202

бон апети

преди 10 години

Купуването и продаване на гласове с кебапчета е/ вкусно /престъпление.

201

и

преди 10 години

Тук на политиците ни им стига сивото вещество до кюфтета и скари, и затова сме на този хал.А в крайна сметка всички тези политици са от едно и също котило, с едни и същи цели - крадене и безотговорност към избирателите им.Не виждам повод да агитират някой да гласува, тъй като те си купуват гласовете, а и видно си приписват хора, подкрепили партиите им, за да се попълни бройката и да ги регистрират в ЦИК. Едва ли имат нужда от реални гласоподаватели.

200

Анонимен

преди 10 години

"плюйте на воля- ще видите на 25 !"Какво ще видим, безплатни кебапчета ако гласуваме за Барека ли?!

199

t

преди 10 години

И този заприлича на БСП, те с кебапчета, той с кюфтета, другите с безплатен ток и екстри, и те ти безработен електорат, който ще се продаде за по 20-50 лева е едно похапване, разбира се и за безплатен превоз до София и обратно, за да симпатизират преди всичко за стомаха си. Цената не оправдава продажността. Но в България следваме Бай Ганьовщината и скоро няма да се промени нищо, докато не си променим малко мисленето. Но дали останаха мислещи хора се питам.....

198

Анонимен

преди 10 години

Пазарува си депутати, да погледне и в продавалника може да искочи нещо евтинко !!!

197

Веско

преди 10 години

Снимката е показателна с какво и как мисли да печели гласове Барека, само мога да му пожелая да се специализира в скарата щото друго в една нормална държава никой не би му поверил

196

Анонимен

преди 10 години

lllllllllll

195

gaskain

преди 10 години

SA6TATA AMERIKANSKA 4IIA KATO BOKO TIKVOKO

194

Анонимен

преди 10 години

плюйте на воля- ще видите на 25 !

193

Анонимен

преди 10 години

И на Великден Бареков няма спиране. Не се свени от празника и се хвърля еднолично в битката с кюфтаци. Който си е без срам, няма как да почувства неморалното в случая. Можеше да замълчи поне през тези 3-4 дни. Търгашът си е търгаш до мозъка на костите и го проявява по особено нагледен начин. Даде човека половин милион на партията си, ама нали има и богати приятели - бъдещи евродепутати, парите прииждат като по време на наводнение. Сам се дави в нахалството си. Показа изцяло противния си облик.

192

Анонимен

преди 10 години

Абе някой знае ли, защо всички толкова ги е страх от Бареков ?Под всички имам предвид комундерите и герберюгите.Какво толкова им е направил или може би усещат, какво ги чака ако народът избере Барека !

191

гениално

преди 10 години

Снимката е велика!Отразява бг действителността 100%.Един гнусен безскруполен лъжец и около него стадо кръгли ***.

190

ха ха

преди 10 години

Бареков, стига си се правил на патриот, ами я кажи даде ли съгласие да ти падне банковата и данъчна тайна, за да ти огласят резултатите от проверките, дето ти са назначени! Доколкото знам и медиите, което писаха, май май нещо си се опъвал и не даваш такова съгласие!

189

Анонимен

преди 10 години

ТО ГЕРБ НЕ Е КАТО ДА НЕ Е ПЪЛЕН С ПОЛИТИЧЕСКИ *** ОТ ВСЯКАКВИ ПАРТИИ, НАЙ- ВЕЧЕ БСП- КАТО ПОЧНЕШ ОТ БОЦКАТА, КОЙТО СИ ПАЗИ ПАРТИЙНАТА КНИЖКА, ПРЕЗ ЦЕЦКО- ДС, ТА КАТО КАЦНЕШ НА ЦЕЦКАТА- БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ПЛЕВЕН- ВСЕ УБАВЦИ И ТВЪРДИ ХОРА- НЕ СИ МЕНЯТ МНЕНИЕТО И ПАРТИЯТА.........................

188

писна ми

преди 10 години

С това ли се гордееш бе, Бареков! Обираш предателската политическа *** и претендираш, че нова партия правиш! Пълен провал си! Дано малко ти се вържат на приказките! Аз определено не вярвам на човек, до вчера *** г....а на Борисов, а днес - пръв патриот го раздава! Какво стана бе, Бареков, че обърна палачинката - нещо не ти платиха ли? Е.....и и въртиопашките, дето са нашите "мили политици"!

187

Анонимен

преди 10 години

Свърши лапането при гробарите и се разбягаха като мишки от потъващ кораб.

186

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=liKF2cQrPeMБългария ще пребъде с такива политици

185

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=liKF2cQrPeMайде,да ни е честит новия политик

184

Анонимен

преди 10 години

Абе, досега не са избягали толкова колкото на вас ви се иска.

183

Дани

преди 10 години

На хората в ГЕРБ им писна от простотиите на Тиквата и Цвъки, за това бягат!