76

Мнение

преди 10 години

И майката е един ***! Да се разведе с бащата и да му остави децата - на психично болен баща, който я е пребивал!!! Колко жени живеят на ръба, но не се отказват от децата си! СРАМОТА!

75

потресен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯама ти верно,че си бил на всяко гърне мерудия...та как пък не се оказа без коментар по някой въпрос...банален!

74

анонимен

преди 10 години

За съжаление подобен вид престъпления ще продължават и ще се увеличават. Най-голяма вина имат управляващите довели народа до безработица, безпаричие и глад - народа превъртя, едни се самоубиват а други убиват и това стана ежедневие, вижте за една седмица колко деца убиха, а за онези които не пишат са много УЖАС - България загива, така ни се пада като сме ***, прости и търпеливи !

73

Анонимен

преди 10 години

Кой нормален човек би посегнал на детенцето си,явно е издухал.Народа откачи,здравите хора са вече рядкост не се търпи.

72

Анонимен

преди 10 години

до 90Гурбетчия, напротив....когато са трезвени тези хора мои познати разбират, че няма смисъл да се спори с човек, който е против възгледите ти, че да го и удряш най-малкото. Това даже на трезвена глава изглежда смешно и ЖАЛКО да удряш някой ако не споделя вижданията ти. Но напият ли се, вече не мислят по този начин тези хора. Разбра ли ме сега?

71

Анонимен

преди 10 години

Тоз *** ако малко има доблест ще си отнеме живота сам ,така ще отмие позора ,който причини Останалото е агония

70

TON4O/5 KILIA

преди 10 години

4AKAME ME TE V ZATVORA PILENCE/TUK 6TE VIDI6 KAKVO ZNA4I BOI I E....AN

69

ля ля

преди 10 години

това са болни и слаби хора които са комплексирани и подтискани от дълго време!

68

Миро

преди 10 години

Съжалавал бил тоя ***!!!Каква психика трябва да имаш,за да извършиш такава простотия!В последно време много тъпотии станаха.Ще спирам новините вече,това не се издържа!

67

Турчин до 84

преди 10 години

Но нашият спор тук за алкохола даже не е по темата - този "човек" не е бил пиян когато е убил детенцето. Поне така прочетох другаде. Или пък е бил пиян и адвоката му го е посъветвал да се прави на луд.

66

Българин

преди 10 години

Дайте изверга насам.......

65

Анонимен

преди 10 години

до 83Абе, турче...дойдохме си на думата май, а?Алкохола влияе различно на всеки. това искам от половин час да ти набия в тиквата. Не можеш от твоя гледна точка да изказваш обективно мнение за това алкохола как се отразявал на хората.

64

Турчин до 80

преди 10 години

Алкохола влияе различо на всеки човек. Гледал ли си филма '' Маската '' комедиен филм забравих името на актьора... Алкохола е нещо подобно на маската..

63

Анонимен

преди 10 години

до 78Вие турците нали не пиехте алкохол?Кога си се напивал и с какво и с колко, че си бил пиян някога?Я ни светни!Няма да казваме на Аллаха ти!Споко!

62

присъда

преди 10 години

хан крум отрежете му и двете ръце защото стях бместо да гали тои убива ,краката вместо да води детето си на разходка рита и накрая разбиите му главата защото там няма мозък

61

Анонимен

преди 10 години

до 78Ами турчино, аз що като съм трезвен няма как на този свят някой да ме ядоса, а напротив ще подходя с ирония към него...к'вото и да ми кажа, а като се напия някой каже ли ми нещо на криво и започвам да споря здраво с него и то на висок тон?

60

Анонимен

преди 10 години

Затова някога Крум изкоренил лозята !Алкохолът не прощава! В БГ няма клиники за лечение от алкохолизъм. Да не се дават помощи и инвалидна пенсия на хора ,употребяващи алкохол.

59

До 76 от Турчин

преди 10 години

Не знам аз ако се напия ми е смешно и няма как да ме ядоса някой. Ако съм трезвен има случаи при които мога да се ядосам но пиян не. Тези твои познати '' кротки агънца '' са агресивни по принцип но подтискат агресията когато са трезвени според мен.

58

Анонимен

преди 10 години

до 70Гледай си работата бе. аз познавам поне 5 мои близки, които са невинни агънца трезвени, но като се напият става съвсем други хора- избива ги на ярост и агресия. Мълчи си , че ставаш смешен.

57

Българин

преди 10 години

Не разбрах, кога започва проверката в отдел "Закрила на детето".А също така не разбрах, кога връщат смъртното наказание.