7

край

преди 10 години

Е ви го на Finягата - типичен софиянец. Кучета имало "рядко" и те били "повечето" на повод. Бе гражданино един ротвайлер не на повод е достатъчен да ти направи детето на парцали за три минути. Куче без повод на обществено място е нещо недопустимо в цивилизования свят. Общината обаче отказва да Ви НАЛАЖИ цивилизованото поведение.

6

FIN

преди 10 години

До крайпускай си *** на село...и се прибирай с метрото към панелката от градинката пред театъра..Писна ми да опяват някви с разлигавените си деца. Да не говорим, че в във въпросната градинка, която не е парк( ако са те излъгали на село, че това е парк, сори) кучета има доста рядко, щото хората ги разхождат зад Двореца, а и повечето са повод. Относно автомобилите тея, които са основната опасност са ти съселяни, така че оправяйте се помежду си...

5

Анонимен

преди 10 години

Какво стана с Борисовата градина?паркинги, автокъщи, алеи по които фучат пияни вочачи на МПС ...

4

край

преди 10 години

А и да знаете София е най несигурното и мразещото децата място в Европа. Тук автомобилите са ПО-важни от децата. А кучетата също са ПО-важни от децата. Кучета могат да тичат свободно в парка пред Народния театър, но детето не смея да си го пусна на повече от десет метра от мен даже и в този парк. Глупави хора се оказваме ние българите.

3

край

преди 10 години

Как така София не е избрала с какво да бъде известна- Е ми с автомобилите в градинките, тротоарите и детските площадки. Който е ходил по света знае- никъде не се паркира така както в София. Във всички подобни градове по света паркирането е проблем и е решен просто - паркирането е платено /навсякъде освен в твоя си гараж или твоя си двор/.

2

Rumen

преди 10 години

Какво стана с КУЛТУРАТА? КОНЦЕРТИТЕ? ФЕСТИВАЛИТЕ?Столица на културата с отрязан бюджет. Това лято софиянци ще получат празни паркове и липса на фестивали и културни събития. Честито!

1

Анонимен

преди 10 години

Глупав архитект. Защо всичко трябва да е еднакво и в един стил. За да имало града облик и стил. Че аз да не гледам София от хеликоптер, че да трябва всичко да ми е в синхрон.