25

M.Jane

преди 10 години

В цяла Европа съдът сигурно няма и *** да си хвърли по тебе заради някаква си марихуана, но това е България, все пак...

24

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е, че човекът иска да се лекува безплатно. Ако си купи коноп от дилър, никой няма да му каже и копче! Но, когато сам си го гледа, това са неплатени подкупи за мафия, полицаи, прокурори, съдии, политици, министри, депутати всички по веригата нагоре .... Ей, затова е осъден и никой не може да ме убеди в противното!

23

Илиева

преди 10 години

В Америка разрешиха употребата на марихуаната за медицински цели. Има си специален режим за това. Доказано е полезното действие на марихуаната в този случай. Нашите *** съдии първо да се бяха поразровили в литературата, а не ако не съм им платили, да осъждат човека. Няма ли Върховен съд и други съдилища? Едва ли г-н Калчев разполага с много пари, та да му отнемат и малкото, които има. СРАМУВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪД - НЕКОМПЕТЕНТНИ, БЕЗСЪВЕСТНИ И ЖАЛКИ!

22

ля ля

преди 10 години

за съжаление никой няма да ни позволи да легализираме марихуаната заради огромната печалба на тесен кръг от хора и пътечките по които печелят странни хора! резил!

21

nykoi si

преди 10 години

ei GUBETCHIYTA,da go duha6 pod voda 4e da se udavi6.Ti ima6 li si na prestava kakva bolest e mnojestvenata skleroza 4e e nele4ima,nyma lekarstvo za tazi bolest s koyto se razbolyvat tolkova mnogo mladi hora

20

svetliov

преди 10 години

Аз ще се прекръстя на Ахмет,ако съдията който е присъдил това не пафка всяка събота и неделя!!!

19

но комент

преди 10 години

Ами освен да пожелаем на прокурора и съдебния състав да ги хване множествена склероза и да изчерапат "всички начини на лечение"!Тази присъда е позор за българското правосъдие!Свинщина и позор!Не може за употреба на лекарство да се носи наказателна отговорност!

18

Срамота!

преди 10 години

Ей, правосъдието ни било много бързо, като става въпрос за болни, слаби и беззащитни хора, позволили си дребно провинение!За две стръкчета, гледай какви панаири! Кой *** въобще е завел това дело?

17

До ицо

преди 10 години

Ооо колко си *** ! :) Да се забранява марихуната било "комунистическа порядка" и "целия цивилизован свят си променял законодателството". "Цивилизованият свят" с легалната марихуана до момента се изчерпва до две държави - Уругвай и Северна Корея (които със сигурност не са управлявани от комунистически/леви правителства !), и още няколко, където не е декриминализирана. Не само идеологически, ами и географски си още у Факултето :)За медицински цели - ОК, за друго - ходете в "цивилизацията" :)

16

Анонимен

преди 10 години

Пуснете го човека бе! Отглежда две растения за лична употреба, а вие го изкарахте наркодилър! В това ли е проблема, че не е "изчерпал всички други начини за лекуване", тоест безплатно и не пълни джобовете на бялата мафия? Евалата че няма да се откаже да си отглежда!

15

vesko02

преди 10 години

Дали може да бъде защитен проект за отглеждане на марихуана с медицинска цел и да се получи субсидия, щом като за тютюн може.

14

Анонимен

преди 10 години

До ицов Лозана свободно се продава и там който иска си пуши тревица .Лично съм виждала едно бабе на 70 год да си пафка марихуана

13

Анонимен

преди 10 години

Koi kazva che ne ni raboti pravosudnata sistema :-) BRAVO

12

ицо

преди 10 години

Гадове мръсни и вие ще си отидете! Не може целия цивилизован западен свят да проглежда и да си коригира правосъдието а тук да продължаваме с комунистическите порядки! В стремежа си държавата да запази монопола на мафията, всеки ден горят невинни, че и в неравностойно положение хора... СРАМ!

11

Анонимен

преди 10 години

v 4ujbina otvarat kanabis barove.po4ti nasekade e legalna marixuanata. nema takava darjava ..

10

Анонимен

преди 10 години

Ostavete horata da si pafkat I piivat bira I zabranete tvurdiq alkohol !

9

Анонимен

преди 10 години

Инкриминация!За 1 2 растения/ 1 2 грама те вкарват в затвор, а за убийство на пътя, малтретиране на деца, ибийства и изнасилвания... условни или равни на тия присъди който се дават това че си гледал Марихуана. ПАРАДОКС.

8

драган

преди 10 години

аве - иване - как се изпусна преди малко - та нищо не разбрах! ти нещо разбра ли?

7

Дарвин

преди 10 години

Защо не разрешим всички видове наркотици и да оставим еволюцията да си свърши работата, както винаги си е било.

6

Иван

преди 10 години

Айде малко инфо. Конопа е 33 вида и един става горе-долу за това. Как разбрахте, че този си е гледал правилния вид марихуана? защото има един вид отровен. Другите са видове за производство. Или важното е, че е трева. Защо като видите гъба веднага не я ядете, а се питате дали е ядлива? или за някого са важни само парите.........