66

Анонимен

преди 10 години

малки терористи.Деца войници има в африка русия е бедна и мизерна завинаги

65

Анонимен

преди 10 години

като чета коментарите незнам дали да се смея или да плача

64

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

русия скоро ще бъде историята!!! Да живее САЩ !!! Да живее Израел !!!

63

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 72Значи имат нещо предвид, пич... Щом тези деца на по 12-13 години тренират, то след 4-5 години ще са бойни машини и готови да сеят смърт. :)

62

Божо

преди 10 години

Русия се връща към средата на 30-те години в Германия, когато немските деца са били обучавани да "пазят" Райха от комунисти и след това измрели по руските полета !!! Вместо да учат децата на градивност и независимост , те им изравняват главите !!! Руските камаради си пращат децата в Лондон, обаче обикновените русначета ще "защитават" милиардите на жириновски, шойгу, дерипаска, путин и всички останали гении на социалистическия национализъм и на националистическия социализъм !!! ГНУС !!!

61

Мишу

преди 10 години

До Анонимен 54В Русия учат децата си на всичко! Затова и балетът, и операта, и театърът им като гостуват на запад е фурор и билети няма месеци преди това! И художници си имат, и доктори, и инженери, и в космода летят! Само че както видяхме, руските военни, възпитавани от малки в такива училища имат и морал, и дисциплина и хладнокръвия - в Крим без никакви жертви и рамбовщина свалиха на колене почти 20 хил. украински военни. И никога не пикаят върху убитите си врагове, както янките!

60

Анонимен

преди 10 години

Когато една държава загуби, първо я разоръжават. Така постъпиха и с нас. Съвременните младежи са по зле от майките си, които са разглобявали и сглобявали калашник за 2 минути, определяли са маршрут по азимут и са стреляли на полигон. Понятието Родина, общност, род старателно се размиват в евротолерастия, за по лесен контрол върху завзетата територия и изцеждане на ресурсите за "бог да прости"

59

Бррр...

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукАбе момче!Я си посети психиатъра, че нещо ти се е обострила шизофренията!Пролетно обостряне се казва

58

Анонимен

преди 10 години

Децата на олигарсите на Путин учат в Лондон,Америка как се борави с главата а тези руски деца ги учат как се борави с пушка.

57

60281

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукНикой никога няма да победи Русия.

56

Мики Маус

преди 10 години

.."освен традиционните часове. имат и военно обучение"Естествено , че ще имат!Иначе няма да е Кадетско училище, а ще е общообразователноОчудвам се на българската журналистическа простотия

55

Монархист

преди 10 години

Браво. Това е много хубаво, което правят. За огромно мое съжаление, българските ученици са толкова опростачени и неграмотни, че чак ме е срам от тях(не говоря за всички, но за по-големия процент).Много бих искал да видя нещо такова реализирано и у нас. За съжаление с толкова -чалгаджийски ориентирана младеж, надали ще бъде вървежно и полезно.

54

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Това е една отлична идея. Когато скоро САЩ смаже русия и американското знаме се развее над кремъл, тези момчета ще се влеят в победоносната Американска армия. С тяхна помощ САЩ ще постави на колене останалите карикатури от брикс. Американския долар ще стане единствената валидна парична единица в целия свят и новото Световно правителство ще бъде със седалище във Вашингтон. Всички комунисти ще бъдат изпратени право при бащицата им ленин...

53

28 - Анонимен

преди 10 години

До 40 - И за НВО-то мога да ти кажа, защото баща ми като бивш офицер също е преподавал. И като малък още се научих от него да разглобявам калашник и т.н. А за такива училища мога да ти кажа, че със сигурност има, защото съм имал сержант, който е завършил такова. А ти си кух като ръждива военна водоноска.

52

Анонимен

преди 10 години

дай им на сегашните да си бръснат краката и да си скубят веждите

51

Българин

преди 10 години

БРАТУШКИТЕ СА ВЕЛИКИ, КАКТО ВИНАГИ !!!В нашите училища освен да обичат геювете и *** не знам какво друго ги учат децата.В България също трябва да се върне НВО - началното военно обучение от 5 до 12 клас. Децата да се учат да боравят с оръжие и да бъдат патриоти, момичетата да оказват първа медицинска помощ, това е много полезно и в живота.Ей затова трябва да сме в Евразийския съюз на Велика Русия и на Путин, не в гейския Евр(оп)ейски съюз.

50

28 - Анонимен

преди 10 години

До 40-Бай-Х, знаеш ли че съм бивш офицер, който е отвратен от такива *** като теб, с които е пълна скапаната ни армия. Виждал съм и *** - дето могат само да крадат и да издевателстват над по-слабите физически от тях, виждал съм и *** (като теб), които се мазнят на старшинката или на взводния за някой ден отпусчица, виждал съм и умни и интелигентни момчета, които си губят времето там, защото родителите им са си били на място и са ги възпитали. Казармата е мечта за некадърни родители.

49

Анонимен

преди 10 години

Ami ot bylgarina xamerikancite napravixa bezvolev rab.Bez 4ustvo za rod i rodina .I daje sym siguren 4e pri nujda edva li bixa se sybrali i 200 du6i edna mijava 4eta da se biqt za BG. koi nqma jelae6ti ubeden sym.Bix se bil za BG no ako v pyrvite redici sa oniq ot narodnoto sybranie da moga pyrvo da gi iztrepq ta da imam stimul.

48

Peshonizer

преди 10 години

Държите се като ощипани госпожички, все едно няма съвсем същото училище в САЩ за съвсем същите цели...

47

Анонимен

преди 10 години

Te taq naciq 6te prebyde.vinagi sa bili velika naciq i ste bydat.Za naste deca na 4algata i porocite pytqt za ada e otvoren.Ste ni zatriqt gotinitte zapadni cennosti.