112

Анонимен

преди 10 години

Еднаква цена е супер непазарен принцип! Да не говорим че Газпром продава не само на държавни фирми, но и на частни. Много германски фирми купуват директно от Газпром, а не през държавните германски доставчици. Според това предложение, такива фирми ще са задължени да поемат още един търговец във веригата! Звучи доста нелепо. Или еврочиновника търси още лапачка.

111

Анонимен

преди 10 години

"ЕС е либерална и етична система, подчинена на върховенство на закона, равенство, и закрила за индивида!"Пълни глупости - това по предаването Брюксел 1 ли го казаха и сега го рецитираш - върховенсство на закона - хе хе - айде да ги съдин заради Шенген, не спазват договора. ЕС е построен на модела на СССР, но времената сега са други и затова истинксата му уродщина е скрита зад красиви лозунги и някои неща са полирани но на практика в основата си е същото.

110

до 136

преди 10 години

Изключително повърхностно сравнение! СССР и ЕС нямат никакви допирни точки! ЕС е либерална и етична система, подчинена на върховенство на закона, равенство, и закрила за индивида! СССР беше тоталитарен, мракобеснически режим, унищожаващ хуманното и човешкото в името на централизираната власт! Очевидно не желаете да бъдете обективен и се опитвате да подменяте истината, напълно в духа на СССР! Срамен е отказа на българското общество да се развива! Явно не сме узрели да живеем свободно :/

109

Анонимен

преди 10 години

В реалната икономика има правило Отстъпка за количество. Взимащият повече, получава по-ниска цена. Едва ли е възможно еднаква цена за всички.

108

АЛЕКС ФИЛИПОФСКИ ВЕЛ

преди 10 години

Я СУМ МАКЕДОНЕЦ. И НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ БУГАРИТЕ ГОВОРАТ НАШ СЛАВО-МАКЕДОНСКИ ЯЗИК.ИСТИНСКИТЕ *** СА КОТРИГУРИ И ХУНИ. НИЕ СМЕ ИМ ДАЛИ ЯЗИК И БУКВИ.РУСНАЦИТЕ ПРАВИЛНО ТРЕТИРАТ БУГАРИТЕ КАТО ТАТАРИ.

107

Анонимен

преди 10 години

Не се хабете, от както се помня, ние все сме на пангара. Започва голямото ритане между атовете, ще го отнесат магаретата - тоест ние. И забравете, че някой мисли за нашият интерес, ние сме територия и пионки, пиша го с голяма болка, държавата умира и не може да се грижи за народа си....

106

Ф-1

преди 10 години

Др.комунисти, вие май забравихте какво пишеше в политикономиката?"ЦЕНАТА НА ЕДИН ПРЕДМЕТ ПРЕДСТАВЛЯВА ВЛОЖЕНИЯТ ОВЕЩЕСТВЕН ТРУД"Какво се оказа?Най-големите капиталисти-АЛЧНИТЕ КОМУНИСТИ!Стойността на Газа- 10 пъти по- ниска от тази, на която ни я продават "братушките"!

105

Анонимен

преди 10 години

Вървим с големи крачки към това, което много хора не искат - ЕССР. ЕС от чисто икономически субект, който даваше свобода на движение на стоки и услуги, иска, а и все повече става политическо обединение. Това е лошото на проекта и ще доведе до неговото самоунищожаване.

104

Анонимен

преди 10 години

Това е добра инициатива на ЕС. За Руснаците няма никакво значение дали е на една или различни цени, стига печалбата да е същата - за Германия и Франция малко по скъпо а за България малко по евртино. Само че няма да стане - ЕС си го представят Русия да намали цените за всички на ниската цена за Германия и Франция.

103

Анонимен

преди 10 години

Няма как да договорим по - ниски цени на газта от богатите държави в ЕС! Руснаците ни мислят за тяхни роби, а и винаги могат да подкупят българските политици, за да сключат неизгодни сделки с тях, примери бол ! Най - малкото като сме толкова близки с тях, защо сега купуваме по - скъпо от държави като Германия, които са едва ли не врагове с Русия??! Това само показва колко ни "обичат" руснаците! Руснаците се *** с нас, третират ни като татари, и много ме е яд, че мн българи им *** *** !!!

102

Ъц

преди 10 години

Коментара беше до 126

101

Ъц

преди 10 години

До 124---А, вие мислите ли, че Германия ще ще се откаже от по-добрите условия и по-изгодна цена за сметка на Бг??? Е те това и при Соца го нямаше. )))))

100

До 125

преди 10 години

Прав си,просто лапачите израснаха в ерармията и мащабите.

99

оа

преди 10 години

и ние искаме еднакви минимални заплати *** няма!!!Който е до извора ще му е по евтино демек ние!!!

98

Анонимен

преди 10 години

Докато има капитализъм, ще има и неправда! - Ч. Чаплин. А иначе, каквито си искате цени договаряйте и комбинации да правите, злото ще съществува и то не е Русия.Русия заслужава упрек, че не може или не иска да унищожи това световно зло.

97

124

преди 10 години

хаха вярваш ли си че ще договорим по евтина газ от германската примерно ?

96

Анонимен

преди 10 години

Ф-1, същото това лапане сега същите хора го правят узаконено.Представи си, че си бил един крадлив барман, а сега заведението е твое и брулиш законно хората.Почтен бизнесмен!

95

Ъц

преди 10 години

До Одисей 1----Да предположим, че Ние договорим по-добра сделка с Газпром, на по-ниска цена, е ще трябва ли да се откажем от нашия договор в полза на по-високата цена в името на "общото благо" на ЕС?И ако на ЦК на ЕС и неговите Комисари не им допада начина по-който РФ води Бизнеса си, да опитат да поставят същите условия за подобен договор със САЩ! ))))))))

94

Анонимен

преди 10 години

Одисео, теб ,,онова'' време направи ли те крадец?

93

Ф-1

преди 10 години

При комунизма беше много добре, казват нагушилите се партийци:Всички лапахме от един казан.Да, ама другарите лапаха с черпака, а обикновените хора-с лъжичка за кафе.От друга страна,тъпака, доносник на партията вземаше много повече от умният способен човек с достойнство!Да отидеш до Румъния, трябваше молбата ти да подпишат парт.секретар,комсомолският секретар,и проф председателя!Който не е живял преди 89, нищо не знае!