325

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ СА СЛУЖИЛИ СТАНИШЕВ И СИДЕРОВ ? ТЕ СЕГАШНИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЛУЖАТ- ОТ 2005 ГОДИНА НАСАМ.

324

Анонимен

преди 10 години

Сидеров ако гръмне с пистолета си ще се на*ка.

323

Миро

преди 10 години

Че САЩ отдавна нямат нищо общо нито с демокрация, нито с капитализъм, нито с нещо читаво спор няма, но че Русия прави същото, само чрез други методи и инструменти - също. Между другото - ако някой все още се чуди откъде наливат пари на Волен...разликата между него и някои други е там, че господарите му не го уважават и той го знае. Само революция й трябва на България. Но за съжаление такава, при която се пролива кръв.

322

Анонимен

преди 10 години

Не е луд, който яде баницата, а който му дава. Сидеров е на принципа ''интареса клати феса''. Това с феса как добре съвпада, не е иситна :)

321

Анонимен

преди 10 години

СТИГА ГЛУПОСТИ- ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ СССР И БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА-СПРАВЕДЛИВА СОЦИАЛНА СИСТЕМА, БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ, УЕДРЯВАНЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, РАЗВИТА ИНДУСТРИЯ- ТОВА РАБОТИ ТО 40 ГОДИНИ В ШВЕЦИЯ И ВСИЧКИ ГО ДАВАМЕ ЗА ПРИМЕР. А ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОТО СИ Е НЕИЗТРЕБИМА БЪЛГАРСКА ЧЕРТА- АМЕРИКАНСКАТА РАДИАЦИЯ Е ПО- СЛАДКА ОТ РУСКАТА РАДИАЦИЯ, АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБИ НАД БЕЛГРАД СА МИРОТВОРЧЕСКИ, АМЕРИКАНСКИТЕ АВИАТОРИ, СРИНАЛИ СОФИЯ, ЗАСЛУЖАВАТ ПАМЕТНИКА СИ, НАЛИ ?

320

Анонимен

преди 10 години

Анонимен, няма такова понятие, САЩ-империя на злото.Определението е на РЕЙГЪН!СССР-ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!По-точно от това , здраве му кажи!

319

Анонимен

преди 10 години

А бе къде са служили Волен и Станишев, че не мога да намеря информация?

318

Анонимен

преди 10 години

ИМАШЕ ЛИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВЛИЗАНЕТО НИ В НАТО И ЕС - НЕ. КАКВО Е СЕДНАЛ СЕГА ПЛЮНЧОТО ДА ИСКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЛУПОСТИ - ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ- ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА С ЕГН-ТАТА , МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ПРИ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ- БЮЛЕТИНИТЕ ОТ КОСТИНБРОД ЩЕ СЕ ЗАМЕНЯТ СЪС СПИСЪЦИ С ЕГН-ТА- ИСТИНСКИ НЕОБХОДИМ Е РЕФЕРЕНДУМА ЗА ЕВРОПА И НАТО.

317

Ф-1

преди 10 години

Не познавам привърженик на АТАКА, който да не е бил бивш военен, милиционер, партиен доносник или в близки отношения с такива.Това са най- долният слой, утайката на антибългарската слуз от русофили.

316

Анонимен

преди 10 години

ЧЕ ГО КРЕПИ, КРЕПИ ГО, СЕГА КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ ?

315

Ф-1

преди 10 години

По-голям *** от този НЯМА!Извинявам се, има- тези, които го поддържат.

314

androsbg

преди 10 години

Как няма да е правилен избор, Болен ага, като за твоите сметки беше много полезно решение да крепиш турци и социалисти. Това показва, че си просто тяхна пионка и продажник.

313

Анонимен

преди 10 години

....И КАТО НЕМА ПОЛЗА ОТ НАТО И ЕС.....ЗАЩО ЩЕ КАНДИДАТИРАШ НА ЕВРОВОТА ,БЕ??!!!

312

патриот

преди 10 години

Сидеров е мръсно комунистическо, което продаде националистическата идея и интересите на България за руски пари. Крайно време е някой да му счупи главата.

311

Анонимен

преди 10 години

Сидеров вече показа кои са работодателите му икои пари харчиЗа предателите съд --но не Български .

310

до 395

преди 10 години

Ти изкара Левски и Ботев обикновени отмъстители и убийци... Вземи прочети малко какво са искали и за какво са се борили, а?

309

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е патологичен лъжец и измамник. Такива безскрупулни хора не бива да съществуват в политическото пространство на Бългрия. За нас шанс няма, но ако желаем да дадем шанс на децата и внуците си, такива като този трябва да стоят далече от политиката.

308

Как не,

преди 10 години

До АнонименСамо с ГЕРБ напред!Бойко президент! Цецо премиер!Юрушите и ортаци на бунището!

307

Анонимен

преди 10 години

Бялата златка оправдава рублите от Русия. Браво, точно така. Русия разчита на партията с цвят на фекалия да им подържа интереса. Деева "националиста" скапан, ако Левски, Ботев и Раковски бяха живи, щяха да го обесят на центъра на София. Заедно с останалата червена ***

306

Анонимен

преди 10 години

Мъжленцето сидеров-патриотарчето жалко и лигаво.