25

Анонимен

преди 10 години

Нашите политици са много далече от реалността. Те все още смятат, че Русия ще си продава въглеводородите и ще печели на гърба на Запада и руснаците ще се чудят къде да идат. С Русия е свършено. От тук нататък руснаците ги чака мизерия и нищета, ще се чудят с какво да си купят картошки, камо ли да ходят на почивка.

24

Анонимен

преди 10 години

Светът им налага санкции, *** ще им облекчава визите ?За да бъдеме съпричастни със съдбата на Вероломно нападнатата Украйна, трябва напълно да се отменят визите за Украински граждани а да се увеличат таксите двукратно за руски. Така ще се показали Евроатлантическа солидарност, приходите от визи няма да намалеят и туристи ще има много повече. Никакъв смисъл няма от облекчаване на руснаците, щото те през Украйна вече ги е страх да пътуват. Ама къде акъл у комунист ?

23

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.

22

Анонимен

преди 10 години

До Росенкаква? бойни американски делфини ли ще ни гостуват, нова туристическа атракция, боян делфин спасява английски алкохолик от украинска ***

21

Анонимен

преди 10 години

надай се, ама няма да стане

20

дядо

преди 10 години

А,та нали Роско ****у щеше да им отказва визи и да ги стресне и да ходят без пари в Турция,да видят те какъв главнокомандващ имаме

19

Анонимен

преди 10 години

Само един национален предател може да насърчава доказан окупатор на територии да идва тук и да купува имоти. На руснаците трябва да им се забрани въобще да се доближават до нашата граница.

18

Анонимен

преди 10 години

На руский народ виза ще искате! Неблагодарници !

17

не син

преди 10 години

Нали щеше да има санкции,рестрикции и визови утежнения ?! Пръдльовци !!!

16

Миро

преди 10 години

Трябва да привлечем младежи в българската икономика, но не само в София, Варна и Бургас, а и в други градове!!!

15

Българин

преди 10 години

"Ако в България има глад на кадри в сферата на туризма, ще бъде направено всичко необходимо да се привлекат българските малцинства от Украйна и Молдова", заяви Вигенин. - eto tova e viarna pozicia

14

Росен

преди 10 години

Нека този път и ние да извлечем изгода от международната ситуация!

13

Мементо

преди 10 години

Абсолютно правилно решение! Време беше да ги улесняваме да си харчат парите в България, а не да ги затрудняваме

12

соц лаборант

преди 10 години

Стикер за визи би трябвало да се издава на летищата и митниците за 5 мин !

11

ham

преди 10 години

boli ma fara dali 6te doidat ili ne .To po 4ernomorite idva samo nqkva itauka bilo to na zaapda ili rusnacite .Piqnguri , i razni drugi tikvencii .Samo da nestane sled 10g rusko 4ernomorie kato v Krim :) Posle taka nare4enite osvoboditeli da se 4udim kak da gi izgonim

10

куку-руку

преди 10 години

много ненормална реакция на външния министър

9

in

преди 10 години

Няма какво да се заблуждаваме,главните приходи за цяла източна България идват от туризъм,така че всяко едно решение да се увеличи броя туристи е добре дошло.

8

шопето

преди 10 години

То и в Крим имаше много руски туристи. После идва путин. После няма никакви туристи. Има глад и мизерия.

7

Рали1

преди 10 години

"Ако в България има глад на кадри в сферата на туризма, ще бъде направено всичко необходимо да се привлекат българските малцинства от Украйна и Молдова", заяви Вигенин.Върнете БЪЛГАРИТЕ в РОДИНАТА ИМ ! Направете всичко необходимо за НАРОДА СИ , НЕ да внасяте чужденци от всички краища на света ,продажници и предатели !!!

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя прдажник ще ни напълни с тероридти