181

Георги

преди 10 години

До Анонимен 233Ичел съм почти всичко за"Курск" от разни източници на разни езицци. Жалко, не съм гледал още френския филм. Няма да коментирам случая! Жалко да доблестните руски морячета - жертва на психясал, наср^л се от страх американски капитан! Само искам да кажа, че благодарение на железните нерви на Путин, ние сме живи! Ако беше изпратил само два противолодъчни самолета да накажат престъпниците, Третата Световна щеше да е започнала и свършила! Путин е най-великият политик на Земята!

180

Анонимен

преди 10 години

Пентагон признал, что имитация атаки Су-24 на эсминец ВМС США произвела деморализующий эффект на экипаж корабля. 27 членов экипажа эсминца подали рапорт об отставке. Комментирую свои действия они сказали, что не намерены подвергать свои жизни опасности.Пентагон в понедельник выступил с заявлением, в котором утверждает, что российский бомбардировщик Су-24 в субботу несколько раз пролетел вблизи эсминца ВМС США Donald Cook в Черном море и при этом несколько раз имитировал боевую атаку.

179

тя

преди 10 години

ВОЙСКИТЕ НА САЩ - ВЪН ОТ ЧЕРНО МОРЕ!!!

178

Шоп

преди 10 години

До НФБСВЕТЪТ ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ХРАНИ..А НИЕ ИМАМЕ ЧУДЕСЕН КЛИМАТ...МНОГО РЕКИ------------------ Точно ти ли ще се хванеш да копаш домати и краставици? Къде виждаш себе си по веригата? Аз те виждам само като дървен философ, който опипва доматите на Красноселския пазар и мрънка, че му е скъпо.

177

Шоп

преди 10 години

До НФБ Я сега обясни по какъв начин американските кораби в Черно море ти пречат на индустриализацията и на производството на храни? Два американски кораба пречат, а 50 руски не пречат? А?

176

Анонимен

преди 10 години

До ВЕСОДобре са Словения , Чехия , Литва , Полша донякъде и всички останали са по-добре отколкото ***,най-добре са тези ,които не правиха мирни преходи с Желю,а изкорениха комунистическите престъпници и започнаха да строят държавите си , особено добре развиваща се е Хърватска и то без да е в ЕС (което може ви дори повече пречи ,отколкото помага,заяото днес чета един испанец как реве колко бедна била Гърция и как 3 000 000 гладували без да казва, че това са емигранти. БГ Делфини я яли).

175

ВЕСО

преди 10 години

УБЕДИХ СЕ ЧЕ ПО ПРОСТИ ОТ СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ НЯМА КАЖЕТЕ МИ КОЙ СА ДОБРЕ

174

волгин

преди 10 години

Велики са Американците как направиха така че тьпия Путин да се бият брат срещу брат едно време Рейган ги изработи а сега е ред на Обама

173

Majestic 51

преди 10 години

Извънземна инвазия вече е факт,тези тренировки не са напразно, сценарият за пред масата много добре е подготвен и измислен.Човекo кога ще се събудиш?!

172

Подлото Еврейче ?

преди 10 години

Това е удобен момент да зададем въпроса , как сме добри северноатлантически партньори , когато си пращаме войниците по пустините да убиват в името на ограбването на петрола , но не сме достатъчно добри северноатлантически партньори да станем една от почти всички други европейски държави с безвизов режим за САЩ ?

171

Adam1966

преди 10 години

БРИКС организира ембарго на зелена боя за САЩ ! Белия до са в паника !!!!!!! Имали вЪв ФЕД имали в резерв боя само за 100 години !!! Ужас !!! Ами сега ???!!!

170

До Василев

преди 10 години

България преди 1944г. е била държава за пример ..за трагично управление. Три национални катастрофи с няколко стотин хиляди избити, два пъти повече инвалиди, още толкова вдовици и исираци. Пет загубени войни, три големи въстания, терор, преврати, ЗЗД с идивани десетки хиляди непълнолетни-гимназисти, ЗЗН- с десетки хиляди депортиране евреи. 2 700 000 напълно неграмотни, 900 000 полуграмотни. София разрушена. Внасяли са дори клинците за покови на конете...

169

Adam1966

преди 10 години

Зелени Гущери плуват от Време оно в Черно море !възможно е и тюлени !

168

Анонимен

преди 10 години

За да спасят туризма преди 50 г. в Черно море...1964 г. турзмът бе в разцвет. вииждал съм стадо делфини на плажа до Златни пясъци. Началото на масовия туризъм бе 50-те години, голям натиск оказва ЧССР - просто нямат море. Дотогава българите не знаеха какво е това плаж. Избиваха отровните змии - с няколко вагона таралежи. Помнят, че край плажовете гъмжеше от таралежи. Змия съм виждал един, два пъти.

167

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 257 Аз не мисля,че инцидента с "Доналд Кук" е бил предварително планиран от американците В момента положението си е чиста нова студена война В крайна сметка какво търсят в черно море американците Да си взимат делфините и да се разкарат

166

Анонимен

преди 10 години

До Анонименми имаше филм за ваденето на 'Курск" и интервюта с висши руски военни. Там дупката не беше кръгла. Сигурно знаеш за някой друг "Курск". Сега чувам за него. Интересно!

165

Предложение

преди 10 години

Одеса става за база на американските ВМС.

164

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народдоколкото се сещам от доста години тези маневри са съвместни и предварително планирани. Затегни някои от винтовете, да не хлопа.

163

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народА на Доналд Кук каво се е случило? :)) Вие май си вярвате в митичните руски оръжия. Просто никой няма да почне да стреля по единичен самолет, който очевидно извършва провокация.

162

Анонимен

преди 10 години

До НФБНЕ ИСКАМЕ ДА НАДУВАМЕ АМЕРИКАНСКИЯ ПРОБИТ БАЛОНИСКАМЕ ДА ИНВЕСТИРАМЕ В СТРАНИТЕ СИ--------------------Инвестирай де, що не инвестираш? Като че ли някой те кара насила да купуваш американски акции.