25

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народНе е цру,не е леле че народ е

24

до 23

преди 10 години

Комунизъм ли?Господине проспали сте 25 години от човешката история.. НА ЗАПАД ПОСТРОЙКИ НЕБОСТЪРГАЧИ,ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ.А В МОСКВА САМО ПИЯНДУРИ Имате Гугъл Еарт пускате и гледате в Москва как всичко е сгради от 150 метра и нагоре!Класически небостъргаш в Манхатан 100метра - Бг Родина или Кемпински.За повече инфо от към небостъркачите сйта Скайскипър педж и пишете В Кънтри Русия или Китай Само ще се ваикате каква глупсот сте сътворили.Руското е неоПатриот-Социализъм!

23

Новинар

преди 10 години

До Анонимен 21Ти ако вярваш на Украинските превратаджии.....Техните войски вече са пред Москва и всички Руснаци са запели във един глас ХЕРОЯ САЛА :))) Другата новина която нашите медии услужливо пропускат е, спрените пенсии, спрените заплати, недостига на лекарства, масовите протести на минъорите и най вече за пристигането на Ярош във Днепопетровск...И как така се обединиха Коломойски и Ярош ? За тези който не знаят и двамата са евреи !!!!Като Ярош е решил да защитава областния Коломойски

22

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 23 Да бе ,сякаш сега от ЦРУ не ти преглеждат facebook-a или не ти следят къде влизаш в нета Айде стига с подобни отминали работи. Сега пак си има слухтене ,следене и т.н.

21

Анонимен

преди 10 години

ИЗМИСЛЕНИЯТ КОМОНИЗЪМ СИ ОТИВА С РОДИЛНИ МЪКИ. НА ЗАПАД ПОСТРОЙКИ НЕБОСТЪРГАЧИ,ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ.А В МОСКВА САМО ПИЯНДУРИ И НИЩО ДРУГО,ТАМ МИ МИНАХА НАЙ ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ЗА КОЕТО ЩЕ СЪЖЕЛЯВАМ ЦЯЛ ЖИВОТ,СЕГА СЪМ НА ЗАПАД И СЕ КЕФЯ,КРАДЛИВА НЕЧЕСТНИ ИЗБОРИ ВСИЧКО Е ИЗОПАЧЕНО В СОЦЛАГЕРА .КОЙ ЩЕ ОТИВА ТАМ САМО ЗАБЛУДЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.*** НА ЗАПАД ДАСЕ ПОЧУСТВАШ СВОБОДЕН И УВАЖАВАН ЧОВЕК.НИКOЙ НЕСЕ ЗАНИМАВА СЪС ТЕБ СПОКОЙНО СИ РАБОТИШ И СИ ЖИВЕЕШ.А В СОЦЛАГЕРА ДС ТЕ ПОДСЛУШВА ПОД ПРОЗОРЦИ ПО ВРАТИ НА ВСЯКЪДЕ.ИЗВРАЩЕНИЯ.

20

Анонимен

преди 10 години

Сегодня в течение дня проведены мероприятия по обеспечению общественной безопасности в Святогорске Донецкой области.

19

Анонимен

преди 10 години

Украинската армия е освободила град Святогорск, намиращ се в източната част на Украйна от сепаратисти, съобщава AFP, позовавайки се на информация от украинското министерство на вътрешните работи.Сидерасти?Как е настроението?

18

Анонимен

преди 10 години

Восставшие опровергают освобождениеМежду тем народный мэр Славянска Вячеслав Пономарев опроверг информацию о занятии Святогорска силовиками. Об этом сообщает Интерфакс.Мы только что связались с нашими группами в Святогорске. Никакого захвата там нет, все спокойно, пролетел лишь один вертолет. Мы расцениваем это как давление на нас со стороны киевских властей, пояснил он.

17

Рублаждия Българин

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукДнес заработи шекелите бегай при Сорос за премия :))))))))Продажници винаги е имало, но Соросойдите се завъдиха по тези земи след 1991 г....Соросойда е по страшен от обикновения продажник !!!!!!! Как да го обясня на ***, че от триполов мъжка постъпка не може да се очаква...Примери много, те са свикнали само да ги клатят и да се навеждат...Все едно наш Плевнъо да се направи на мъж, и да се опита да набие десет крачки пред знамето :))))) По скоро ще ги изтанцува !

16

ни съ знай

преди 10 години

Не вярвам на украинци, много лъжат!

15

Анонимен

преди 10 години

Ние на изборите ще се освободим от наглото присъствие на сидерастите.

14

Бойко не Борисов

преди 10 години

Поредното дези. Славянск не е бастион на революцията, а само един град в Донецка област. просто е на удобно място и неговото вземане е важно за хунтата.Иначе говорим за Донецка Република.Съобщението за Святогорск си е чиста проба информационна война.Интересно но преди няколко часа руснаците оповестиха за стачка на миньорите в Кривой Рог.

13

Анонимен

преди 10 години

тимошенко ,газовата принцесса , сегашен кандидат за президент на украина да ги изгори с атомно оръжие ха ха

12

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Мъжка постъпка от страна на украинския премиер би било да изгони от страната руснаците, които подкопават нейната стабилност, а те са 4-5 милиона. Щом искат в русия прав им път, да си вземат нещата и бегом към москва, да им увеличават пенсиите с 20$ на месец. Навремето как нищожеството тодор живков изгони 500 хил. българи в Турция, защото не искаха да си сменят името...

11

Анонимен

преди 10 години

хунтата в киев си приписва подвизи който де факто не са реализирани защото такова нещо не се е случвало ха ха ,часовника върви края им идва !

10

Рублаждия Българин

преди 10 години

Нашите медии са "независими" и затова преписват "Роитерс" "CCN" и "euronews" единствено ЦИОНИСТКАТА гледна точка....По времето на комунизма имам чувството, че информацията е била по обективна....Комунизма е производно на ЦИОНИЗМА както демокрацията и всичко е със цел НОВ СВЕТОВЕН еврейски РЕД !!!! Единствено Русия и държавите от "Брикс" могат да спрат ДЕСЕТТЕ ЕВРЕЙСКИ ФАМИЛИИ който се опитват от векове да поробят света !!!!!

9

vnimanie

преди 10 години

Durjavata e Ukraina , kakvo da gi pravqt.Ako tova stane v Rusia ,shte gi izbiqt do 9-to kolqno . Kato ne im otturva SUMKI ,VOKZAL I ROSHA.

8

Влади-Мир

преди 10 години

До 6,Работата е по сложна датата клони към 09/05/45. Пита се само коя ще е столицата?!?!

7

Западна Идилия

преди 10 години

"Град Святогорск е освободен от сепаратистите, обявиха от Киев"Сепаратистите от Киев не се броят. Те са независими демократи подкрепяни от миротворци.

6

Анонимен

преди 10 години

Bravo na teia ruski solgeri, zadyrzali zurnalist :)