53

Одисей 1

преди 10 години

54 След като гласуваш на ЕВРОИЗБОРИ е пределно ясно за какво гласуваш , всеки случай не е за Путин . ПЪРВОТО и мног важно е хората да гласуват защото най-малкото така ще игнорират ПЛАТЕНИЯ , КОРОПРАТИВНИЯ И ДИРИЖИРАНИЯ ВОТ , нали все ревете че всичко било манипуирано и нямало смисъл , САМО МАСОВИЯ ВОТ може да ппребори тези неща.А после ще добавя че е редно да гласуваш с разума си.

52

Одисей 1

преди 10 години

52 Това не е от сега винаги е било така , дори и на единствените спечелини безапелационно за съжаление избори комунистите които естесвено са и мамили жестоко , дори тогава през 1990 не смееха дори да се зарадват , помня цяла Витошка в наощта на изборите беше пълна с автобуси от цялта страна чак до НДК и не смееха да излязат тях да си развеят знамената , а като ги питаш все се оправдават с правото на таен вот.

51

Анонимен

преди 10 години

До ВилиЗа бсп ли ? Кое БСП - това дето сложи жан виденов за премиер да фалира държавата ли ?Или това БСП което сложи серго за премиер, та да ни спрат евросубсидиите ?Или това БСП, което зависи от подсъдимия волен сидеров ?

50

Христо

преди 10 години

Вили, много лош избор!!! Колко ти платиха за да гласуваш за тях или наистина си им се вързала на лъжите?! Просто нямам думи!!! Ще има много хляб да яде народа ни докато се разбере какво трябва да се направи. Ама от друга страна млада демокрация е - вси4ки млади демокрации имат проблеми, но надявам се с времето да се промени това. Надявам се после да постъпим като Естонците - оправиха си икономиката, махнаха ***, и скоро време ще настигнат Западните страни от ЕС!!!

49

Реформата

преди 10 години

Писах за неясните послания на реформаторите. От това по-неясно послание - здраве му кажи. Казват ми "Направи избор"..Между кое и кое бе да избирам!? На тия блокчета поне да пишеше Европа или Азия, ЕС или Путин, Мафия или ред...кое е това което да избирам. Можеше да е дори и само "- Избери Европа!". Ако някой обикновен човек демократ, на който не му е до разгадаване на абстракционистични внушения, а се ориентира само по главното на деня "Европа или Азия?", ще види къде пише Европа и ще пусне там

48

Одисей 1

преди 10 години

Розичке младите хора на България правят всяка гдина след края на баловете своя избор и той ев посока на Запад и една от основните причини е че под влияние на Пеевските медии и пословичната доверчивост на българина гласувате през последните години за всякави експерименти. и изпускате златиня шанс който ни се отваря с еврочленството да стнеме нормална средноевропейска страна , пропускате го защото гласувахте за Царя на времето после за Тройната ламя после за Пъдаря му и сега пълен блокаж с това

47

внуче

преди 10 години

До Одисей1Ами аз винаги питам. Като ми кажат кой ше гласува за тоя или оня, как мжое да гласуваш за радан или за костов или за сдс/дсб реформаторски блко и т.н. Аз мога да дам смислен отговор. И съм забелязал че нито гласуващите за бсп, нито тези гласуващи за атака казват в прав текст. Срам ли ги е що ли ?

46

Одисей 1

преди 10 години

45 Розичке а за кого , кажи не се стеснявай

45

Рада

преди 10 години

Както и от герб, така и от тея нищо не става..

44

Вили

преди 10 години

Ние нашият избор сме си го направили, ако не виждате - БСП е

43

Малина

преди 10 години

ТЕзи и на ръце да почнат да ходят, пак няма да ми привлекат вниманието..

42

Мишо

преди 10 години

100% от троловете желаят да заживеят в Евразия, при другарчето им Путин. Плачат милите, че желязната завеса може да им спре дотациите. Ами има просто решение - на лодките и при ***..те. Така вечно ще са на топло и влажно. Могат да извикат и децата си от *** Америка и Европа и тях да ги заврат в сибирска Путиния. Белким се опутят там и да намерят правия путь.

41

Тото

преди 10 години

Изборът ми на 100% няма да е за РЕформаторския блок,,

40

Роза

преди 10 години

Да, ще направя избор, да не гласувам за РБ...

39

Одисей1

преди 10 години

42 Точно така питайте всеки критик на Реформаторите навсякъде не само тук а ив разговор А ТИ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА КОГО ЗА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСПЗА ЧЕНГЕТАТА ОТ ДПСЗА НАЦИСТИТЕ ОТ АТАКАЗА ПОПУЛИСТИТЕ НА БАРЕКОВ/ПЕЕВСКИ/КБЗА ГЕРБкажете не се срамувайте

38

Одисей1

преди 10 години

39 За което се извинявам , но наистина смятам ,че има и други статии които биха били интересни за ВАС , от коментарите ВИ от доста време съм се убедил , че сме на диаметриално противполположни позиции, които чисто и просто няма как да бъдат сближени , няма как да оаквам от ВАС , че в тозои живот бихте пуснали различна от червената бюлетина , дали ще клони повече или по малко към черна или кафява няма занчения.

37

внуче

преди 10 години

До НАЙДЕНОВАз ще гласувам за РБ. Ти за кого ще гласуваш ?

36

Христо

преди 10 години

До тези дето плюят по правителството на Костов от 1997 до 2001 - ако не беше то, нямаше да се спре 300%вата инфлация оставена от Жан Виденов, нямаше да се стабилизират банките, нямаше да се стабилизира икономиката на страната, лева щеше да продължи да се обезценява, нямаше да имаме никакви шансове за ЕС и НАТО и щяхме да сме в ситуация по-зле и от Египет, старите соц. държавни предприятия щяха да продължат да ни грабят и да си изплащат дълговете от нашия джоб, нямаше да има ръст на БВП от 4%....

35

дядо

преди 10 години

@Одисей,Вие като какъв се явявате,сталинист или маоист,че споделяте техните девизи-"който не е с нас е против нас" и гоните коментаторите?!Почитащите сляпо европедерастията не биха могли да са нормали коментиращи господине!!!

34

Анонимен

преди 10 години

34 Имаш оправо на Преференциялен вот , не знаеш ли , аз също ще гласувам преференциално