84

Анонимен

преди 10 години

само да не им спрат Кока колата че какво ще правят горките руснаци .....за друго да им спрат ще намерят начин да се оправят ако не могат да го направят ще им го достави Китай а пазар за горивата ще има защото са на изчерпване!

83

До 93.

преди 10 години

Аз съм приключила с комунистите отдавна . От 30 години не живея в България ! На България какво им пречи да строят заводи ? Кой ги спира ? Нали правителствата се сменят ? Но нямат единна икономическа политика , защото нямат никаква ! Да оставим търговията ?Значи Германия може да търгува с източните страни България неможе ?

82

Анонимен

преди 10 години

До бай ИванСамо да не си решат спора над наша територия...

81

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1В България няма и никога не е имало комунисти. Това са измислици за наивници.От 100 години България се управлява от корумпета, Бай ***, Калинки, гейове и всякакви тарикати и *** СЛОЖЕНИ НА ВЛАСТ за да обслужват чужди интереси.Посочете някой от последните 50 години, който е направил нещо за България и българите.

80

бай Иван

преди 10 години

САЩ и Русия са мутрите на света.Сегашната ситуация е техен спор,техни интереси.Не обичам американската агресия по света,както и руския комунизъм,но в случая везната натежава към Русия по отношение кой е по-прав.Руснаците ядоха тюрлюгйовеча на Наполеон и Хитлер.Те не искат себеподобен хищник САЩ да слухти пред прага на Русия.Украйна ще е буферна зона.Мисля че няма да отстъпят,каквито и санкции да им наложат...

79

111

преди 10 години

До 92Изброените от теб държави са далеч от Турция и не са били под друго робство освен съветското, така че като пишеш нещо, мисли. За всяко развитие си има географски и исторически причини.

78

До 84.

преди 10 години

Да ,целта на Южен поток е да заобиколи Украйна . Така както Германците имаха проблем и имат втори директни тръби !Но Плевнелиев предаде Българоя !Нали каза , че България ще взема ГАЗ от южгоизтна съседка ? Това значи Турция ! Турция и САЩ ще прецакват Европа ! Вече са го започнали !България е мижава кат управниците си , каквото им кажат , няма Български интереси , да ти се гади от такива ...

77

Анонимен

преди 10 години

На американските матроси вече им давали по 3 чифта *** на ден - заради СУ-24, дето прелитал над тях.Сега кораба им ще го теглят на буксир до САЩ, щото моряците са го напуснали.Соломон Паси ще ги кандардисва да се върнат да правят санкции на Русия..Божкееее.....

76

Анонимен

преди 10 години

Ako e Balgaria kenef , to tova se dalji na negramotnite I tapi ruski mekerata , koito 70 godini ya upravlyavat. Zashto ne e kenef Sloveni Chehia, Polsha ,Slovakia? Zashtoto ruskite agenti sa izolirani I bezpomoshtni.

75

Анонимен

преди 10 години

До 111Ти си тоалетната хартия на ***.Заедно с партийния ти вожд.

74

Анонимен

преди 10 години

Тези малко забравят, че хората не са с промити мозъци както е в САЩ. Нашата мижитурка роско се обажда послушно, но ще гризне дървото. Нали това е демокрацията, хората да решават как да живеят, за какво *** тези от САЩ. Не се ли сещат, че вече настройват целия свят срещу себе си. Сценария им е един същ навсякъде и вече са смешни.

73

111

преди 10 години

До 83А пък ние сме *** и долнопробен балкански бардак, разселена и опустошена България благодарение и на активните интервенции на западняците, на които ти сваляш шапка. Нима за теб е гордост, че от България се разпиляха 2млн. души, при условие, че имаме дадености и възможности от България да не излиза активна емиграция. И мислиш ли, че тези българи след 20-30 г. ще се чувстват именно БЪЛГАРИ, съмнявам се.

72

До 80.

преди 10 години

Е къде е младото поколение - безработно ? Моят внук замина през март на работа в Чехия !И една Чехия взе да прецаква българите ?Кое правителство мисли за това ?За тях е важно да се сменят и да са там - на власт , голям келепир е !Едва ли има по голями продажници от Българските политици !

71

Анонимен

преди 10 години

До ХА ХАКъде го прочете това?Давай да четем и ние.

70

ХА ХА

преди 10 години

20 американски наемници изчезнаха вдън земя в Украйна!Шефът на ЦРУ Джон Бренън пристигна в Киев в опит да разбере какво се е случило с тях.........

69

стоян петров

преди 10 години

Колкото и да тролите Русия е ***. Българинът отдавна направи своят избор. Два милиона наши сънародници работят в Европа и не знаят къде се намира Масква. Ссжалявам но целият свят стана Америка. Всички направиха страните си американска мечта, а не руски ***. Так, че Руската империя е обречена на разпад независимо кога ще се случи това.

68

НАБУКО

преди 10 години

Турция е направила предложение на Газпром, Южен поток да мине по морето успоредно на Син поток а после по турска територия .Така турците ще държат кранчетата за газта за Европа и ще я изнудват както си искат .Ама къде акъл у европейските нацисти и у нашите политици ***, а това е добре дошло за американците, които командват Европа като войник новобранец !

67

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 10 години

А нещо да са си говорили за щурмоваците, шпицкомандите, наказателните отряди, погромаджиите ?Или те сега са вече от "добрите", като ги пребоясисат за членове на Националната гвардия ?Какво ще стане с Шпицкомандите на Тягнибок ("Свобода"), щурмоваците от "Десен сектор" на Ярош, "Черното слънце" (Schwarze Sonne) с 12-лъчна свастика, "Белият чук", командите на "Тризуб" и УНА-УНСО ?Или те вече са БАШ ДЕМОКРАТИ ?

66

Българин

преди 10 години

Не е чак толкова *** българинът. Макар че от всички продажни медии ( телевзии) и сайтове се бълва едно и също , жалък Роско плямпа каквото му кажат от САЩ. По всички медии се казва че Русия е зле - сператисти опасни - леле мале. С нула жертви завладяха Крим. А САЩ колко хора избиха послендите години в Ирак , Сърбия , Афганистан, А?Но това е демократично! Е*ем ти демокрацията! Не минават тия.

65

Анонимен

преди 10 години

Вашингтон следи отблизо тавариш Путин как го мести... навътре - навънка... навътре - навънка.