17

Исти

преди 10 години

А ако ги нямаше руснаците,днес в източна Европа щяха да живеят поне 100 милиона българи!

16

Анонимен

преди 10 години

Те в Украйна властите викат "залавяне на агенти" на "пускане на смешни колажи" :D

15

до 17

преди 10 години

А ако ги нямаше американските, нямаше да има нито един убит!

14

/

преди 10 години

По повод непрекъснатите лъжи на Киев ,че "руски агенти"били това и онова,господин Лавров отричайки лъжите ка Киевските терористи свалили конституционното правителство,когато бе уговорено да се проведат избори,е отвърнал лаконично"Руски агенти заловени в Украйна?Покажете ги"rt

13

Анонимен

преди 10 години

Ако ги нямаше московските агенти в Украйа...много украинци щяха още да са живи

12

Иван

преди 10 години

Американците могат да ти публикуват телефонен разговор какъвто и между когото си поискаш. Спецове са по всички манипулативни инсинуации. На времето изфабрикуваха ядрено и химическо отъжие на Садам, а се оказаха голи и боси цялята армия...??!!1

11

До 12

преди 10 години

Те всички разбират, но на някои им се плаща да не разбират!

10

Анонимен

преди 10 години

Ама как си личи че е злополучен фотошоп. Хайде стига глупости, вече и телефоните еднодневки снимат по-добре. Да не говорим, че над главата си личи как е изрязано и замазано некадърно. Те САЩ вече пуснаха и те едни очевидни фалшификати - чак ми е забавно да ги гледам колко са отчаяни, Путин ги хваща издънка след издънка, а те само могат да си измислят, снимки на части от миналата година, фалшиви снимки на агенти, фалшиви телефонни разговори на умрели отдавна хора и т.н. Смешно и Жалко :)

9

Анонимен

преди 10 години

И бабите в село Дивотино разбраха, че размириците в Украйна са дело на добре обучени руски диверсанти. Нека да си припомним как в Харков руските войници окупираха операта вместо кметството.

8

Анонимен

преди 10 години

Опасявам се че Обама ще свърши като Хитлер. Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.

7

Анонимен

преди 10 години

И ние като вземем пък и започнем да вярваме...

6

преценкa!

преди 10 години

Сaмо зa две седмици укрaинскaтa aрмия и сили зa сигурност бяхa вдигнaти нa крaк с aмерикaнскa експертнa помощ! Техните действия сa видимо aдеквaтни и осъществени е необходимaтa дозa сaмочувствие, сегa зa путин вече е невъзможно дa нaхлуе кaто в Крим, Укрaйнa се изпрaвя и покaзвa решимост зa борбa с окупaторa от москвa!

5

вергил

преди 10 години

о много червени *** не познават какви са украйнците през ден ще има терористични акци ще видим тая година колко руснаци ще смеят да отидат на море в крим с децата си

4

Житан

преди 10 години

Ако на Киев такова му е разузнаването,просто не виждам кой ще му се върже ! То бива,бива инфантилщина,ама тия са черешката на тортата !

3

Анонимен

преди 10 години

Бог дa го прости и мир нa прaхa му, руснaците сa ***, всички знaем кaк действaт и лъжaт!

2

Анонимен

преди 10 години

Руснаците били ползвали "радиовръзка с криптирани честоти", което се разшифрова за 5 години с компютър правец82.

1

Анонимен

преди 10 години

Ако ги нямаше американските и европейски пари за майдана,ако ги нямаше американските и европейски политически совалки до Киев,ако ги нямаше продажните украински политици,много украинци щяха да са живи.