243

anoi

преди 10 години

До Обръщаме що бе виж колко се задържа...

242

Обръщам

преди 10 години

се към всички нормални хора останали все още тук: - това е един гаден червен сайт, разпространяващ болшевизъм и противопоставяне на обществото, типично комунско поведение, оставете ги тези *** бе хора да си драскат тук колкото си искат, като не им се обръща внимание те сами ще изчезнат и ще се обезличат. Никога повече аз няма да отворя страниците на тази отвратителна порочна и уродлива медия Днес.бг. Забележете сега колко бързо ще ме изтрият.

241

Анонимен

преди 10 години

*** че сте умни в кавички ,вас какво ви топли имали в Умрайна шистов газ или н,И ДА ИМА И ДА НЯМА НАС БЪЛГАРИТЕ НЕ ЕБ* ,ЩО СЕ КЪСАЕ ДО ПУТИН И ДО РУСИЯ ,МИ ХОРАТА ИМАТ ВОЙСКА ИМАТ ОРЪЖИЕ,СМЕЛОСТ И СА ПРЕЦЕНИЛИ ,ЧЕ ТАКАВА ПОЛИТИКА ТРЯБВА ДА ПРОКАРВАТ,НАС ПАК НЕ НИ ЕБ* ЩЕ ИМАЛИ РУСКА ИНВАЗИЯ В УКРАИНА ИЛИ НЕ. ЩО СЕ КЪСАЕ ДО АМЕРИКАНЦИТЕ ,ТИЯ ПЪК ЩО НАРОД СА ИЗБИЛИ ЗА РЕСУРСИ НЕ Е ИСТИНА ,ОБЩО ВЗЕТО И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ЕДИН ДОЮ ДРЕНКИ,НО В КРАЙНА СМЕТКА ТОВА Е ЖИВОТА,ПО-СИЛНИЯ ОЦЕЛЯВА И УПРАВЛЯВА:-)

240

банкеръ

преди 10 години

Ако такива залежи съществуват,защо по дяволите Украинците не са ги разработили.За мен Украина си е бедна радиоактивна територия.Тъжното за Украинците ако им остане територия ще е,че ще станат още по бедни и зависими и от запада и от Русия.То и в България има залежи,но те отдавна не са Български нали.За 25г. се превърнахме в Бананова република с вносни банани и Украина отива натам.

239

Ясно е!

преди 10 години

Ето защо американските крадци са в Украйна. А русия не беше направила никакви опити за инвазия... Русия е честен партньор....

238

Obiknoven

преди 10 години

Да, може би това е част от истината. Поне в едно вече съм сигурен - Русия не е никакъв православен или славянски приятел. Напротив.

237

Унищожител тролове

преди 10 години

До платен *** 282Ако си забелязал от коментарите ми, аз не защитавам нито САЩ нито Русия! Колкото до това дали някой ми плаща-не, за твое съжаление, аз напълно свободно изказвам собственото си мнение, без да ми плащат! Ти плюеш хамериканците, нищо против, но статията не е за тях а за Украйна и Путин за това си направих извода, че го защитаваш! И не можеш да отречеш, че направеното от САЩ не оневинява направеното от Путин!

236

Анонимен

преди 10 години

Я сега някой от многознайковците тук да ми обясни на мен неукия защо в Англия е забранен добива на шистов газ-защото са агенти на Русия или нещо сериозно ги притеснява тия англичани.И понеже ние българите разбираме от всичко аз предлагам когато в Англия започне добива да започнем и ние.А пък ако някой твърди ,че шистовия газ може да е по-евтин от този добиван по досегашните методи направо да отваря прозореца и да скача

235

Гад

преди 10 години

Поредните Пропагандни Американски Партенки. Винаги търсят начин за оправдаване на действията си. Ядрено оръжие на Садам - оказа се че там е пълна мизерия. Химическо оръжие при Кадафи - пълни глупости. Сирия, Египед... Провал след провал.Важното е да си оставят в украйна 350 000 главорези от Авганистан за да не ги връщат в Америка. Всичко друго е инсинуация.

234

платен трол

преди 10 години

До Унищожител троловеПаричките май ги вземаш ти, съмнително активен си. Ще съм ти много благодарен,ако ми покажеш къде и как точно защитавам Путин.

233

пропагандна статия

преди 10 години

70% показана истина + 30% скрита истина. "Това са измислени образи, създадени в кабинетите в Кремъл" - да, вероятно много добре знаят русите за това находище, Но в близките 20 гадини те имат много по-лесен и ЕВТИН начин за добиване и продаване на газ, т.е. това не е тяхна мечта... Сега за 30-те % - мераците за шистата са от Плоша на За-пад. Това е истината. Рус и те са прави за себе си. Лек ден.

232

Унищожител тролове

преди 10 години

До факт 278Прав си, но американците бяха достатъчно хитри, за да оправдаят постъпката си с тиранията на Садам например, която също е факт! Освен това хамериканците на забиха своето знама в Ирак и той не стана част от територията на САЩ! А оправданията на Путин не струват, изобщо не струват освен това той буквално лапна Крим като апетитна хапка! Ето това е разликата! Иначе факт е че и САЩ не са невинни, но това не оправдава Путин!

231

Анонимен

преди 10 години

Тия украинци все газ сънуват.

230

факт

преди 10 години

колко държави разрушиха САЩ , за да са добре колко милиони души измряха заради тях през последните 50 години ???в Ирак сигурно наближават 1 милион ???защо никой не налага санкции на САЩ ???все въпроси без отговор

229

Унищожител тролове

преди 10 години

До платен *** 275Същото което казвам и за Путин. Това е разликата между нас, аз виждам, че *** Путин не е по-различен от Обама, даже по-лош! А ти ми го оправдаваш с това което е направил Обама! Няма оправдание за това да нападнеш чужда суверенна държава, възползвайки се от трудната ситуация в нея подкладена от самия теб за собствена изгода! Айде сега бягай да си вземаш паричките от Путин, нали написа един коментар!

228

Анонимен

преди 10 години

Глупости, едва ли е само заради шистите. А колкото до тях, разработят ли ги, замина житницата на Европа.

227

платен трол

преди 10 години

До Унищожител троловеА ти какво ще кажеш за великите демократи отвъд океана? Аз разлика не виждам.

226

Унищожител тролове

преди 10 години

А сега путинолетките да ви питам какво ще кажете за освободителя на народите Путин?

225

Анонимен

преди 10 години

Цитат от Путин, от вчера, относно санкциите."ще оцелеем и ще вървим напред"

224

Хризантемка

преди 10 години

До Анонимен 269А запознат ли си с последствията от добив на шистов газ...?Или затова ти плащат-това пишеш...?Аре се стегни малко и се позамисли кой води световна политика за заграбване на енергийните ресурси по целия свят.Жокер- Ирак,Либия...