20

Анонимен

преди 10 години

Последните 9 коментара са на един и същи болен мозък. :) Не съм особен привърженик на Русия, но като гледам какви о*ни са против нея, почвам да се кефя много на Путин, на болшевиките, и на всички останали, които мрази.

19

Анонимен

преди 10 години

Това са руските терористи! Трябва да бъдат избити до крак! Всеки проруски ***, дръзнал да напада Украйна трябва да бъде посрещнат подобаващо - с патрон в главата!Свобода за Украйна!

18

аз

преди 10 години

До АнонименТова ще тежи на съвестта на всички - най-вече на такива като теб, които подкрепят заграбването на чужда територия и тиранията!

17

!

преди 10 години

Явно трябва подкрепа от НАТО за да изметат наглата болшевишка *** от земите на Украйна!

16

Анонимен

преди 10 години

Русия като не може да даде добър стандарт на живот на хората ще им дава насилие за да ги държи в страх и подчинение

15

Анонимен

преди 10 години

100 нападатели "откриха огън с автомати и картечници, използваха и гранати" Ето това са "мирните" проруски "активисти"Въоръжени до зъби криминали,бандити и паравоенни убийци.

14

Анти КГБ

преди 10 години

До Българин, сепаратистите в Източна Украйна не се местни!След Донецк, тази вечер проруски активисти обявиха създаването и на Харковска народна република, предаде zn.ua. Част от тях объркали сградата на кметството и погрешка превзели операта.Мислиш ли, че местен човек ще обърка операта с кметството :))

13

Анонимен

преди 10 години

Само така, до крак да ги изтрепат тия *** търсещи и сеещи смърт по земите на Украйна!

12

Ееехххх...

преди 10 години

Колко по-хубав щеше да е света ако я нямаше тази прокълната сатанинска държава Русия, нали!?

11

AcOrP

преди 10 години

Смърт за долните Руски твари. Жалко,че великият вермахт не успя с мисията си да прочисти света от гадните американски,еврейски и руски ***.

10

Иво

преди 10 години

Всичко върви по сценарий :( Руснаците знаят, че не могат да превземат Източна Украйна без кръв, като Крим и затова първо пращат провокатори, които да предизвикат гражданска война и след това те да влезат като омиротворители на бял кон :(Жалко за украинците, които си мислеха, че могат да излязат от примката на руската мечка, като прибалтъските републики...

9

Българин

преди 10 години

Че как отива напълно непознат руски военен и печели доверието на гражданите там за един или няколко дни и ги навива да си жертват живота евентуално в името на неговата про-руска кауза ??? Вие мислите ли?? Или както е най-вероятно това са пълни лъжи, че са ги водили руснаци или както това е може би така - тези хора се чувстват руснаци и искат да извоюват своята независимост.Което пък значи, че Запада и правителството в Киев отново лъже по медиите какви са били там - само за да се изкарат невинни

8

Анонимен

преди 10 години

Явно там ще се избият.Това ще тежи на съвестта на САЩ!

7

Unufri

преди 10 години

Хехехехе веднага намесиха руски военни в цялата работа :)Ами що да не са били американски военни, облечени в руски униформи, а?На руснаците не им трябва да превземат някаква скапана казарма, за да се сдобият с оръжие. Те си имат оръжие и ако искат да снабдят някой с оръжие, просто ще им го доставят, а няма да щурмуват казарма заради 20 калашника!

6

Анонимен

преди 10 години

Цру Бук ли ?Че там истина има ли?

5

макето

преди 10 години

Атаката е водена от македонски комита поп Грую

4

Капитолий

преди 10 години

Западът трябва да стегне каишката на наглите русняци - съвсем се разбесняха вече!

3

Анонимен

преди 10 години

gramko zaglavie na platenite draskachi. otnovo neobektivni otnovo manipulativno.

2

Елемаг

преди 10 години

- Сахалин? Ало?- Тук, тук.- Какво решихте?- Всичко е наред, всичко е наред. Гласуваме...- Какво гласувате?? Какво така изведнъж?!?- Към Япония преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване.- И как се разделиха гласовете?- Никак не се разделиха. Единодушно към Япония!- Против няма ли?!?- Има, има, японците са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме...

1

Елемаг

преди 10 години

Питат радио Ереван дали България ще признае Крим?-А кой я пита нея,отговаря радиото.