50

/

преди 10 години

Главна цел-да се премахнат руските бази в Крим за проционистки интереси.В световната медия се изливат тонове лъжи и помия срещу Путин и омраза към Русия.Това е показателно само за едно.Господин Владимир Владимирович изигра гениален ход,не искаше да нарани Украйна но предателите и го направиха косвено на украинците-взе си Крим с демократичен референдум,спря плащането в милиони за базите,спря отстъпката за цените на газ,готов е да защити етническите руснаци ако се наложи от киевските терористи и подкупници.Украинският народ загуби,предателите му отказаха да се проведат нови избори както бе угов

49

макето

преди 10 години

леле леле едни *** патки са се сбрали в лице в лице по бтв изключих си телевизора може ли да имаме токо продажна политика убавото наде първанова и един ни представляли в европатабоже господи що доживех да видим

48

one

преди 10 години

Аз си изчислявам, че съм подпомогнал моят Работодател с 360 000 лева за две години.На толкова си изчислявам преференцията за извършен труд (месечно по 15 000 лева за 2 години) към Работодателят ми, но отложено плащане от негова страна по взаимно съгласие и мое предложение.Ей сега обаче вече си ги искам тези парихахахахаха

47

обективен

преди 10 години

Хубaво е, че медведев е уточнил зa тия "250" милЯрдa, че били " под формaтa нa преференции"!!! Знaчи отново виртуaлни милиaрди, които Укрaйнa щялa дa плaти, aко не билa послушнa, товa е скaндaл! Кой нормaлен ще тръгне дa си искa пaрите, които били отбивкaтa зa неговите руски мaрионетки в Киев!И сегa откъде нaкъде укрaинците ще връщaт тия пaри, ми нямa Aрбитрaжен съд, който дa удовлетвори тaкъв смехотворен иск!

46

Анонимен

преди 10 години

Боли ме к*ра за Русия, важното е ние да сме свободни от Руско, американско, английско и всякакво външно влияние, за да сме народ с идентичност.За жалост това не става, тъй като сме в двете крайности - едните се кланят на руснаците, дето са ни мачкали 50 години с Тоя СССР, другите пък свалят *** на запада без да се защитават интересите на България. Истината е в средата ВИНАГИ. Еб*л съм ги всичките, важното е България да е добре, а не Русия или USA или Germany. *** off all !

45

vesko02

преди 10 години

Сега го казват ,утре ще си ги искат.

44

do 57

преди 10 години

А ти си Мега *** и Мега неграмотен щом не знаеш значението на "ПОСТСЪВЕТСКА"

43

Анонимен

преди 10 години

хахАхА ха тоя изчислява преференциите от времето на СССР ? АХАХАХАХАХ е тия са мега ***, няма такива като пияните руснаци.Все едно Станишев да изчисли колко държавата е подпомагала хората от времето на Хан Аспарух, под формата на военна защита и ползи от електронното правителство хаха и "преференции" за гражданите.УЖАС УЖАААС . До преди пееха песен, че отношенията на Русия и Украйна са пазарни, а сега , че ги били подпомагали и направили сметка гледайки в тавана. Наглост неземна- руска!

42

+++

преди 10 години

Крим ще стане перла на туризма. Всеки турист още на летището ще получи каска, плувки и противогаз. Източен рай ви казвам, швейцарци и германци си късат паспортите!

41

хахах

преди 10 години

Помогнала е като не ги била.взела. Ако не беше запада да помогне да не остане ядрено оръжие в Украйна, сега в кремъл щяха да ходят само с кафяви ***.

40

/

преди 10 години

Хаарец"Израелски пратеник отваря "гореща линия"с Украински ултра националист".Какава работа има израел да се меси изобщо в Украйна относно хора,които не са израелци но изповядват юдаизъм?Или т.нар.Израел може да се меси където иска по света поради"антисемитизъм"но Путин няма право да защитава етничски руснаци и християни"?

39

анонимен

преди 10 години

Абе къв си ти бе Медведев, били дали 250 милярда....... САЩ ги финансира с 50 милиона бе ееей.

38

Анонимен

преди 10 години

Само Крим не намесвайте!!!!Когато видя ПОТОЦИ УКРАЙНСКИ ЕМИГРАНТИ напускащи пределите на Република Крим,тогава ще КАЖА,че Путин и Хитлер са ЕДНО И СЪЩО и Русия е окупатор!!!Нещо не ги виждам тези УКРАЙНЦИ С ЖЕЛАНИЕ ДА БЯГАТ ОТ КРИМ към европейските ценности и демокрация!!!!ЗАЩО ЛИ Е ТАКА СЛЕД КАТО Е ТОЛКОВА ЛОШО!!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Във вторник в речта си на заседание на Върховната Рада на Украйна вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън изрази готовност да помогне на страната да намали зависимостта от вноса на суровини от Русия, съобщават медиите.Цялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_22/Bajdn-obeshhava-na-Ukrajna-energijna-nezavisimost-4915/- s golia si zadnik ste pomogne

36

GRN

преди 10 години

"Вижте ги какво правят украинските фашисти - с танкове и авиация атакуват Източна Украйна" - рече джуджето ***, обърна се, и разпореди - "Анатолий, хм-мм, я там малко танкове и авиация за ония в Чечня и Дагестан"...

35

,/

преди 10 години

Губернаторът милиардер с украинско-израелско гражданство на Днепропетровка област дава по $10 000 награда срещу про-руски сепаратисти или както са наречени на тази огромна обява вКиев пост"москаля".Ярош на Десесн сектор има"гореща линия"с посланика на израел в Киев за да се избегнели"антисемитски провокации"четем в Хаарец.Ако израелец се интересува за хора на религиозна основа,колко повече има право Путин за етнически руснаци и християни на прага на Русия!!!

34

Иво

преди 10 години

Русия до толкова подпомага Украйна, че взе да и управлява територии като Крим! На това му казват мечешка помощ!

33

GRN

преди 10 години

Каква е разликата между анексирането на немски територии 1938-40 г., и това в Крим през 2014? Разлика няма, джуджето *** се вживява в ролята на Хитлер.

32

Анонимен

преди 10 години

BRAVO NA PUTIN! Da jivee Rusiq! !!!

31

Анонимен

преди 10 години

простаци - как ще им дадеш такива пари!!!че и на нас даваха!!