26

Боил

преди 10 години

Я пак се появи.Чудо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Боил

преди 10 години

Алооооооооо!!!!!!!!! модераторе заще бе джанъм ми свали писанието.Истината боли нали!!!!!.Беше с номер 24 дано са успели повече хора да го прочетът.В град Легница Полша са регистрирани 170 избиратели с турски имена а в цяла Полша 196,там са регистрирани в един и същи ден като в склад наедро.ЦИК на сестра Галева спи ли?Къде е Цацаров?

24

Анонимен

преди 10 години

До ДаниВчера някаква от барековите кукувици каза по телевизията последните ще станем първи а дали ще стигнат тези дето са след тях защото на цял народ му стана ясно че:гласуваш с бюлетина 28 и получаваш вот 2 в 1 Бареков + Пеевски същотот е и с бюлетина 29 получаваш ДПС + ББЦ

23

Биол

преди 10 години

Драги съграждани еди интересен факт свъразан с изборите. На 196 геристрирани избиратели в цяла Полша 170 са регистрирани в гр. Легница близко до границата с Германия.Малък град,но познайте как звучът имената на тези избиратели.Ясно че е направен турски десант.Знам как са разпределени по градове живеещите тук българи, повтарям българи и няма такава възможност там да са събрани толкова и всичките с екзотични имена.Да глсуваме и да ги изметем!!!!

22

Кирил

преди 10 години

Ако не променим нещата, ако гласуваме за старите партии, нищо хубаво не ни чака.

21

Анонимен

преди 10 години

Борисов никак не е беззъб, напротив! Така му отърва да се прави на тиква!

20

Албена

преди 10 години

Борисов е изпята песен. Няма какво да очакваме от партия на статуквото. Време е да помислим за радикална промяна в лицето на ББЦ.

19

Велев

преди 10 години

Какви оръдия? Бареков ги кани на дебати, а те се крият от като мишки.

18

Анонимен

преди 10 години

Очаквам тарикат *** да искат по 200 лева за глас от по нЕколко души, на морето!

17

Тони

преди 10 години

Скандалът с общинският съветник на ГЕРБ продължава да се разраства. Орлин Алексиев може да се окаже един от най-важните кокаинови крале в Европа, съобщиха спецполицаи, работещи по случая, пише "Всеки ден". Шефът на вътрешната комисия в НС Атанас Мерджанов разкри потресаващи данни, които сочат, че докато Гълъбин Боевски още е бил общински съветник от ГЕРБ е започнал съвместен канал за дрога заедно с Алексиев. Боевски напусна групата в Столичния общински съвет през 2008 г., когато избухна скандалъ

16

Дани

преди 10 години

Mного хора се убедиха, че "България без цензура" е партията, която е носител на енергията и очакванията им за достоен живот в България като част от Европейския съюз.

15

Милен

преди 10 години

Най големият предател на тази страна е Бойко бивш и настоящ престъпник от водеща престъпна банда Сик с партия създадена от БСП и паричната подкрепа на ДПС играе срещу народа и в негов ущърб, с единствената цел да ни окраде колкото се може по добре и да вземе всичко от тази държава. Той трябва да е в затвора, трябва да се започне с почистването на ръцете на всички в политиката и най накрая тази страна да се оправи. Без Бойко без комунисти и ***.

14

Бюлетина 28

преди 10 години

Правилният и верният избор е бюлетина номер 28, за едно светло бъдеще .

13

Киро

преди 10 години

Боко си е в комбина с ДПС и за това нищо не казва , ни за Пеерски ни за ЕРПтата щот те си правят атомна на нашата граница и мислят на нас да продават енергия. А той си е мишка и гледа само да се нагуши с кинти и не го е*е за страната ни въобще.

12

Бобо

преди 10 години

Какво да направи Пеевски, като на него му е трудно да говори, та какво остава за мислене?

11

Бойко котарака

преди 10 години

Офцътъ искъ стриганье, простата офцъ, още повече. Добитъкът е само за доенье. Доброволно да си избираме между Борисов, Станишев, Бареков... Ето това е дефиниция (за герберастите - определение) за ***, ***, оскотял, мизерен и злобен. Все иска друг да го оправя.Нормалните хора имат само площада (без "безухановиици", обаче).

10

Анонимен

преди 10 години

Сидеров ще излезе най - хитър и ще измести *** и реформаторите

9

изнервен

преди 10 години

Поредната сбирка на шайка продажни, некадърни и скъсали с реалността ...лози. Заливат ни с предубедени, поръчкови или непрофесионални мнения и после ще се чудят как да си оправдават грешните прогнози. Ама то кой ли им вярва вече.

8

Анонимен

преди 10 години

До Анализирай оноване са се навели само зад Станишев то е хвалби и на Дудуков и се чудя дали тия "анализатори " не ги тресе повече страх от "политическите лидери " дали пак ГЕРБ няма да им отвее вплявата

7

Анонимен

преди 10 години

"Той смята още, че има вариант лидерът на ББЦ Николай Бареков да е новият Яне Янев." - няма как даже Яне има повече ум от ***