16

arhar

преди 10 години

ОПОРНИТЕ ТОЧКИ на ГЕРП са "опорните точки" на БСП и за всичко СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН.... повтарят кат папагали по повод и без повод вече 4 години!!!!

15

arhar

преди 10 години

Хи хи и кой го казва това? Един от тези, дето 3.5 години все предишните им бяха виновни за изключителната им некадърност и некомпетентност.Тези, чийто полуграмотен, безпардонен и нагъл *** разказа играта на България.То бива наглост, бива, ама тяхната ми идва в повече.

14

Габровец

преди 10 години

Честито. Габрово най-после се отърва от Дончев. Да му мисли вече Европа.Тоя човек има страхотен усет къде са парите и винаги безпогрешно се насочва към тях. Това означава че каквото и да каже той вече е отпислал Община Габрово от своите ангажименти и с медийните си изяви цели само да дразни тези които му повярваха и сега са потърпевши - разбирай кметове от ГЕРБ. Така той продължава да ги манипулира и използва за собствените си политиески цели. Така е когато си кмет-марионетка.

13

akud

преди 10 години

дпс, чрез бсп и атака пренасочват данъците на Българите за харчене в социална политика и подпомагане на ромското население

12

До до № 1

преди 10 години

А, вие защо не припомните как бяха спрени еврофондовете 2007г. - заради заменки на тройната ламя за милиарди, а на всичкото отгоре и законче си направиха преди да си заминат, за да не носят наказателна отговорност. За да се облажат с милиарди БСП-ДПСНДСВ България загуби милиарди от еврофондове, но това сигурно усложливо е забравено за правителство на БСП-ДПС-ЮРУШ! И пак стигаме, че БСП и ДПС са управлявали най-дълго през последните 25г. Кой е виновен за кризата в БГ? Кой!

11

чвор

преди 10 години

До БоСимеоновКато гледам новини имам чувството,че гледам един и същи епизод от години наред,само че актьорите са различни.

10

гражданин

преди 10 години

Аз пък категорично не желая да плащам за далаверите на кметове от всички партии и коалиции в периода 2010 -2013 година под вещото ръководство и контрол на водачът на евролистата на ГЕРБ и бивш министър по управление на еврофондовете Томислав Дончев!!! Да си плащат без да мрънкат!

9

чвор

преди 10 години

до БоСимеоновПоправка,запазена марка е на всички,които се изредиха на клона през последните 20 години. Аз лично ги мразя всичките,просто защото са от едно тесто и който не го вижда за мен не е нормален.

8

БоСимеонов

преди 10 години

до "чвор"Че си прав, прав си. Но нека не забравяме, че при управлението на ГЕРБ репликата "Станишев е виновен" се превърна в изречение, което се употребяваше по сто пъти дневно за 4 години. Прехвърлянето на всякаква отговорност за всичко е запазена марка на партията, която представлява този мошеник от снимката.

7

днес

преди 10 години

Това даскалче голям политик все да се пише-мушморок.Политическа демагогия и нищо повече.А Габрово знае колко струваш,няма къде да се скриеш.

6

чвор

преди 10 години

Мила родна картинка,сегашните обвиняват предишните,предишните обвиняват сегашните,а проблемите си остават неразрешени.Едно голямо дежа вю...

5

до № 1

преди 10 години

Защо не ни припомниш колко заеми трябва да върнем тази година,взети през предните години или това не ти отърва.Ето така като тебе се манипулират хората.А тези 4 милиарда които Герб заеха-защо мълчиш за тях,пак май не ти отърва.Недей да смяташ хората за толкова ***.Може Борисов да е *** и да си бръщолеви каквото си иска,народа въобще не му вярва.

4

ха ха

преди 10 години

Дончев, и дума ни ви вярвам на вас! От вашите усти само лъжи излизат! Какво стана - извини ли се на Елена Йончева за глупостите, дето дрънкаше за нея? Извинихте ли се на българските пенсионери, на които и лев не дадохте през вашето управление? Извинихте ли се на българските майки, на които замразихте майчинството на 240 лв. при 310 лв. МРЗ? Извинихте ли се за бястното увеличаване на цените на електроенергия и горива? Извинихте ли се за милиардите дълг, които натрупахте?

3

БоСимеонов

преди 10 години

Аз не виждам нищо лошо в това да има одити и контрол. Но явно на Дончев не му се нрави това. Какви "жеги", какви пет лева. Така се прави.

2

Анонимен

преди 10 години

Това лицемерче пак се мъчи да покрие далаверките си като министър по еврофондовете.Толкова неприятен човек ,толкова нагъл и лицемерен,и като се помислиш едно от първите "лица(" на мафиотската партия Герб.Вдигат врява защото това са техни общини-гербаджийски,е нали само те в последните години печеха пари от еврофондове.А мафиота ,мафиотски използува придобитото.

1

Анонимен

преди 10 години

Да, фалита на България е неизбежен след 5 млрд. заеми за 10 месеца "отговорно" управление и последователно спиране на изплащането на европроекти, но явно първо ще се започне от фалит на общини! Нека 97г. се завърне точно сега!