с насилие и бунтове!

95

Анонимен

преди 10 години

Според БЕЛОРУСКИ ПАРТИЗАН -Обама и Меркел са се договорили на нови санкции,ако Русия не спре агресията си спрямо Украйна...МВФ намали от 1,3 на 0,2 процента прогнозите си за растежа на руската икономика за 2014 година...ДОЙЧЕБАНК съобщи,че германски фирми са вложили 20 милиарда долара в руската икономика,а сега изтеглят капиталите си.

94

Във Вашингтон

преди 10 години

Вторият въпрос , зададен на Обама от германски журналист :Е шпионирането на германското правителство и послушването ?Обама каза че Германия е. най-големия приятел , но разознаването днес има по-големи технологии и ги използват и за Канада и Франция ...Меркел каза че трябва да бъдат защитени личните права на германските граждани и правителство и че ще работят да намалят пропастта която е създадена . Друж въпрос : Как ще бъдат сигурни , че Америка няма да подсилва герм.правителство ?..

93

Анонимен

преди 10 години

За ваше сведение Путин не е фен марксизма и днешна Русия няма нищо общо с комунизма ега си зомбираните хора а ако не беше Русия днес в Англия и САЩ на немски щяха да говорят а в България на Турски А кой направи Октомврийската революция в Русия 1917 казват че германците са спонсорирали Ленин с еврейски пари

92

BG

преди 10 години

До 91 - сигурен ли си ?! Я кажи ти да не би да имаш машина на времето ?! Хайде и теб да питам щото до сега все се получавам отговор - ако руския цар е "освободил" българите заради едно "спасибо" то това значи че този човек е бил пълен *** ! Никой не води кръвопролитна война заради идеали или заради благото на някои си дето не са му никакви ! Една война си е инвестиция и се води за пари и територия, разбрали *** ! Дали щях да се казвам Ахмед или Альоша все едно ! Все щях да бъда РОБ !

91

Анонимен

преди 10 години

До БКПКолко си прав. Освен перфектно познаване на историята, показваш висока степен на мозъчно възпаление. Тя, Русия научи САЩ да заграбят с кръв и огън няколко мексикански щати, Русия ги научи да правят един след друг кървави преврати в Латинска Америка, Русия ги научи да пуснат бомбите над Хирошима и Нагасаки, да бомбардират София (болници!) през 1943-44 г., Русия ги научи да избият милиони и изгорят Виетнам, да запалят арабската пролет, да окупират Иран, да разрушават древна Сирия, къде ли не ... и понеже изобщо нямат усет за Европа, сега след Сърбия, пекат Украйна...

90

превод

преди 10 години

Не ни прави на *** ....vbox7/play:fe925f8b

89

Във Вашингтон

преди 10 години

На Обяд , Меркел и Обама имаха кратка конференция , в Белия дом и се появиха навън пред журналисти !Меркел беше сдържана и каза че тя работи кризата да се реши по дипломатичен път , и тогава ще се говори за 3та санкция !Тя иска да изчака 25 - изборите в Киев.