117

makedonski

преди 10 години

При комунистите всичко е в бъдеще време. Само каражбите им са в сегашно.

116

социолог

преди 10 години

Мили ми Кутевски тролчета, опорните точки на мутреса Моника не могат да скрият факта , че това правителство никой не го бръсне за слива у нас и в Европа. Какво значи Премиер да ходи във Виетнам и да открива кръчма. Това е такъв резил, че просто никой от БСП-ДС не може да си го представи. Затова само ГЕРБ и Б.Борисов имат авторитет в Европа и САЩ и трябва да управляват Държавата. Искате или не това ще стане .

115

Анонимен

преди 10 години

г-н орешарски, а защо на депутатите и на министрите и правитеството си вдигнахте заплатите с по 500 лв от м.януари, а за другите не може, излъгахте пенсионерите дадохте по 20 лв еднократно и от сутрин до вечер обяснявате колко много милионни сте дали за пенсиите. спрете да се подигравате с народа си и имайте малко срам като си вдигате заплатите и лъжете и се подигравате с нас обикновените хора.

114

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен185 Правилно брато,за 500 години онождане,са останали само гените на измекярите и гъзолизците! А свестните и борбените са били затрити !

113

Анонимен

преди 10 години

днес няма нищо за кратуните герб и няма кого да намачкам мъка

112

Анонимен

преди 10 години

Орешарски има предвид заплатите на бедните българи. Но на бойко-борисовците заплатите ще скочат, особено като попречат на Южен поток, ще има премии за бойко-борисовците.

111

Анонимен

преди 10 години

Драги коментатори,каквото и да пишете файда няма ,защото съдбата на България е предопределена :))) С народ ***,няма как да има държава !!

110

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Тренчев, ама ти не си ли полудял още,след всичко това което сътвори на България.

109

titoti

преди 10 години

БКП-БСП: Резюме. Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! Създадохте най-голямата безработица в Европа! Разпръснахте по света 800 хиляди млади хора! Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! Намалихте нацията с близо 1 милион жители! Съкратихте средната възраст на българите с 10 години! Върнахте забравената детска неграмотност! Отворихте п

108

Анонимен

преди 10 години

Е кои са тези инвеститори, дето са наели един апартамент и в кухнята ти предлагат 400лв. ама с отличен английски и ако може още 1 език???Те в какво точно инвестират??

107

mnb

преди 10 години

я кажи г-н олигарски, кой бизнесмен ще инвестира милинони за по ефективни машини след като може да продължи с наличните стари? нищо че със старите производството е по трудоемко - то цената на труда е смешна. Я кажи кой работодател инвестира в образование на хората си :? или ако го прави е проформа ???

106

пффф

преди 10 години

с тази идиотска и анти българска политика ще я докарат дотам,че да си внасят екзотични работници ,но се съмнявам,че някой от тях ще се зарадва на странния ни стандарт от жълти стотинки и европейски цени.

105

Анонимен

преди 10 години

Тука само да напиша до един многознайко по-долу, който каза, че 1990 Чехия имала същата МРЗ като България.Да, ама не, направих си труда: Била е 140 лева, заплата, която ние стигаме чааааааак 2005 !!!!

104

Анонимен

преди 10 години

До че 142"Средната работна заплата се е повишила три пъти в последните три години в номинално изражение.."

103

Анонимен

преди 10 години

По- високи заплати, по-ниски печалби и съответно повече данъци. Милионерите и чорбаджиите ще имат по-малки печалби, но пък работниците ще са конурентни иначе няма да останат работници в България.

102

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 158Това е майтап бе братле, идеята е че е тъпо да искаш да ти вдигат заплатата просто ей така, без да си го заслужил. Като не ти изнася, прави си фирма и плащай колкото искаш - ограничението е за минимална, но няма максимална заплата!

101

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 154Българския капиталист не е истински капиталист!

100

Анонимен

преди 10 години

На който му е ниска заплатата да става капиталист - да наеме 50 души и да им дава по 2 бона на месец. Ето колко е лесно!

99

хилядарка на ден

преди 10 години

Абе тука много АТАКИСТИ бекой ще ви вдигне заплатите бееее, кой ще ви ги направи същите като в ЕС?!?!!?Коривете бе!!!!Толкоз можете!!!

98

Анонимен

преди 10 години

Абе истината е че висококвалифицираните позиции си стоят празни месеци и години наред, единствените подходящи хора работят в други фирми и единствения начин да намериш такъв човек е да платиш 500 лв отгоре. Има стотици агенции, които се занимават с head-hunting - търсене на подходящи хора за тези позиции. Така че не заплатите са ни ниски, а май акъла не ни достига (или поне на някои от нас/вас).