41

Анонимен

преди 10 години

Другия път да си носи нож, пред него всички са равни.

40

Никой

преди 10 години

До колкото си спомням последно за отвличане бяха приели закон, според който наказанието може да е до живот.

39

Бай Ганя измамника

преди 10 години

Това може да се случи само в скапания ***!!!!!

38

Az

преди 10 години

Мисля, че всички са в играта. Комбина са, а телефона може да се използва за злоупотреби. Всичко е в ръцете на мобилния оператор и на полицията, ама на тях не им пука за дядото. Дядото ще изплати телефона, е ти това справедливосттта в БГ.

37

d

преди 10 години

Това не може да е истина..1. Похитителите ги има на записи в магазини и т.н. 2. Служителката, която учтиво обяснила, че е "в негов интерес" е вътре в играта.. 3. Телефона трябва незабавно да се засече къде е .. и нищожествата да си понесат последствията..Това шега ли е ..не мога да разбера?

36

Анонимен

преди 10 години

Измекярите работещи за мобилните крадци са най-големите *** в България.Тея са по зле и от телефонните измамници ,онея поне са бандюги ,а тея по нареждане от горе лъжат възрастни хора за кефа на шефа.

35

Анонимен

преди 10 години

e kak shte go izplashta normalni li sa

34

?!?

преди 10 години

НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ИМА ДА СЕ ДОКАЗВА: "...Ако отвличането не бъде доказано, Любен Минев ще трябва да изплати телефона. ..." .... "... Въпреки че мъжът е на 81 години, в договора, който е подписал, било записано, че е зает на трудов договор. ..." Очевидно е, че става въпрос за измама! Не виждам смисъл дядото да е отишъл до офиса на мобилният оператор, да е излъгал, че е на трудов договор, след което да се е обадил в полицията!Но явно у нас обикновенният човек е пецакан...

33

Бивш член на БСП

преди 10 години

Вчера небългарина Сатанишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща.

32

Анонимен

преди 10 години

До До 45А как мислиш ..... дали служителката ще доживее да си вземе процента ? Или цял живот на инвалидна пенсия ще живее?

31

Анонимен

преди 10 години

А как мислите, дали няма да отида в тоя офис в Елин Пелин и да ги начупя на парчета всичките *** долнопробни които работят там а ? Дали дядото ще плати телефона, или *** ще са инвалидки за цял живот ? Ще ви *** майката мибилна ще ви ***, големи тарикати се извадихте бе, *** и *** ви долни. Телефона може да бъде засечен до 5 минути, стига мързеливите куки да имат желание да поработят.. ама ако беше нечии дядо на кука, малей .. града ще сринат, както за детето на оня лихваря ..

30

Дядо Иван

преди 10 години

В статията не става ясно дали дядото е взел тела.Може мацката от магазина да е искала такъв телефон и да е нямала възможност да си го купи.Тогава на помощ се е притекъл ***.

29

До 45

преди 10 години

Дядото какво е виновен?Някой друг ще ползва скъпия телефон. Още по вероятно е престъпниците веднага да го препродадат, а дядото ще го изплаща две години.Служителката ще си получи процента за това, че е успяла да продаде скъп телефон.Губещ е единствено дядото.

28

До 40

преди 10 години

Коментар 46 беше предназначен за теб, но нещо се обърка.

27

До 41

преди 10 години

Никъде не пише, че телефонът е даден на дядото. Доколкото разбирам, той ще изплаща нещо, което дори не е докоснал. Някой друг ще се радва на този телефон.Не забравяйте, че не всички роми са силно *** и зле облечени.Допускам, че може и да не са били ***, но тази вероятност е малка.

26

Анонимен

преди 10 години

А сега на тея 20 години затвор по закона за отвличанията ,а на тоя дето е подписал договора -съучастие !Да видим как се кърши гръбнака на престъпността.

25

Hmm

преди 10 години

SHEMATA:Pohititelite:-Dqdo, iskash li da izkarash 200lv. ?Dqdoto:-Kak?Pohititelite:-Vzimame telefon na tvoe ime pri nasha poznata (slujitelkata), posle kazvash, che sa te otvlqkli i ti anulirat dogovora. Ne gubish nishto. I taka...Rolqta na slujitelkata i na dqdoto e da dadut falshivi opisaniq na licata - pohititeli. Gore-dolu vsichki vzimat po 200lv. Chista para... Nqkoi ima li po-dobra teoriq, a? :D mn e sumnitelno.

24

Анонимен

преди 10 години

По-интересно е защо тази служителка не е обяснила на подписващия договора, а ако се е усъмнила е можела да повика патрул. Нещо намирисва тази история или служителката на мобилния оператор е в играта...

23

Коки

преди 10 години

така е - докато родната "милиция" се занимава с месеци със случаи, които се разрешават с бързо производство, другарите от БСП/ДПС на всички нива крадат ли крадат, и никой не ги спира

22

От и Виваком

преди 10 години

Да продължа, понеже още съм бесен. Много ги заболя като спряха автоматичното преподновяване и сега лъжат старите хора, че ще им спират телефоните, а за възрастен човек това е страшно. И този договор, който сега отказах беше 2-годишен без никакви промоции..нищо. Още ми е интересно как са ме намерили и пратили куриер (в офис, на който нямам адрес).Иначе съм присъствал на служител,който зароби един човечец от село,в което няма и обхват на ментел за 2 години...Той се оплака, ама вече беше подписал.