7

Bellerephon

преди 10 години

До АнонименМа по какви показатели бе приятел: владеене на топката и корнери ли ? Това ли се гледа във футбола, питам ? Ще видим какво ще стане след седмица. Пожелавам ви успех, ако ни биете ще съм за вас на финала срещу Челси.

6

Мадрид 1902

преди 10 години

До АнонименНа това ако му викаш нарушение аз не знам какво ше стане ако наистина някой се изсили в Мюлер. Човекът просто не стигна до топката, докато Алонсо я изби. Стига сте се оправдавали, загубихте съвсем закономерно. Ако те топли владеенето на топката добре, но се гледат головете и ударите във вратата. Първият ваш такъв бе в 84 минута. СРАМ ! Жал ми е да гледам Байерн Мюнхен , отбора дето миналата година газеше наред да заприличва на Катуна. А още по-лошото идва, за съжалени !

5

Bellerephon

преди 10 години

До АнонименХаха ти леж на това ухо ! Всичко е тактика, приятел. Явно не си гледал мача за Супер купата на Испания. И Катунците се силиха, владееха топката, Реал направиха две контрички и после реваха. А в Мюнхен ще бъде още по лесно, тъй като Байерн ще хвърлят всичко в атака. Нали се сещаш какво ше стане ако Бейл, Роналдо, Марсело (които са във форма след седмица) или Ди Мария вземат топката какво ше стане, а ?

4

Real MADRID

преди 10 години

До АнонименКолкото и за тоя се заканвахте. В Мюнхен една контричка, едно голче и сте довиждане, нали го осъзнаваш това ?

3

Bellerephon

преди 10 години

ХАЛА МАДРИД ! ГОЛЕМИ СА !

2

Реал М

преди 10 години

Тики-така, тики-така, балонно центриране, корнер. До това е сведена играта на отборът, който миналата година отсрани шампионите на Испания и Италия без да допусне гол в 4 мача... Браво на *** - великият гений, който си изповядва един и същи стил, въпреки че го разкриха още преди 2 години... Интересно ми е след следващият сезон, в който абсолютно всяка инерция от Хайнкес ще умре и ще бъде изгубена дори Бундеслигата, кой ще бъде викан на пожар да оправя бакиите на тоя прехвален каталунец.

1

Realno

преди 10 години

На Гуардиолата му го натититатака, а Кристиано още не е вкарал.