24

До 17

преди 10 години

Не ви щем.. Колкото и да искате турското робство няма да го има. Булгара само разрушава. Ще вземем *** само ако един *** не остане там.

23

Анонимен

преди 10 години

Ако тази година съм на 34 и ми увеличат заплатата, догодина като навърша 35, ще ми я намалят ли пак??? Откачалки- воглаве с таз стара чанта!

22

Анонимен

преди 10 години

Десетилетие на ромското включване, ама на наш гръб!

21

дааа

преди 10 години

дискриминация ... предлагам да се намалят и пенсиите на тези над 75 год, на тези под 75 да се увеличат. така едните нямат да се умират продъжително и мъчително а по-бързо, а другите ще живеят по-добре...ах тези ВАКови професори, безценни са!

20

анонимен

преди 10 години

колеги,ако сте над 35 предлагам да си ходим,да си блъскат главите тези до 35 г.възраст с тъпите и миризливи ***.пък и нали министерството плаща по 80 лв. на месец за 3 месеца да се завършва клас,та много учители не й трябват на тая държава,щом 80 годишна ***,дето не знае две думи да каже смислено на български,завършва 5,6,7 клас с отличие,че получава и 55 лв награда за отличен успех.на вас някой да ви е плащал за да завършите университета??!!

19

Анонимен

преди 10 години

А ПЕНСИОНЕРИТЕ С ПАМПЕРСИ СНАЙПЕРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ЗА ДОЙДАТ МЛАДИТЕ НА ТЯХНО МЯСТО?

18

Castor

преди 10 години

По - тъпо нещо не съм чувал! Практически няма как да стане! Може да се увеличи стартовата заплата! Другото е дискриминация по възраст и е подсъдно, г - жо Клисарова!

17

Негласуващ

преди 10 години

Важното е да има пари за ***, защото са сигурни гласоподаватели, а даскалите вълци ги яли!Що да им се увеличават заплатите, като България скоро ще падне отново под турско иго, а на агаряните им трябва *** рая, която да не се бунтува.

16

Castor

преди 10 години

Тая е уникално *** и некомпетентна!

15

еее

преди 10 години

Да, това е дискриминация! Учителите от 36 до 66 години спокойно могат да съдят"образУвателното" си министерство и със сигурност ще спечелят! Заплатите трябва да се увеличават на кадърните и на работещите, а не на "солташ...те"на директорите и нюхарите им!Не може да се назначават хора без нужната компетенция или имащи само тапия без грам учителски подход, па отгоре на това и пари да им дават. В училищата останаха малко свестни и работливи учители с много опит и подход-ХА сега смажете ги и тях и после през 2030 всичкото Ви електорат ще гласува с палец в мастило!!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Поредната подигравка с учителите.

13

Ф.С.В

преди 10 години

Берем реколтата на Демокрацията !

12

ak

преди 10 години

По положението на учителите може да се разбере какво е състоянието на цялата държава и какво ни очаква в бъдеще. За съжаление няма нищо обнадеждаващо.

11

Анонимен

преди 10 години

не се превъзбуждайте.До 1-ви юни,изборите ще са минали и министерството ,,ще преразгледа'' това решение

10

Анонимен

преди 10 години

Да ги изпратят тия 10-15 лева на Клисарова.

9

Клисарова!

преди 10 години

Смачкана кифло! Разделение на заплащането между млади и стари учители си е дискриминация! Гледай сега, как ще те съдим до дупка и в Страсбург, а после държавата ще плаща за глупостите ти!На всички учители трябва да се увеличат еднакво заплатите и то не с 5 - 10 лева, а минимум с 500 - 1000, защото децата тотално изтъпяха. Даскалите я карат пет за четири, защото и заплатите им са пет за четири.От това страдат децата и цялата държава.От такива кухи *** като Клисарова могат да се очакват глупости

8

Невен

преди 10 години

До Гурбетчия. Човек, ти да не си втората самоличност на Сидни$$$$? Яко дразниш, парадираш с пари или възможности ...

7

Невен

преди 10 години

Реален случай, защото аз се карах в Софийския инспекторат. Жена ми е под 35, но я оставиха на половин щат, зашото според инспектората старите учители имали повече нужда да работят, защото точно преди пенсия нямало начин ... Така жена ми сега взима 225 лева, явно след увеличението ще стане 235 :). Пълен та*ак. Жалко за учениците, само това ще кажа.

6

Iu

преди 10 години

malii, ko shi gi praiat tolku pari? shi gi mirishat li?da doidat da gi ucha na klarneta da svirat. da vidat lesnu li i.

5

ОСТАВКА

преди 10 години

ПРЕДИЗБОРНО!