8

Анонимен

преди 10 години

Омъжените изневеряват, защото са се оженили по сметка и сега търсят любов.На мен ми се натискат такива щастливо омъжени за бизнесмени *** дами.Неомъжените са по-трудни, защото имат чувства и достойство.

7

Анонимен

преди 10 години

Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в ***, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.Край.

6

жжгт

преди 10 години

Изневеряват за да не са по-назад от модата.

5

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

До Дедо МитоМъжете в тази възраст забърсват по нещо агнешко ей така за либидото!Каките на 40 вече са в климактериум и не подбират!

4

Монархист

преди 10 години

Философията е следната: НЕ МОЖЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ЯДЕШ ПИЛЕШКО МЕСО. ОРГАНИЗМА СИ ИСКА РИБКА, ИСКА СИ СВИНСКО, ТЕЛЕШКО, АГНЕШКО. Същата работа и със секса - не можеш цял живот да чукаш на една дупка. Омръзва, също както не можеш да ядеш цял живот пилешко месо - омръзва. Или с други думи - разнообразието е полезно за организма.

3

Анонимен

преди 10 години

Дами? Брейййй!

2

Гошо Пернишкия

преди 10 години

Че кой спи с 40 годишни бре? Само мрънкане и целулит. ;)

1

Анонимен

преди 10 години

Но все пак мъжете кръшкат повече. Значи те са по-виновни :)))