29

info.

преди 10 години

До Анонимен 34тиАбе лоьольо!!Гръбнакът на икономиката не е средният и малкият бизнес,а ИНДУСТРИЯТА!Tакава в бг няма,затова не драскай заучени глупости!!

28

Ивелин

преди 10 години

Няма абсолютно никакво значение номерът. Важното е, изборите да не се опорочат както миналия път.

27

ДА

преди 10 години

ГЕРБ ПО НИКАКАВ НАЧИН НЕ БЕ ОМЪСКАРЕНА,НОГО НЕЩА ДРЪПНАХА НАПРЕД,САМО НЯКОЙ КАЛИНКА,НО БОЙКО ЗДРАВО ДЪРПАШЕ КОНЦИТЕ,НЯМА ТРАЙЧО,ЗАЙЧО КОЙТО НЕ ВЪРШИ РАБОТА И ИЗЛАГА ПАРТИЯТА КЪШ,А СЕГА КОЛКО СТАЧКИ И ГЬОН СА БСПАРИТЕ И ТУРЦИРИЗИРАНЕ НА БГ,ТО НЕ ОСТАНАХА ТУК ЧОВЕЦИ ВСИЧКО БЯГА,КОЙ НА ГУРБЕТ,КОЙ ДА УЧИ,Е,БГ ИЗЧЕЗВА,АКО РЕШИШ ДА РАБОТИШ ЧЕСТНО,ТО ТЕ ПОГВАТ,ВСЕКИ ДЕН НАУЧАВАМЕ МНОГО ВАЖНО ЧОЕШКИЯ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ,МРЕМ КАТО МУХИИ НЕ ИМ ЕНЯ НИТО НА ВЛАСТИМАЩИ,НИТО НА САМИТЕ НАС,ОТЧАЯНИЕ И СМЪРТ.

26

Монархист

преди 10 години

до 34Извинявай, ти адекватен ли си? Какъв основен фактор на Балканите и Европа, какви пет лева, бе, човек?!Точно по времето на ГЕРБ България бележи спад в растежа си, малкия и среден бизнес умря, а да не говорим за скока на цените - то не беше с яйцата, то не беше с лекарствата, то не беше с месото. Заплати - йок, пенсии - йок на квадрат. Обаче едни лелки в Държавна Администрация си писаха бонусчета всеки месец. И ще ми говориш за растежи по тяхно време. Слез на земята и не фантазирай.

25

за

преди 10 години

ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ,КОЙ НОМЕР ШАПКА НОСИ,ИЗТИЧАНЕТО НА МОЗЪЦИ ОТ БГ,А ТУК МАФИИТЕ-ПЕЕВСКИ,ДПС,БСП,КУНЕВИЦА,ХУБАВОТО НАДЕ,ОКАЗА СЕ БЪРДАК ОТ СТАРИ ,ЩО ЗА ЕВРОПЕЙЦЕ СМЕ НИЕ,ПЕЕВСКИ ОПЛЮТ ОТ МУХИТЕ И КАТО МЪРЩА ВУНИ,А НИЕ ГО ИЗДИГАМЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА,ЯВНО И ТАМ СЕ ВРИЧТ,КОЛКО МНОГО НИ Е ЖАЛ ЗА БГ,А СИ МЪЛЧАТ,ЩОМ НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДРАКОНОВИ МЕРКИ ПРОТИВ МАФИЯ,КОРУПЦИЯ,БАТКО И БРАТКО И Т.Н.

24

Анонимен

преди 10 години

Веднъж стомна за вода втори път не !Ако искате след 3 г отново да дойдат БСП и ДПС гласувайте за ГЕРБ

23

Пенко

преди 10 години

Така е!Само дано народът да игнорира 15,18 и 29,че жална ни майка!

22

Камен

преди 10 години

Само не разбрахме защо БСП и ГЕРБ са с отделни бюлетини от ДПС, като и двете партии крепят турците във властта.

21

info.

преди 10 години

Която и да е малка партия да избереш,тя задължително трябва да се коалира с по-голяма,така е по закон!Така че смисълът от гласуване е нулев!Единственият вариант да гласувате е с един огромен (X) върху цялата бюлетина,това е

20

драгалевски мавър

преди 10 години

Аве къде е Костов? ахахах

19

драго

преди 10 години

Едно съм сигурен ,че от както дойдоха Герб на власт народа масово обедня ,преди да дойде на власт тази престъпан организация имаше бизнес ,хората живееха по добре а след 4 години масова безработица ,млади хора се самоубиха зареди фалити ,затова повече не трябва да се прави тази грешка да имаме престъпници в политиката ..

18

Монархист

преди 10 години

Тия избори мисля да пасувам. Или да гласувам за некви тотални анонимки дето за пръв път ги чувам и виждам. За нови бардаци със стари ...... нямам желание да гласувам.

17

info.

преди 10 години

До Анонимен 23тиЗад Бареков и Борисов е Иван Костов.Затова не предлагай хора без да знаеш какви са техните цели!!!!

16

info.

преди 10 години

Хайде партийните послушковци,спорете кой за кого да гласува иначе пари от партийната каса няма да видите!Колкото до резултата той вече е ясен!Но вие все пак си спорете!

15

Анонимен

преди 10 години

До само фактиаве ***, нали хората подкрепиха герп през 2009 точно, за да "разбият" тройната коалиция ... И кво, точно некадърността на герп ги върна обратно! Никой няма да се върже на подобни приказки вече, хората разбраха колко *** човек е борисоф и колко алчна е групировката герп!

14

Анонимен

преди 10 години

За филиалите на БКП: Герб, БСП, ДПС, реформатори.... е все едно с кой номер играят, защото всичките са в единия отбор на майко продавците.

13

IVo_1

преди 10 години

Червените *** веднага налазиха сътатията с тяхното тъпоумие и слабоумие и призив да не се гласува за 18. Е няма пък. ВСИЧКИ да задраскват номер 18, само и единствено номер 18

12

хипобирец

преди 10 години

Гласуваме с 2. Светльо президент!

11

Анонимният

преди 10 години

Да не се объркате да гласувате за 18, че тъжна ни майка!

10

еййй много тъжно герб се редиха на опашки 48 часа чакаха да се регистрират, а сега са чак номер 18 :(