13

Селянин

преди 10 години

Този виадукт на "Хемус" няма изгледи да стане скоро. Освен това в петък посока Варна имаше един участък, където движението се стеснява до една лента, и после се преминаваше в две. Това бе достатъчно за образуване на задръстване. Подозирам, че и днес ще има "две" ленти ;)

12

ivza

преди 10 години

До 8 и другите,които обиждат на провинция-кротнете се.Моето мнение е ,че България и провинцията може без София, но София не може без провинцията.Бих се извинил, но е крайно време да се вземем в ръце и да спрем да се делим,защото от това имат полза само враговете на България.Да не следваме политиците, които по най срамен начин не съблюдават написаното на фасадата на Народното събраниеСветли празници са тези дни,да не ги опошляваме.

11

Анонимен

преди 10 години

Кореняк софиянци се заврьщат от родните места.

10

Tatul

преди 10 години

Така е, навремето едни такива селяни като мен за дошли в софия и са ви построили университет, за да ви наливат акъл в *** шопски ***. Е вижда, че се опита е неуспешен.

9

Анонимен

преди 10 години

Прости, по-прости,най-прости, БЪЛГАРИ!Що се делите на софиянци и провинциалисти? Глупациииии една шепа народ сте.

8

Татул

преди 10 години

Явно само селяните имат пари за почивка по великден. Кореняците шопи в почивните дни са на работа - такситата и магазинчетата в мола трябва да работят без почивка.

7

Tatul

преди 10 години

Твърдо за телените ограждения. Да не допуснат нито един дървен шоп да напусне клоаката наречена софия.

6

Анонимен

преди 10 години

Да се издигнат телени заграждения и КПП-та.Влизането в София само с пропуски.Всеки раждан в провинцията да не се допуска.Селяни, не ви искаме!

5

user

преди 10 години

Какъв е проблемът изцяло да се спре движението на камиони за 1 ден?! Не е нормално да има такива касапници по пътищата и да се толерират турските превозвачи.Това наистина го има само в България.

4

Анонимен

преди 10 години

После всички мрънкат, че сме били бедна страна!Кое ни е бедното? Като дойдат празници, половината държава се изнася в Гърция; кръчмите и без празници са пълни всеки ден...Обаче после - дай да мрънкаме как бил беден животът!

3

големтрафик

преди 10 години

голем трафик в черно море има американски кораби френски руски като магистрала е там направо ще стане .........

2

Елемаг

преди 10 години

Е кво,пак ще има претрепани и задръствания!!Или може би се съмнявате??

1

то

преди 10 години

Селяниии