47

Леле че народ

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Еми гледах видео в руска медия (уж на живо) и наистина имаше 2 напълно изгорели автомобила .Показаха визитка и някакъв знак на десен сектор. Освен другото видях и MG3 ,която е на въоръжение в Германия ,Турция и други страни.На някои от патроните имаше надпис Luger

46

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ПОНОМАРЬОВ СЪОБЩИ ЧЕ ОКОЛО 2 ЧАСА КЪМ БЛОКПОСТА СА СЕ ПРИБЛИЖИЛИ 4 ДЖИПА И НАМИРАЩИТЕ СЕ В ТЯХ ХОРА ОТКРИВАТ СТРЕЛБА ПО ОПЪЛЧЕНЦИТЕ КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ПАСХА НА БАРИКАДИТЕ.ОБЩО В МОМЕНТА НА ИНЦИДЕНТА НА БАРИКАДИТЕ СА ДЕЖУРИЛИ 26 ЧОВЕКА КОИТО СА УСПЕЛИ ДА ИЗВИКАТ ПОДКРЕПЛЕНИЕ ОТ СЛАВЯНСК.ПРИСТИГНАЛИТЕ 20 БОЙЦИ СА ВСТЪПИЛИ ВЪВ ПРЕСТРЕЛКА СЪС НАПАДАТЕЛИТЕ И СА УБИЛИ И РАНИЛИ ДО 7 ОТ НАПАДАТЕЛИТЕ.ДВА ОТ ДЖИПОВЕТЕ СА СИЛНО ПОВРЕДЕНИ И СА ОСТАНАЛИ НА МЯСТОТО НА ИНЦИДЕНТА.СЪОБЩЕНО Е ЧЕ ВЪТРЕ САНАМЕРЕНИ

45

Пламен

преди 10 години

"Благословени да бъдат всички народи,без руския.Бог да пази пазителя на мира Америка!Слава и на Украйна,която победи злото"-Направих копипейст на това нещо,за да видите всички какво означава ТЪПО,ПРОСТО,ЗЛОБНО ЖИВОТНО.Гнус ме е ,че това същество диша един въздух с мене и ходим по една и съща земя.

44

Леле че народ

преди 10 години

Междудругото от ОССЕ в Донецк нямат доказателства за руски военни А те са били на място и щом не са успели да открият надеждни следи,какво остава за тия нашите Одисейчовци ,дето приказват. Сега,ако проруските сили са ръководени от бивши офицери от съветската армия ,това не се брой за руски офицери от настоящата руска армия. Просто там е изключително трудно да се различат сегашни руски офицери и такива били на служба в СССР

43

trafoPOST

преди 10 години

На снимката - мирен, цивилен гражданин от източна Украйна.Ето няколко въпроса: 1. Въоръжено нападения над блокпост с мирни невъоръжени "граждани", но няма убит от тях. 2. На помощ се притичват въоръжени "цивилни" и избиват нападателите. Колко "далеч" са били тези въоръжени, че толкова бързо са се притекли. 3. Имаше снимки на автомобилите на нападателите, напълно опожарени, а руска телевизия показа техни вещи, по които няма и следа от изгоряло, а всичко беше като чисто ново. Пропагандата на 6.

42

ттттттт

преди 10 години

До SuisseПросто за уточнение-Сциентологията- отхвърля християнското учение за Бога и смята, че има много богове, някои от които са по-висши от другите.

41

Suisse

преди 10 години

Христос Воскресе. Не се караите. Впрочем яценук, който е премиер на Украйна е сциентолог и то високо в йерархията. Жал ми е за хората там.

40

Леле че народ

преди 10 години

До БГ Е баце ти в Украйна какво оръжие освен съветско ще намериш бре? Ясно е като бял ден,че е руско оръжието. То в цялата им армия е такова . Така че въпроса ти е леко риторичен. Честит ти великден и на тебе

39

Анонимен

преди 10 години

До кккк ЦРУ реши да направи този сценарии--ще потънем в кръв----------------- За кой сценарийй става дума? За присъединяване към Русия ли?

38

Шоп

преди 10 години

Трябва да си много ***, за да вярваш на подобни глупости. По-измислена история не бях чувал.

37

Анонимен

преди 10 години

Всеки народ има право на самоопределение и всекикоито се намеси във втрешните му работи е агресор.

36

с любезното съдейств

преди 10 години

Надпис на джипа на "Правый сектор": Драги украинци, драги сънародници, вие ще бъдете убити с любезното съдействие и финансиране на Европейския Съвет, на Нато, на Цру и на Държавния департамент на Сащ!

35

кккк

преди 10 години

Лошото е, че и у нас има много малоумняци, и ако ЦРУ реши да направи този сценарии--ще потънем в кръв.Както всички знаем НПОтата работят с пълна сила-раздават пари и чакат удобен момент.Другото лошо е ,че няма кой да ни защити-както направи Путин в Крим.Недай БОГ такива"демократични" фашисти да се развилнеят и в България.Поводи ще намерят-я Южен поток,я шиистов газ,я за базите на НАТО и т.н.

34

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Има един ненормалник, който пуска кратки постове против Русия, изпълнени със безсилна злоба и просташко слагачество на САЩ.Това психарче се тресе от яд и злоба и направо е забавен!Може би просташка проекция на странджата, одисей и василев?Да си жив и здрав, синко!Хи-хи-хи!

33

няма да атакуват

преди 10 години

Украинското правителство заяви, че няма да атакува проруските сепаратисти през Великденския уикенд. Само ще изпрати четири джипа с тежковъоръжени бандюги от "Правый сектор" в Славянск! Които няма да атакуват, а само ще колят мирните жители!

32

договореностите в Же

преди 10 години

Т. н. "министър" на вътрешните работи на Украйна, Андрей Дещица, заяви, че няма намерения да изпълнява договореностите в Женева!

31

Яйценюк обещава

преди 10 години

Щом като Яйценюк обещава, че хунтата в Киев ще изпълни всички договорености, значи, че хунтата в Киев няма да изпълни никакви договорености!

30

киро

преди 10 години

Десен сектор в Украйна напада и убива хора без оръжие. Десен сектор донесе днешната власт в Киев без избори, без да питат хората от цялата страна. Питат само западна Украйна, където поляците са наводнили с техни агенти. Десен сектор е приет благосклонно от САЩ. Извода е, че всичко е насочено срещу Русия. Втори извод: десен сектор в Украйна много скоро изобщо няма да има, защото Русия ще му види сметката.

29

Анонимен

преди 10 години

До кК'ъв бог те гони, бе ***?И за кои "най-големи" злини става въпрос?

28

Анонимен

преди 10 години

Neonacisti sreshtu neonacisti e cqlata patardiq ! Rusiq i Ukraina sa dve bratski narodi, koito stradat zaradi shepa bolni miliarderi koito si pravqt eksperimenti s mirniq narod ! Da jivee Balgariq !