81

IVO

преди 10 години

Тия пък в Розово....Е-ати ***.Ще разберат как се чувстват бегълците,само когато и те изпаднат в тяхното положение.Пожелавам им го от все сърце,че тогава да им гледам сеира.

80

Анонимен

преди 10 години

Йовчев, връщай ги в Турция защото накрая ти ще отнесеш чекуратия, ако и да си хабилитиран, вервай ми!!!

79

Нина

преди 10 години

1. Сирийците и *** нямат нищо общо освен цвета на кожата.2. Тези хора, които легално пребивават и легално си наемат къща под наем на цената на техните пенсии за една година едва ли ще тръгнат да крадат точно от тях.3. Хората от репортажа изглеждаха по-зле и по-агресивни от сирийците4. Обвинявам властите, че допускат такива настроения и не осведомяват коректно гражданите.

78

STANIK

преди 10 години

А защо не се притесни за случая Лясковец

77

ами

преди 10 години

Не ги искаме пък!Може ли някой да ми каже какво ще работят тези така наречени бежанци?Малко са ни ***!Нито заплатите са нормални,нито пенсиите,но ние ще издържаме и други!

76

Х

преди 10 години

До до 92 Жалък си ти ако мислиш,че ще ги депортират.А аз предлагам по малкото зло.

75

Анонимен

преди 10 години

Изгонването е абсурдно!Все едно аз да си намеря наематели на жилището ми и съседите да протестират,че намерените хора не им били симпатични,затова трябва да се изнесът.(Всеки е невинен до доказване на противното,така че изгонените за момента не са престъпници,освен ако някой няма доказателства за обратното.)Щом някой има нещо против водената политика от правителството,свързана с бежанците,да протестира против виновниците,а не срещу последствията.Ако някой ме уцели с камък,камъкът ли ще е виновен

74

до х

преди 10 години

Такива като теб са жалки. Защо искаш тези ислямисти да са в големите градове, че те не са ли БЪЛГАРСКИ?!! Да мислим,като българи, а не като местни ***. Ако си БЪЛГАРИН българския град или село трябва да са ни еднакво мили. Тези афро-араби, трябва да бъдат незабавно ДЕПОРТИРАНИ, защото не са желани никъде в България.

73

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Розово каза: "СТОП на *** и ислямизацията на България !!!"

72

Ку-ку

преди 10 години

Генка Шикерова да си осинови сирийче !

71

Х

преди 10 години

Какво могат да работят тези бежанци в това селце.Та там има 50%безработица.И най честния човек когато вижда че детето му умира от глад ще почне да краде.Затова трябва да ги настанят в големите градове там има и по вече полиция и контрола е по голям.Има и по голяма възможност да си намерят работа.

70

Ха-ха-ха

преди 10 години

Голям страх ги тресе *** на световните господари у нас.Руската мечка се събуди и скоро ще ги подгони, а от историята знаем, че тръгне ли веднъж Червената армия спиране няма !

69

Бънди

преди 10 години

Тези, които сега говорят срещу хората от Розово да си вземат по едно семейство сирийци у тях и да отделят от хляба си да ги нахранят. Българина е много отворен, докато проблема не почука на вратата му. Тогава изведнъж запява друга песен.

68

Анонимен

преди 10 години

До 82Говориш пълни глупости. От ЕС колко милиона са отпуснали за ***,но ще ти кажа едно нещо - не се интегрира туй, което не иска да се интегрира.

67

до"до 71"

преди 10 години

Аз ли криво се изказах,вий ли криво ме разбрахте.Иронизирам оня коментар,в който е изразено мнение ,че всички бежанци са нелегални престъпници.Не ми е изпила кукувица акъла,та да вярвам в подобни фантасмагории.Човешката злоба и жестокост съществува във всички етноси.Във всички етноси има добри и милосърдни хора.Не слагам етикет на никой народ.Българите ,които се изявяват като пишман патриоти са образец за щовинизъм .

66

Анонимен

преди 10 години

До до 72Редно е ти да се замислиш върху това

65

Анонимен

преди 10 години

Овчев ти продължавай да си възраждаш дс, друго не можеш.

64

до лупи

преди 10 години

Живея в България. Познавам ***. Обикалял съм из някои от най-опасните *** махали през нощта и никога не съм имал проблеми. Както се отнасяш с хората, така се отнасят и те с теб. Ако държавата обръщаше поне малко внимание на *** и се грижеше за тях, нямаше някои от тях да са принудени да крадат за храна. И между другото престъпността в България е дело най-вече на българи.

63

х5иъху

преди 10 години

Флашкаджията на страната тръгнал да се обяснява........ ай сиктир бе.

62

Анонимен

преди 10 години

Народът е суверенСобственността е свещена