9

do 12

преди 10 години

Това не са терористи, не са и крадци. Обикновени семейства с деца! Едно работещо семейство мислиш че няма спестен някой лев настрана ли? Ти да не си някой ***, че расъждаваш толкова повърхностно. Взимат си парите и бягат от войната. На какво искаш да приличат, седмици наред на път и живеещи по палатки. Опаричи ли се били. Ходи да работиш някъде и си хвани жена!

8

от 2 до 4

преди 10 години

Само не би правил разлика между истински Българин с национално самочувствие и обикновенния българин тичащ към терминала за парички.Изглеждаш ми като тези от втората група.Това че преминаваш "легално" извън родината си успокоява ли те след като си предател на Българското.По твоята логика и фес и *** да сложим повеже виждаш ли било "легално".Биха казал, че всеки средно-интелигентен би ми разбрал коментара.

7

Там може , тук не???

преди 10 години

"Имигрантите ще бъдат експулсирани."Значи те могат да ги експулсират , а ние не ????? Желязна логика имат нашите власти(независимо от коя политическа сила са).

6

от 2 до 6

преди 10 години

Не си ме разбрал. Питах каква е разликата между българи, КОИТО НЯМАТ НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ И САМОЧУВСТВИЕ и емигрантите.Не каква е разликата между българин и бежанец.Факт е, че повечето хора в България в наши дни нямат национално самочувствие.Повече бих уважавал сириец, самоопределящ се като българин, отколкото българин, който за мен не е никакъв българин, и тича с радост към терминала, за да избяга от родината си.Няма по-лошо от предател. Изоствиш ли БГ и коренете си - ти вече не си българин.

5

Анонимен

преди 10 години

БравоСега вече ги спират щото квотата на България се запълни и следващите трябва да отиват на западВече не са "горките бежанци", вече са " нелегални имигранти"Дайнов-"дормеото" няма ли да се изкиха по въпроса или няма кой да му платиТой е егати порно-политолога

4

Анонимен

преди 10 години

"С какво са по-лоши от псевдо-българите, искащи да заминават за чужбина и които изобщо не държат на България."Разликата е, че българите като отидат в чужбина се хващат на работа, а бежанците киснат на социални помощи и драпат към сърцето на ЕС, където ще могат да живеят по-охолно без да си мръднат пръста. Другата основна разлика е, че българите не са нелегални имигранти.

3

езичник

преди 10 години

само една ли?

2

Българин

преди 10 години

Каналджиите взимали между 500 и 2000 долара на човек.Тези хора за някакви си 500-2000 $ си осигуряват нов шанс за живот. С какво са по-лоши от псевдо-българите, искащи да заминават за чужбина и които изобщо не държат на България.Същите тези псевдо-българи са в моите очи предатели и много обичат да плюят по всичко родно, да се подиграват с името на България, да изповядват върховносттас на парите и как богатите са по-класни от бедните и т.н. Да не говорим, че нямат и никаква Българска култура.

1

Анонимен

преди 10 години

ПАК ЛИ ТЕЗ ***....?