137

До 155

преди 10 години

Ти пенсионер ли си ?

136

До хиху

преди 10 години

Ако знаете колко богати станаха ( американските капиталисти-империалисти ) в последните години от войните. Средната класа си загуби къщите , но къщите за милиони са стабилни !На кое казваш мафиоти ?

135

До Краси

преди 10 години

Краси , много цивилизации загиват от много разходи и разврат !

134

краси

преди 10 години

До всички русофили:Българи емигрират къде ли не-САЩ,Канада,Англия,Германия,Испания,на луната, на марс-само в комунистическа Русия-НЕ!ЗАЩО!Дори и *** бягат в Норвегия и Франция, а не при рускините.Там, където управляват комунисти има глад, мизерия, недоимък, купони , визи и концлагери.В русия живеят вечно полугладни и полупияни полухора.Ако не са нефта и газта отдавна да я няма тази държава.

133

хиху

преди 10 години

ДОРОГОЙ *** МЕДВЕДЕВ,САМО АКО ВИ ОТРЕЖАТ СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА И ЩЕ СЕ ИЗСЕРЕТЕ КАТО ОХЛЮВИ. Като си помисля само колко богати бяхте до 1989 година и ми настръхват косите които вече окапаха.Та вие направихте ръст единствено в подкрепа на световната мафия ,а ръста на икономиката ви беше дело пак на тия *** от Европа,които наляха безумно много пари в икономиката ви.Как ще си решите проблемите сами?Този въпрос задавали ли сте си го?Сигурно пак чрез война. Безмозъчни МУЖИЦИ!

132

Сандо

преди 10 години

Русия трябва се озъби на запада и наложи санкции поради подкрепата им на майданци

131

Анонимен

преди 10 години

Nqmame symnenie che shte specheli, kolkoto specheli i studenata voina...

130

146

преди 10 години

Вярно ли ?Колко е брутния продукт на Калифорния ?- живея тук.Калифорния е в дефицит !!!

129

До 240.

преди 10 години

Не , не си в Русия , Темата тук е за Русия , затова .Не си пропуснал нищо !Имаш ли да кажеш нещо по темата , чети статията !

128

gost

преди 10 години

Страна на която брутния продукт е колкото на щата Калифорния ,трудно нещо ще спечели.Колкото спечели По време на Студената война.Русия няма никакви шансове.Жалко за нашите политици ,които като чуят за Путин се подмокрят.Това истинско предателство към европейското бъдеще на децата ни.

127

111

преди 10 години

Пълното нарушаване на моралните устои на западния свят води до неговия окончателен политически и икономически крах. Всички цивилизации загиват заради разврат и алчонст.

126

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-142"Тика" се нещо друго в неграмотния ти Г.................!

125

zz

преди 10 години

СЛАВА ЗА РУСИЯ !!!СЛАВА , СЛАВА , СЛАВА !

124

Анонимен

преди 10 години

Тика има руски диверсанти !

123

До 132 .

преди 10 години

132. Всеки лидер на държава може да прави анализ и да дава направление и предимство на промишлеността ЗА ИЗНОСТ . Какво ще кажеш за България ?- твоите лидери казват ли ви , на кое производство наблягат за износ , за да няма България отрицателен баланс между вноса и износа ?

122

Бе Туков

преди 10 години

Бе тук направо си е Русия. Мамка му ! Да не би Путин да е дошъл да реже лентата за присъединяването на България към Евразия? Как съм изтървал джомбуша...!?

121

Анонимен

преди 10 години

хунта совершила переворот в Киеве на плечах наркоманов. В захваченной мэрии во время евромадана находился цех по изготовлению наркотиков

120

Анонимен

преди 10 години

131. Бай Михале ,Банките когато съобщават съотношенията на валутата , нямат предвид за колко в твоя квартал ще купиш 1 долар . Този курс показва икономическата стабилност на държавата . А ако пътуваш в чужбина , можеш да си обмениш левовете в банката или в държавата където отиваш. $1 днес е =£0.59 , 1 лев =£0,42 англ.лири . Ако пътуваш за Лондон , за да купиш 1 англ. Лира ти трябват 2 лева и 38ст. От Америка за да купя 1 лира ми трябват $1 и 68 цента. Лирата е водеща .купуваш $1,за 1лев 42ст.

119

А

преди 10 години

ДРУГАРИ ВСИЧКО Е ВРЕМЕНО НЕ СЕ РАДВАЙТЕ ТОЛКОВА! ОБАМУНА НЯМА ДА Е ВЕЧЕН ГЛАВА НА САЩ, СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ЕВРОПА КОМУНИСКАТА МЕРКЕЛ,ФРЕНСКИЯ КОМУНИСТ,АНГЛИЙСКИЯ ***......ТЕЗИ *** РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ХОДЯТ.

118

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА СЪВСЕМ СКОРО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ЩЕ РОВИ ВЪВ БОКЛУКЧИЙСКАТА КОФА!!! НЯКОЛКО ЧОВЕКА НА ТОЗИ САЙТ ОТДАВНА ВИ ГИ ПИШЕМ ТЕЗИ ИСТИНИ ИЗЛЕЗЛИ ДНЕС ОТ УСТАТА НА МЕДВЕДЕВ А МИНАЛАТА СЕДМИЦА И НА ПУТИН НО ЕВРОФЕНОВЕТЕ ВЯРВАТЕ ПОВЕЧЕ НА ПРОЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА! СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ!