39

До винету

преди 10 години

До винету; хората просто нямат друга алтернатива и ще се гласува за ГЕРБ, защото БСП са толкова изтъркани вече че няма накъде, а и като гласуваш за БСП получаваш Доган !

38

Анонимен

преди 10 години

До Мечтата на БСПАбе всичко, дето пишеш може да се сбъдне, само дето я има ГАЗ, я няма

37

Винету

преди 10 години

Ама как така ГЕРБ водят, и то при Галоп? Нали според Сатанишев и сие тяхното управление беше най-мракобесното, най-лошото, най-деспотичното и какво ли не? Хората ли нещо не са в час или май по-скоро са и не са толкова глупави и наивни?

36

Анонимен

преди 10 години

*** пак го набутват :D ама няма да го угрее :D

35

SRETEN IOSI4

преди 10 години

bkp= bsp+dps+gerb+ndsv+sds+bg bez cenzura+bg na grejdanite

34

Анонимен

преди 10 години

До Розалия 34, Ха ха ха ха ха ... ! Добрите идеи са нищо без реализация и икономическа обосновка, а Бюреков е икономически неграмотен, на база неграмотността си може да обещае всичко, което ще поблазни неграмотното население и по тази причина обикаля по *** махали, въпреки, че го замеряха с ла*на!Докато минат 4 години да те разочарова, все ще си тънеш в мизерия, докато той се плацика по басейните на благодетелите си и се вози на яхтите им! Тогава него ще го ритнат с няколко милиона напред, а ти пак ще си броиш стотинките за хляб в средата на месеца!До кога така?!

33

Мечтата на БСП

преди 10 години

Да стане в България като в Путинова Русия"Я такой страни не знаю где так волно.."Наистина Руския модел е за завиждане със средна продължителност на живота 59 години.България ще си реши всички проблеми ако станем като Русия - на първо време почти няма да има пенсионери след като ще се живее около 59 г.После, българския народ съвсем ще оскотее като трябва да слуша песните на Муслим Мугумаев по телевизията -- ще се живеем в *** щастие и преклонение пред титана Станишев.И ще има ГАЗ !

32

социолог

преди 10 години

Мили ми Кутевски тролчета, опорните точки на мутреса Моника не могат да скрият факта , че това правителство никой не го бръсне за слива у нас и в Европа. Какво значи Премиер да ходи във Виетнам и да открива кръчма. Това е такъв резил, че просто никой от БСП-ДС не може да си го представи. Затова само ГЕРБ и Б.Борисов имат авторитет в Европа и САЩ и трябва да управляват Държавата. Искате или не това ще стане .

31

4avdar

преди 10 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР

30

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

Ако сте интелигентни българи, би трябвало да бойкотирате вота!КАК?Като дадете гласа си за най-непопулярната партия! Не искам мафиоти и крадльовци нито от ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, нито Атака, нито НДСВ, нито АБВ, нито България без цензура, нито остатъците от СДС!Надеждите да се оправи България са в теб българино, не бъди наивен и глупав!

29

Розалия

преди 10 години

До П.ПетровЗа сега Бареков бълва добри идеи и не се крие по вилите си в Банкя. Докато не ме разочарова аз ще продължавам да го подкрепям, ако ще и папата да стои зад него. Той е алтернативата на България за положителна промяна, ако искаш приемай фактите, ако не искаш-недей.

28

Шматки..

преди 10 години

Ама разбира се, че червените човечета ще започнат да плюят. Те не могат да постигнат нещо, затова трябва да покажат другия колко е зле - къде с истина, къде с полуистина, къде с лъжа..

27

П.Петров

преди 10 години

До Розалия 24И кое на Цветан Василев подкрепяш по-точно, че се опита да бетонира Витоша, че монополизира будките за вестници и цигари по спирките, че краде от данъците ти и косвено от заплатите на учителите, лекарите, полицаите и пенсиите на пенсионерите, като прекарва държавните пари през банката си, че краде от мизерните доходи на тютюно производителите, като им изкупува тютюна на безценица и върти контрабанда ?Що за *** трябва да си, за да гласуваш за проститутката му Бюреков и и пристаналите му продажници?

26

ътко

преди 10 години

как един тук не каза "да живее България"? просто племе

25

Глас-предателство

преди 10 години

Никой да не гласува за тия всичките обесници, които майка си, България, продават на тоя, дето им даде повече!

24

П.Петров

преди 10 години

Да очакваме значи следващия скандал?Да е живо и здраво стадото !Гласувайте за Реформаторския Блок, дори да сгрешите ще е по-добре от нищо или същото! Правителството трябва да падне !

23

до 23

преди 10 години

КОЙ ЧЕСТЕН КОМУНИСТ........Ха-ха-ха....та има ли честен комунист?

22

ss

преди 10 години

До КОМУНИСТЕй *** бягай в Русия като искаш, а не най-добре в северна корея!

21

Розалия

преди 10 години

Аз подкрепям ББЦ!

20

КОМУНИСТ

преди 10 години

КОЙ ЧЕСТЕН КОМУНИСТ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ЕС , КОГАТО НАЗРЯВА ВОЙНА МЕЖДУ РУСИЯ И ЗАПАДНИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ??!!!ЗАПАДА НАПАДА УКРАЙНА И РУСИЯ ---ВИЕ ,ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ ЗА ЗАПАДНИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ???БОЙКОТ НА ЕВРОВОТА ,ДРУГАРИ!!!